Şimdi Ara

Recaizade'den sayısal tavsiye konusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
26
Favori
6.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam tam benim hedefimi yapmışsınız bütün derslerinize baktım tam kendi hedefim tebrik ederim. Obp 99 ayrıca okul 1.ciliğim var 1.liğin okul kontenjanı dışında avantajı var mı? Nere yazacaksınız ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Septsept kullanıcısına yanıt
    Kalcak gibiyim %80

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elward kullanıcısına yanıt
    Fizik için nb biyo için lmit essentialdır onun haricinde ne bulursan çöz derim.6-7 günde birle başlayıp 2-3 günde bire kadar indire indire gittim.100 netle başladım tam olarak.sınavdan önce genelde 110+ geliyodu

• Hocam ilk senenizde mi kazandınız? 12 ye kaç netle başladınız? Son bir sorum Tytde süre yetiştirmek için ne önerirsiniz? (Tebrikler bu arada)

• Seri denemeler olayını tam anlayamadım ama her zaman deneme yapıyodum zaten sadece son 2 ay hızlanmışımdır.yukarda dediğim gibi özel tekrar yapmadım sadece deneme.ocak ayında 105 falandır ayt için konularım daha bitmemişti 100 gün klaa bitti benim konular.ayt mat için acil ve 345 güzel onun haricinde bir bilgim yok ama saçma olmadığı sürece her şey sana bşeyler katar

• LuciliusBagus kullanıcısına yanıt
    O soru iptal soru.bölüm denemeleri sana çok şey katar kesin öneririm

• Acil candır özellikle geosunu çözmeden girme derim.
    Gördüğüm kadarıyla herkes çalışmasıyla doğru orantılı sonuç aldı değerlendirme size kalmış :))

• Tyt fkb çalıştım desem yalan olur ama nb tyt kısımları öğreticiydi fizik için, kimya tyt kısmı ayt ile bağlantılı zaten ayt kassrken o da halloluyor farkediceksin.biyoyu tyt ayt diye ayırma derim ama palme limit falan iyidir onlardan sonra giriş ne bulursan.türkçe için 1 tytmat için 2.tyt genel deneme kendim çok almadım 2-3 seri almışımdır ama dersane okulda haftada 1-2 oluyoduk ordan hesaplayabilirsin.kolay gelsin

• Merhaba bir sayısalcı olarak dilbilgisi sorunum oldukça büyük dilbilgisine nasıl çalışmamı ve hangi kaynaklarla çalışmamı önerirsiniz(ayrıca tebrik ederim)
  • bounmatematik B kullanıcısına yanıt
    temelden kastım 9-10 da sınavlara bile çalışmayan dersi yarım dineleyen 11 de sınavlardan önceki gün çalışan biriydim bunu kastettim ama temel kavramının ucu açık tabi ki
  • Hocam olduysa tabi zorlandığınız , yapmakta güçlük çektiğiniz ve bu sebepten diğer konulardan ayrılan konuları nasıl hallettiniz

• obp iyiymiş valla imrenmedim değil :D kontenjan dışında sanki direk 1.ciye 60 ek puan geliyor diye duydum ama hiçbir kaynağı yok bunun kendin araştırırsan daha sağlıklı olur. boun ceng yazmayı düşünüyorum başarılar :))
  • dil bilgim benim de sene başında 0 dı o yüzden hiç geç değil merak etme. ben konu konu gitmiştim ,konu anlatımına çalışıp okuyup falan testlere giriyodum öyle öyle bitirmiştim ama biraz nankör kendileri ondan sürekli denemlerle tekrar gerektiriyor. kaynak olarak sarmal limit güzeldir onun haricinde bilmiyorum başarılar
  • Hocam etrafta hep ceng diye geçiyor. Ceng nedir acaba

• valla kendim başıma öğrenmekte zorlandığım sistemler vardı onu da dersane ve okul hocalarıyla halletmiştim ama eğer öyle bir imkanınız yoksa youtube hocaları gerçekten faydalı fizik için umut öncül kimya için kimya adası biyo için selin hocayı öneririm kolay gelsin :))
  • computer engineering
  • Recaizade M. Ekrem kullanıcısına yanıt
    Obp kasmıştım sınav adına yatırım için hocam inşallah ülkeye yararlı vatandaş olursun izindeyiz usta

• OneThousandAli kullanıcısına yanıt
    evet 12. sınıftım. 100 netle başladım.süre için bölüm denemeleri harikadır kesin öneririm özellikle mat için.
  • Recaizade M. Ekrem kullanıcısına yanıt
    hocam 12ye nasıl 100 netle başlıyorsunuz o zaman? :D artık gerçekçi olsak diyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.