Bende +2 rebirth Dark vane var . +2 rebe kadar trina kullanmadım +3 e atarken trina kullanmak istiyorum fakat Trina + Reb. Strengh kağıdı yaptım basmadı Trina + Bus Koydum yine basmadı . Acaba Rebirth de Trina kullanılmıyormu . Yoksa Shadow piece mi kullanmak gerekiyor .
quote:Orjinalden alıntı: ßold_Mg Rebirth Trinası Shadow piece Kullancan Bildiğim kadarıyla Rebirth Trinası Tears of Karavidis ?
quote:Orjinalden alıntı: jevoons* quote:Orjinalden alıntı: ßold_Mg Rebirth Trinası Shadow piece Kullancan Bildiğim kadarıyla Rebirth Trinası Tears of Karavidis ? Dogru Diyosun Tears of Karavidis Adını Karıstırdım
Teşekkürler aldım bi tane ama bi türlü dw ye gelemedim tam dw yi bascam dw den bi önceki chitin +8 oluor , tam bascam +7 md +8 oluor
Arkadaşlar birde Trina ile artık +7 den +8 e basılmıyormu ? . Trina ile +7 den +8 e high class basamadım
quote:Orjinalden alıntı: jevoons* quote:Orjinalden alıntı: ßold_Mg Rebirth Trinası Shadow piece Kullancan Bildiğim kadarıyla Rebirth Trinası Tears of Karavidis ?
quote:Orjinalden alıntı: TheAssasian Arkadaşlar birde Trina ile artık +7 den +8 e basılmıyormu ? . Trina ile +7 den +8 e high class basamadım NPC itemi is basamazsn