Şimdi Ara

Realtek Hd Audio Mikrofon Çalışmama Sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim 2-3 aydır yaşadığım ve hiç çözemedğim bir sorun.Sürekli yeni driver indiriyorum fakat ses gelmesine rağmen benim sesim gitmiyor.Çok büyük bir ihtimal Realtekten kaynaklanıyor.Sorun gidericiyi açtığımda ise genel ses sürücüsü sorunu diyor.Ve mikrofon düzeyini açtığımda kendiliğinden 40 a düşüyor. Yardım edebilir misiniz??Realtek Hd Audio Mikrofon Çalışmama Sorunu !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrecayr -- 9 Eylül 2017; 12:0:32 >

• Yardımcı olacak biri yok mu ?
  • driver'ı anakartın sitesinden indirmeyi deneyin
  • Aşağıdaki linkten Realtek'in sunduğu R2.82 sürüm numaralı sürücüyü indirip deneyin.

High Definition Audio Codecs
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    32 biti mi 64 biti mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrecayr -- 11 Eylül 2017; 11:33:4 >
  • Emrecayr E kullanıcısına yanıt
    Linkte ikisinde mevcuttur kaç bit kulaniyorsani onu indirin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    64 biti indirdim fakat yine de bazen mikrofon çalışıyor bazen çalışmıyor.BiRealtek Hd Audio Mikrofon Çalışmama Sorunu !r türlü çözemedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Realtek HD Audio Sorunsalı
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Emrecayr E kullanıcısına yanıt
    Yardım edebilecek biri yok mu mikrofondan sadece cızırtı geliyormuş ve konuşmadığım halde mikrofon düzeyi böyle sonda oluyor.Realtek Hd Audio Mikrofon Çalışmama Sorunu !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrecayr

Yardım edebilecek biri yok mu mikrofondan sadece cızırtı geliyormuş ve konuşmadığım halde mikrofon düzeyi böyle sonda oluyor.Realtek Hd Audio Mikrofon Çalışmama Sorunu !

devre dışı bırak ortadaki mikrofonu aktif et dene bi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.