Şimdi Ara

transformation scroll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bende bu scrolldan var ama nasıl kullanacagımı bilmiyorum.bide yumurtadan bahsediliyo onun oyundaki adı ne nasıl kullanılır.bide bunların suresi ne kadar.

cok soru sordum galiba

• Skill bara koy kağıdı bas şekil değiştir zor bişi değil D: yumurta dediinde bozoor sanırım ondan bahsediyorsun büyüme ve küçülme,sürelerine gelince bozoorlar bende çok kısa sürüyor ama transformation kağıdının süresini hatırlaMIYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YeDiKuLeLi -- 30 Ekim 2005, 16:55:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: YeDiKuLeLi

Skill bara koy kağıdı bas şekil değiştir zor bişi değil D: yumurta dediinde bozoor sanırım ondan bahsediyorsun büyüme ve küçülme,sürelerine gelince bozoorlar bende çok kısa sürüyor ama transformation kağıdının süresini hatırlaMIYORUM

tranformation 2 saat fln
  • o zaman temple da işe yarar mı ??
  • yararsa manyak olur ama yaramaz galiba çünkü transformation scroll süresi çok uzun adamlar bile bile para dağıtıyo olur.
    10 kişi alır transformation scroll ,basar alır eline dark vane ı
  • peki bu scroll ne işe yarar
  • seni belli bi süre içinde yaratık kılığına sokar
    canavarları lvl ine göre seçeceksin
    bu scroll u kullandığın sürece yaratığa dalmazsan o da sana dalmaz aralarından fln geçersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Armband of magic power ?helpp
    18 yıl önce açıldı
    Scroll of teleport item nedir?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki fiyatı nedir nerden alınır vede nasıl kullanılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: doves

o zaman temple da işe yarar mı ??

Dostum bence yaramaz çünki her kağıdı her zaman her yerde kullanamıya biliyorsun o kağıt orda yasaklıdır bence...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.