bazı arklar diyebilir ama sormak istiyorum bi item nasıl rebirth yapılı r bu olay sırasında item yanabilir mi
ban demeyiz +7 high class bir itemin varsa onu charonda 3. sayfanın son satırındaki kağıtlardan satın alarak basabilirsin sanirim %0 yanma sansi
en pahalı rebit kagıdıyla +1 de yanma olasılığı bence 0. ama +2 denersenki ben ard arda 4 parca denedim yanıyor. yani şans işi +1 sonrası.
peki rebirth olunca ne oluyor ? avantajı ne dezavantajı ne ?
parlıor
Avantajı itemi +8 ve üstüne geçirebiliyorsun mesela +11 raptor görmüştüm ben rebirthlüydü.Başka bi avantajı fa mesela md +7e rebirth bastığın zaman +8 gibi cayır cayır yanıyo.Dezavantajı rebirth bastığın zaman her upgrade yaptığında itemin APsi 2 artıyo:(
sadece parlaması içinmi ribirt yapıp itemi tehlikeye atıyoruz :))
+7 2h giga axe rebirth olurmu, olursa ztn parlayan item ne olur :)) ron staff gibi hem light hem fire hem glacier parlasa guzel olur
valal şimdi belki sorularım garip gelebilr ama ben fire drake geldi geleli oyunu açıp oynamışlığım yok çünkü bırakma kararı aldım uzuuunca bi sure ama genede neler olup bitiyor onlara bakıyorumda merak ettim bu konuyu.
Avantajı itemi +8 ve üstüne geçirebiliyorsun mesela +11 raptor görmüştüm ben rebirthlüydü.Başka bi avantajı fa mesela md +7e rebirth bastığın zaman +8 gibi cayır cayır yanıyo.Dezavantajı rebirth bastığın zaman her upgrade yaptığında itemin APsi 2 artıyo:(
ap = attack power deilmi ? ap sinin artmasının ne gibi bi dezavantajı varki, adama fazla vurup çabuk öldürmek senin canının sıkıyor galiba
ap normalde her up da+5 artar rebirth yapınca +2 artıyor ve up olasılığı çok zor o yüzden +7 de yapmakda fayda var
quote:
Orjinalden alıntı: bluelion
quote:
Orjinalden alıntı: 4Revenge
ap = attack power deilmi ? ap sinin artmasının ne gibi bi dezavantajı varki, adama fazla vurup çabuk öldürmek senin canının sıkıyor galiba
edit :
quote:
knight_1084 : ap normalde her up da+5 artar rebirth yapınca +2 artıyor ve up olasılığı çok zor o yüzden +7 de yapmakda fayda var
pardon ben yanlış anlamışım o zmn ben rebirth yapınca +2 artıyo diye okudum , meğersem rebirthten sonra her up ta +2 artıyomuş
bende large +7 war rebith basabilir mym??????????? şuan hight class
yaw ben anlayamadım.kesin bi cevap yok mu yani basınca yanar mı yanmazmı?
+1 i high class olan ne varsa, o iteme +7 de reverse basabiliosun... chitin salamender elixer complete raptor ....
tamam da yanma ihtimali ne?
quote:
bluelion:
pardon ben yanlış anlamışım o zmn ben rebirth yapınca +2 artıyo diye okudum , meğersem rebirthten sonra her up ta +2 artıyomuş
Biraz dikkatli okusan iyi olurYanlış okuyup iğrenç espriler yapma!
BİŞEY SORICAM Bi Rebith Mirage Gördüm Normal Mirageden Attackı Daha Yüksek Rebithler Daha İyimi Oluyo
132135462132 tane topic var bu konu hakkında üşenmeyip yukarıdaki arama linkinden rebirt yazman yeterli zaten istemediğin kadar sonuç çıkacaktır karşına
quote:
Orjinalden alıntı: o0OSERKANO0o
BİŞEY SORICAM Bi Rebith Mirage Gördüm Normal Mirageden Attackı Daha Yüksek Rebithler Daha İyimi Oluyo
evet attackı +8 mirage attackı gibi.ve en iisi +8 gibi yanıoooooo.ama +1 gösüküyo