arkadaşlar bu weapon enchant scroll hangi yaratıktan süşer piayasada hiç göremedim ares te
ßildigim kadari ile arkadaslar Yanlis biliyor olabiliriim.. Forgotten Temple den düsüyor.
bildigim kadariyla ft den dusen armor enchant scroll idi
ke ilk ciktiginda agac turunden treant ancient herneyse onlardan dusuyordu ahal dusuomu bilmiyorum ama dusuyordur heralde piayasada cok yok drop rateler az git biraz ugras cikarsa cok para ediyo yani wolfun( attack scroll power up) ustune de basildigi icin ozellikle assasinler icin cok guzel bi scroll yarim saatliginize attaginizi belirli bir yuzde artiriyor kullanmistim ama piyasada yok dusmuo da olabilir artik denemende fayda var zengin adamlar 10-20 milyondan alabilirler tanesini o para onlar icin hic bise deildir ama scrollun yaptigi is buyuk ;)
ancient ve treant'tan mı düşüyo ? geçen kestim armor enchant dışında bişiy vermedi... başka fikri olan?
-pump-
quote:
Orjinalden alıntı: Doc Vader
armor enchant scroll ----> ancient denen ağaç yaratıktan weapon enchant scroll ----> treant denen ağaç yaratıktan düşer
ancak beramusta 2-3 aydır treant larda bug var ve gözükmüyolar kimse onlardan düşüremez tabi el morad da , luferson ı bilmiyorum
+1. ancient lerden çok armor düşürdüm. ama treantlar görünmez duruyo nedense. seçebiliyosunuz ama yanına gidince o size paso saldırıyor ama siz bişey yapamıyosunuz. bi türlü bugı düzeltmediler gitti. ilk başta bilmiyoken bi gidim dedim oralara baktım durup dururken öldüm. baya sağlam koyuyodu. anlamamıştım o zmn görünmez şeylerin öldürdüğünü heralde ağaçlar uzaktan koydu dedim. sonra rez aradım 2 saat herifi buldum o da gelirken aynı yerde yattı. sonra 1 tane de buldum o da yattı. sonra ne kadar ısrar etsem de 2si de bi daha gelmedi siz siz olun orda yatmayın
+1
evet o agaclarin buyukleri olan treantlar el morad da da bayadir gozukmuyolar buglanmis olmalilar heralde bilmiyorum arkadaslarin dedigi gibi bende sadece bende gozukmuyo saniodum z ye basinca treant yazisi cikiyo ama ortalikta bisey yok saldiramiyorsunuz tabi dogal olarak ta ama fazla iclere gidince size nereden geldigi belirsiz buglu treantlar saldiriyorlar cok tehlikeli :S