Herkese merhaba, bilgisayarımda 2 stereo hoparlör ve mikrofonlu kulaklık kullanıyorum. Bilgisayara realtek high definition audio sürücüsünü sorunsuz şekilde kurdum, mikrofon ve kulaklığımı sorunsuz şekilde ayarladım ve kullandım. Bir kaç gün sonra mikrofondan karşıya kulaklıktan gelen seslerin gittiğini farkettim. Sorunun çözümü basit aslında realtek high definition audio yazılımından ya da mikrofon ayarlarından akustik eko iptalini ve gürültü tutmayı aktif etmek. İlk başta da bu fonksiyonu sorunsuz kullanıyordum. Sorunu yaşayınca bir de baktım ki realtek high definiton audio nun yerini realtek R audio almış ve bu dediğim ayarlar mevcut değil. Ardından DDU ile yazılımı kaldırdım ve tekrar realtek high definition audio yu kurdum ve sorunu hallettim. Bir kaç gün sonra tekrar kendiliğinden realtek high definition audio silinmiş ve yerini realtek R audio almış ve dediğim mikrofon sorunları tekrar baş gösterdi. Sizlere sorum şu, bu bilgisayar nasıl kendiliğinden böyle bir şey yapabiliyor(realtek high definiton audio yu silip realtek R audio kurmak)? Çözümü var mıdır? Not: Sorunu çözdüm, aygıt yükleme ayarlarından otomatik yüklemeyi hayır işaretlemek gerekiyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fozdemir -- 2 Şubat 2021; 13:56:37 > |
Bildirim