Şimdi Ara

reboot and select proper device hatasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hardiskle alakali bir hataimis ben laptop kullaniyorum biosa girdim hardiski gormuyor laptop acikkende bir cizirti geliyor bazi yerlerde kablo vs demislerde laptop kullanicisiyim icini actim kablo falqn yok ne yapmaliyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardim

• katilbalinayiyenpenguen K kullanıcısına yanıt
    BIOS 'ta harddiski göremiyorsanız diskiniz arızalanmış olabilir ama yine de her ihtimale karşı olası bir temassızlık durmuna karşılık notebok 'u açarak harddiski kontrol edin ve harddiski yuvasından çıkarıp yeniden takın.
  • Bios ayarlarına girip 1st device olarak hdd nin seçili olduğundan emin olun değilse o şekilde ayarlayıp kaydedip çıkın. Eğer varsa laptopa bağlı usb disk yazıcı cihaz hafıza kartı vs.çıkarın.sistem otomatik bunlardan başlamaya çalışıyor olabilir haliyle açacak bir başlatma sistemi bulamadığından sıkıntı veriyor da olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanidigim bir bilgisayarciya goturup baktirdim laptop gecenlerde dusmustu onla alakali sekilde bozulmustur dedi vs sonuc olarak olasi yollari denedik biosa girdik gormuyordu bile tak cikar falan yine olmadi laptopu acinca resmen harddisk kafa atmaya basliyodu tak tak falan yeni birtane aldim format attirdim daha iyiyim daha mutluyum cevap yazanlar icin tesekkur ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.