Şimdi Ara

REBİRTH +2 YE GECERKEN YANARMI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler benım +1 rebirth chıtın pad war onu +2 ye basarsam yanarmı ve basmassam kaca satabilirim birileri soylerse sevınırım ...

• yanma riski çok. +1 rebirth = +7 oluyo ya +2 side +7.2 ye eşit oluyo. yani +8 kadar az şansı olmasada biraz daha yüksek.. %15 falandır sanırım.. buarada server ne?
  • yanar tabi neden yanmasın... yanma riski yüksek .. dikkatli ol
  • bu arada +2 olsada vereceği sadece 1 yada 2 defans artırır başka hiçbişey artmaz .. bence riske atma o itemi ya giy yada iyi paraya sat .. senin bileceğin iş
  • server xigenon bu arada bunlar kaca satılıyo +1? dex bonus 12
  • +2 rebirth basmadan önce bişeyler kırarsan olabilir 2 gün önce +2 rebirth crimson bastım :D
  • basman %30 sanşın var basarsan iyi paraya satarsın yanarsa yazık olurr

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zaten +2 bassan arada fark edıcek fıyat 20 veya 30m onun için rıske gırmeye degmez
  • basma ben bastım yandı
  • Ya bu rebirth olayı nedir biri anlatabilrmi? Normal chitin den kat kat daha ii olduu belli ama. Nerden çıkar? Nsı çıkar? Görevimi war? Biri anlatabilirmi lütfen?
  • k herkese tskrler basmıcam ama +2 ye basınca da ayrı bı havan oluyo yane...
  • ewet yanar hemde kıpkırmız yanar hemde cayır cayır yanar

dielimki yanmadı rebirth +2 oldu sewindin

ne artcak armorda cacık sadece birazcık defans artcak stat yine aynı ne olcak girdigin riske degcek mi degmicek bırak basma azla yetin

para kasmanın temel we ana yolu item basılmaz satılır :D(gold preniz warsa basın +7 ye)
  • quote:

Orjinalden alıntı: major_bfg

Ya bu rebirth olayı nedir biri anlatabilrmi? Normal chitin den kat kat daha ii olduu belli ama. Nerden çıkar? Nsı çıkar? Görevimi war? Biri anlatabilirmi lütfen?

kardeş bunla ilgili güzel bi konu var detaylı anlatım falan ordan bakmanı tavsiye ederim... arat forumda bulursun
  • kardes upgrade isinin erbabi degilsen basma bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: canncanis

server xigenon bu arada bunlar kaca satılıyo +1? dex bonus 12

bizim beramusta 95-120 m arasında satılıyo.. ama düşüyo fiyatı gün geçtikçe.. ben 2 gün önce 95 m den koydum zor satıldı bir gün falan geçti... sonra 90 m ye koyanlar var bence sende bi an önce satmaya bak kullanmıyacaksan.. shell fiyatları falan iyice düşüyo bekleyin daha da ucuzlayacak .
  • SAKIN DENEME BEN +7 MD Mİ YAKTIM
  • +7 ms i +1 dne +2 ypatik
    bilirsen isi yaparsin
  • rebiet +1 i chitin pad
    en aşşa hangi servde olursa olsun 150 m eder
    +7 normal chitin beramusta 80-90 den gidiyo
  • Rebirt itemlere + basma işi seri we bol iteme uygulandığı zaman iyi sonuçlar weriyo sende sadece bir tane warsa basma yanma ihtimali war ama warsa bi kaç tane basmaya değer +2 olunca biraz defans artıyo ama +3 +4 te daha iyi oluyo Armorun bonuslarıda artıya sanırsam +3 te 13 oluyo bonus +4 te 14 e +5 (+8 olmuş oluyo) 15 bonus stat weriyo +5 yapmak belki çok zor olabilir bi itemi +2 +3 Rebirt basmak normal +8 basmaktan daha az riskli

Rebirt Weaponları + basmak daha daha mantıklı atackın 2 3 artması daha faydalı o bakımdan yane
  • quote:

Orjinalden alıntı: Style_Of__The_ziiiiz

Rebirt itemlere + basma işi seri we bol iteme uygulandığı zaman iyi sonuçlar weriyo sende sadece bir tane warsa basma yanma ihtimali war ama warsa bi kaç tane basmaya değer +2 olunca biraz defans artıyo ama +3 +4 te daha iyi oluyo Armorun bonuslarıda artıya sanırsam +3 te 13 oluyo bonus +4 te 14 e +5 (+8 olmuş oluyo) 15 bonus stat weriyo +5 yapmak belki çok zor olabilir bi itemi +2 +3 Rebirt basmak normal +8 basmaktan daha az riskli

Rebirt Weaponları + basmak daha daha mantıklı atackın 2 3 artması daha faydalı o bakımdan yane

arkadaş güzel açıklamış
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.