Şimdi Ara

Realme X tanıtıldı: Amiral gemisi özellikler, şaşırtıcı fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Realme X tanıtıldı: Amiral gemisi özellikler, şaşırtıcı fiyat
    Oppo’dan ayrılan ve uygun fiyatlı ürünler çıkarmaya odaklanan Realme bugün düzenlediği etkinlikte en yeni modelini tanıttı. Realme X ismindeki cihaz firmanın üst seviye modeli konumunda. Çerçevesiz ve çentiksiz tasarımıyla bunu net olarak yansıtıyor.

Ayrıca Bkz.Yeni iPhone modellerine yüzde 14 zam geliyor

Realme X özellikleri

Realme X 6.53 inç boyutunda Full HD+ AMOLED ekranla geliyor. Açılır kapanır ön kamera mekanizması sayesinde yüzde 91.2 ekran çerçeve oranı sunulabiliyor. Ekran üzerinden parmak izi okuma özelliği de mevcut. Arka tarafa geçtiğimizde renk geçişli kapak üzerine konumlandırılmış çift kamera paketi bizi karşılıyor. Ana sensör 48 MP Sony IMX586. Günümüz amiral gemi modellerinde sıkça gördüğümüz bu kameraya 5 MP yardımcı sensör eşlik ediyor. Açılır kapanır mekanizma içerisinde ise 16 MP özçekim sensörü var.

Cihazın çoğu özelliği amiral gemisi modellerde görmeye alışık olduğumuz detaylardan oluşuyor. Ancak yonga seti tarafında Snapdragon 710 tercihi, tam anlamıyla amiral gemisi olmasını engelliyor. Snapdragon 710 yonga setine, 8 GB’a kadar RAM ve 128 GB’a kadar depolama eşlik ediyor. 3765 mAh kapasiteli bataryadan gücünü alan cihaz VOOC 3.0 hızlı şarj desteğine de sahip.

Yonga seti hariç amiral gemisi telefonlara kafa tutan Realme X’in en etkileyici tarafı fiyatı. 4 GB RAM + 64 GB depolamadan oluşan başlangıç modeli 218 dolar fiyat etiketine sahip. Ek olarak 6 GB RAM + 128 GB depolama 233 dolar ve 8 GB RAM + 128 GB depolama 260 dolar fiyatla geliyor. Cihazın beyaz ve mavi olmak üzere iki renk seçeneği bulunuyor.

Realme X özellikleri

• Ekran: 6.53 inç, 2340 x 1080 AMOLED ekran

• İşlemci: Qualcomm Snapdragon 710

• Boyut ve ağırlık: 161.2 x 76 x 8.6 mm, 191 gram

• RAM: 4 GB / 6 GB / 8 GB

• Arka kamera: 48 MP + 5 MP

• Ön kamera: 16 MP

• Depolama: 64 GB / 128 GB

• Batarya: 3765 mAh

• İşletim sistemi: Android 9 Pie (ColorOS 6)

• Diğer:  Parmak izi (ekran üzerinden), VOOC 3.0 hızlı şarj, 3.5 mm kulaklık girişi, microSD hafıza kartı desteği

• şöyle bi tasarım 200 dolar harika görünüyor. o olsun bu olsun dersek zaten 450 dolarlık mi9 olur telefon. sd 855 olmaması fiyatını düşüren etmenlerden olmuş. sd710 da çok güçlü bi işlemci oyun dahil her işinizi görür. fiyatın makul tutulması için çok iyi bi seçenek. eleştirecek bir şey bulamadım telefonda resmen.
    türkiye ortalamasının üzerinde derken penis boyundan mı bahsediyorsunuz? cep telefon boyunda türkiye ortalaması kaç? saçma geldi bu tabir
    cep telefonlarından bahsediyorsanız zaten son 3-5 yılda çıkan yukarda da örneğini verdiğim gibi en tepe iphone modellerinden samsunglara her telefon bu boyutlarda. kağıt üzerinde ezbere olarak 6.5 inç büyük ben 5.5 inç telefon seviyorum demek mantıksız çünkü adamlar 6.5 inç gibi bi telefonu 5.5 inç boyutundaki telefona sığdırmayı başarmışlar. gayet iyi boyutları olan, ekran gövde oranı süper bi telefon.
  • 4000 mAh batarya kırmızı çizgimdir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence cok efsane olmuş

• şöyle bi tasarım 200 dolar harika görünüyor. o olsun bu olsun dersek zaten 450 dolarlık mi9 olur telefon. sd 855 olmaması fiyatını düşüren etmenlerden olmuş. sd710 da çok güçlü bi işlemci oyun dahil her işinizi görür. fiyatın makul tutulması için çok iyi bi seçenek. eleştirecek bir şey bulamadım telefonda resmen.
  • 218 dolara efsane.
    Yurtdışında yaşama fırsatım olursa kesinlikle alırım.

• Fiyatı harika fakat realme'nin telefonlarına XDA'da ne kadar destek bulunabiliyor onada bakmak lazım, yazılım desteği nasıl? bileniniz var mı?

• o para sd660 veriyolarken bu firma sd710 verecek züper miş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oppo reno nun aynısı ama fiyatı yarısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 218 dolar süper fiyatı

• güzelmiş

• Bu firma ayrılmaları da meşhur oldu son zamanlarda. Rekabet olunca böyle şeyler ortaya çıkıyor işte.

• Bu fiyata bu özellikler gayet iyi ama bize gelmedikten sonra neye yarar.
    Bize gelse en az 2.000 olur ama piyasadaki aynı seviyedeki telefonları tokatlar.

• 6.5 inc telefon yapmayin.

• teknokaptan kullanıcısına yanıt
    dostum 6.5 inç kağıt üzerinde çok gibi görünebilir ama gelişen ekran gövde oranları sayesinde 5.5 inçlik iphone 8 plus la nerdeyse aynı telefonun boyutları.
    genişlik olarak iphone daha geniş hatta. kalınlık yönünden açılır kapanır kamera düzeneği yüzünden realmde daha kalın. büyüklük olarak da 158 mm vs 161 mm . yani 3 mm yani santimetrenin 3 te 1 kadar lık bi fark var aralarında. hissedilebileceğini sanmıyorum. boyutları gayet iyi telefonun.
  • dodofran D kullanıcısına yanıt
    161.2 x 76 x 8.6 mm ebatlar ortada 16 cm telefon nedir neremize sokacağız. 16 cm türkiye ortalamasının üzerinde bir rakam

• PeYLeR. P kullanıcısına yanıt
    türkiye ortalamasının üzerinde derken penis boyundan mı bahsediyorsunuz? cep telefon boyunda türkiye ortalaması kaç? saçma geldi bu tabir
    cep telefonlarından bahsediyorsanız zaten son 3-5 yılda çıkan yukarda da örneğini verdiğim gibi en tepe iphone modellerinden samsunglara her telefon bu boyutlarda. kağıt üzerinde ezbere olarak 6.5 inç büyük ben 5.5 inç telefon seviyorum demek mantıksız çünkü adamlar 6.5 inç gibi bi telefonu 5.5 inç boyutundaki telefona sığdırmayı başarmışlar. gayet iyi boyutları olan, ekran gövde oranı süper bi telefon.
  • "Amiral Gemisi" nedir ya. şimdi bunlar amiral de biz takada hamsi avlayan temel reis miyiz?

• Yanlış hesap yapmadıysam ülkemizde en üst versiyonu 3000tlye satılır. İşlemci ve öz çekim kamerası azıcık iyi olaymış keşke.

• dodofran D kullanıcısına yanıt
    5.5 inç küçük mü peki sizce? Benim için 14 cm üstü ne yazık ki çok zor. Şöyle bakınca da ya Samsung s10e ya da Xiaomi Mi9se'den başka alternatif yok gibi android dünyasında.

• F/P çok iyi de çıksın kullansınlar, gelsin görelim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.