Şimdi Ara

reaper of souls türkiyede saat kaçta oynanabilir olacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://eu.battle.net/d3/en/blog/13407839/reaper-of-souls%E2%84%A2-launch-day-preparation-22-03-2014
    burada saatleri belirtmiş fakat saat kaçta serverlar aktif olacak çozemedim

• 25 Mart 01:00
  • Çarşamba günü öğlene doğru olsa gerek diye biliyorum.

Ros 25 Mart'ta çıkacak, evet; ama Amerika saatine göre öyle. Burada da öyle olur mu? Sanmam.
  • 25 Mart 01.00da acilacak. CET 00.00 yaziyor sitede de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde 01:00 da, ama asyada bize gore 24unde aksam 20:00 da. Bizden bu 5 saat once baslayacaklar. Dolayisiyla ilk level 70 asyadan cikar.

• Yani pazartesiyi salıya bağlayan gece 1 de mi aktif olacak ros ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: silent knight

Yani pazartesiyi salıya bağlayan gece 1 de mi aktif olacak ros ?

Aynen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerx1234

quote:

Aynen

Çok sevindim valla :) Bazı arkadaşlar çarşambayı bulabilir falan demişlerdi güzel oldu bu
  • Umarım kargo firmaları da bizi madur etmezler. Güzel güzel oynarız Salı günü
  • Yarin gece act5 e akiyoruz yani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clabnick -- 23 Mart 2014; 16:54:45 >
  • Sanırım saat 20 00da da asya için oynanabilir olacak. Bilmiyorum doğru mu hesapladım ama.

http://eu.battle.net/d3/en/blog/13407839/reaper-of-souls%E2%84%A2-launch-day-preparation-22-03-2014

http://everytimezone.com/#2014-3-23,-240,6bj

edit: şimdi tekrar baktım da akşam 8 de olması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silent knight -- 23 Mart 2014; 23:08:45 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: canerx1234

quote:

Aynen

Çok sevindim valla :) Bazı arkadaşlar çarşambayı bulabilir falan demişlerdi güzel oldu bu

Fazla sevinme derim. Diablo 3 ilk çıktıyı günleri hatırlarsanız ilk gün Avrupa da yaşayanlar oyunu doğru düzgün oynayamamıştı. Server çökmüştü. O sebeple oyunu oynamaya başlamamız çarşambayı bulabilir.

Server çökmese bile Blizzard kardeş server da bakım yapmaya kalkabilir çünkü bakım yapacakları zaman salı günlerini tercih ediyorlar. Çok anlık bir şey olursa o zaman gün değişiyor.

• In Nox kullanıcısına yanıt
    Sende benim gibi Aral dan aldıysan ve oyun kargoya verildiyse tahminen mağdur olmayız. MNG Kargo firmasını kullanıyorlar ve nazar değmesin bu güne kadar MNG kargo beni hiç mağdur etmedi. Gerçi 4 defa o kargo firmasından kargo aldım ama diğer firmalara göre daha hızlı çalışıyorlar.
  • Ben de Aral'dan aldım. Geçen Diablo'yu da Aral'dan almıştım fakat kendileri adrese sadece mahallemi yazıp bırakmışlar Gidip kargoyu kendim almak zorunda kaldım. Yaklaşık 7-8 km yürümek zorunda kaldım. Umarım bu sefer sıkıntı olmaz
  • In Nox kullanıcısına yanıt
    Ben de gidip şubeden alacağım. Yalnız benim rahat olacak çünkü yürüme mesafem 4-5 dakikalık mesafe. Tabi kargo bilgim gelsin ona göre akşam üzeri yada yarın saat 9 gibi telefon açıp kargo mu bekletin demem gerekecek.

Yürüyüş mesafesi 4-5 dakikalık ama eve kargo dağıtıma çıkınca hemen gelmiyor. Öğlen 3-4 filan bulabiliyor. O yüz den gidip alacağım.
  • 25 mart saat gece 1 de görüşmek üzere :=)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.