Rebirth den anlayan var mı ? MD +2 Rebirth üm varda bunu +3 yaparsam köşeyi dönerim Ama nasıl +3 yapıcam? Bilen var mı ? Veya deneyimli .. !
rebirt +2 eski tabirle 7.3 gibi bişey oluyorda sende habire topic açıyn post mu kasıyosun veya çok mu meraklı birisin anlamadındeneyim derkende 20 tane diğelim şansın varda +3 rebirth olur
%99.99 yanar sen bilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: YouRocK
Rebirth den anlayan var mı ? MD +2 Rebirth üm varda bunu +3 yaparsam köşeyi dönerim Ama nasıl +3 yapıcam? Bilen var mı ? Veya deneyimli .. !
%99 yanar +2 bulmuşun işte onla yetin
quote:
Orjinalden alıntı: xxplayerxx
rebirt +2 eski tabirle 7.3 gibi bişey oluyorda sende habire topic açıyn post mu kasıyosun veya çok mu meraklı birisin anlamadındeneyim derkende 20 tane diğelim şansın varda +3 rebirth olur
1 haftadır girmiorum onun hıncı
+2 ye bile helal olsun
dies de priest chitin +2 rebirth bot ve pauldronum var adamın biri bunları +6 bpt la takas etti.ben ona shell i verdim o bana +2 chitinleri.
1 haftadır girmiorum onun hıncı
zaten +7itemı rebirthe baskmak %100dür basınca +1rebirth olur
peki +2 için ne yapmak lazım
quote:
Orjinalden alıntı: Arthur
dies de priest chitin +2 rebirth bot ve pauldronum var adamın biri bunları +6 bpt la takas etti.ben ona shell i verdim o bana +2 chitinleri.
acaba kaç para eder bu chitinler.
+1 rebirthlerini 55 ten koyuyoprum alan yok.
arthur pm i ne bakk
gold pren varsa belki yanmaz öbür türlü yanar....
iron x im vardı rebirthli +2 bastım +3 de patladı sen bilin
quote:
Orjinalden alıntı: metal__king
%99.99 yanar sen bilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: YouRocK
%00,01 yanmaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme