Bildirim
reboot and select proper device hatasi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Yardim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
BIOS 'ta harddiski göremiyorsanız diskiniz arızalanmış olabilir ama yine de her ihtimale karşı olası bir temassızlık durmuna karşılık notebok 'u açarak harddiski kontrol edin ve harddiski yuvasından çıkarıp yeniden takın. -
Bios ayarlarına girip 1st device olarak hdd nin seçili olduğundan emin olun değilse o şekilde ayarlayıp kaydedip çıkın. Eğer varsa laptopa bağlı usb disk yazıcı cihaz hafıza kartı vs.çıkarın.sistem otomatik bunlardan başlamaya çalışıyor olabilir haliyle açacak bir başlatma sistemi bulamadığından sıkıntı veriyor da olabilir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Tanidigim bir bilgisayarciya goturup baktirdim laptop gecenlerde dusmustu onla alakali sekilde bozulmustur dedi vs sonuc olarak olasi yollari denedik biosa girdik gormuyordu bile tak cikar falan yine olmadi laptopu acinca resmen harddisk kafa atmaya basliyodu tak tak falan yeni birtane aldim format attirdim daha iyiyim daha mutluyum cevap yazanlar icin tesekkur ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- youtube kullanılamayan video gizlendi
- java error code 1603
- disk yönetimi konsol görünümü güncel olmadığı için işlem tamamlanamadı
- packard bell bios tuşu
- disk hataları onarılıyor tamamlanması bir saatten fazla sürebilir çözüm
- telefon neden ısınır
- oem açılımı
- root nasıl kaldırılır
- bilgisayar hızlandırma
- bilgisayardan ses gelmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X