Şimdi Ara

realtek hd yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm ark kuzenim yeni pc aldı ses kartını silmis gecen gün gittim yükledim winampta,mp müzik dinlrken veya oyun oynarken ses kesik kesik gelmeye basladı saatin orda jak cıkarıldı jak takıldı die bi sey cıkıyo bu sorunu neden veriyo olabilir...İşletim sistemi vista simdiden yardımcı olan tüm ark tsk...

• yok mu daha önce böyle bi sorunla karsılasan
  • up...
  • hocam sen hoparlör girişlerini kontrol et derim bir temazsızlık var bir jak girip çıktığını söylüyor sen elinle çıkar daha sonra ucunu bir güzelce sil daha sonra tekrardan tak bakalım...Eğer anakartında sorun yoksa tabi...Kolay gelsin...
  • Büyük ihtimalle temassızlık vardır. İyice oturt yerine onu. Olmadı sök tekrar yap. Kesin saçma bişeydendir eminim.Şundan biliyorum ;
    Bi keresinde benim bilgisayardan ses gelmiyodu. Ne açarsam açiyim ses gelmiyo. Kasanın tüm kabloları söktüm tekrar taktım olmadı. Kasayı açtım baktım bi sorun varmı diye sorun yok. Sonra açtım bilgisayarı bi baktımki hoparlörün sesi kısıkmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jabroni -- 13 Kasım 2009; 12:04:25 >
  • jakları kontrol et sorun gider kanısındayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Realtek HD Audio Sorunsalı
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.