Şimdi Ara

Recaizade'den sayısal tavsiye konusu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
26
Favori
6.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kardeşim benim kimseyi kandırmaya niyetim yok eğer yardımcı olmaya niyetli olmasam zaten konuyu açmazdım . dil bilgisi bilgilerim orta okuldan kalmaydı tyt mat zaten formül falan gerektirmiyor soruyu anlamayı gerektiriyor sosyali yapamıyodum zaten anca yorum sorularını veya varsa genelkültür tyt fende derste aklımda kalanlar +yorumla götürdü başlarda .yapılması imkansız bir net söylemedim zaten.
  • Kendisini tanıyorum troll falan değil doğru söylüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeforRelic -- 17 Temmuz 2019; 20:10:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Recaizade M. Ekrem kullanıcısına yanıt
    sağolun umarım sizin gibi başarılı olurum
  • Hocam hem tyt hem ayt Mat baya iyi yapmışsınız bende en çok mata güvenirdim sınavda fende 30+ yaparken matdan çok kötü tosladım mat için ne çözmeli ne yapmalıyım

• ccplayerxx C kullanıcısına yanıt
    lti haricinde çok soru görmeye bakıyor iş, olabildiği kadar zor kaynak çözmeye çalış ve çözemediğin soruları mutlaka sor kurcala.lti ise daha çok konunun temelini kavraman gerekiyor çünkü sorular çok garip sorulabiliyor ki onda da en az 4-5 kaynak taramanı tavsiye ederim.Kendi yaptığım hatadan yola çıkıcak olursam ben elimdeki kaynakları bitirmiştim erkenden sonra boşlukta kalmıştım ve denemelerde yanlışlar çıkmaya başlamıştı tekrar etmemekten ondan dolayı kaynakları hemen bitirmekten ziyade yaymayı tavsiye ederim.çünkü soru çeşitleri kolay unutuluyor.yayın olarak acil 345 yayın denizi denemeleri sağlamdır.kitap olarak giriş ne gördüysen başarılar :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recaizade M. Ekrem

lti haricinde çok soru görmeye bakıyor iş, olabildiği kadar zor kaynak çözmeye çalış ve çözemediğin soruları mutlaka sor kurcala.lti ise daha çok konunun temelini kavraman gerekiyor çünkü sorular çok garip sorulabiliyor ki onda da en az 4-5 kaynak taramanı tavsiye ederim.Kendi yaptığım hatadan yola çıkıcak olursam ben elimdeki kaynakları bitirmiştim erkenden sonra boşlukta kalmıştım ve denemelerde yanlışlar çıkmaya başlamıştı tekrar etmemekten ondan dolayı kaynakları hemen bitirmekten ziyade yaymayı tavsiye ederim.çünkü soru çeşitleri kolay unutuluyor.yayın olarak acil 345 yayın denizi denemeleri sağlamdır.kitap olarak giriş ne gördüysen başarılar :))
    tyt yi kaftan götürmek mantıklımı hocam
  • hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    Kaf hakkında bir fikrim yok maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: Recaizade M. Ekrem

Kaf hakkında bir fikrim yok maalesef
    hocam peki konular çok yavaş ilerliyor bende sizce bu normalmi? yani daha hala temmuz ayı bitecek ben sayı basamaklarındayım. tyt kimya biyo fizik vs bunlarada daha yeni başlıyorum sizce kötü mü hocam ya??
  • hocam tebrikler öncelikle. ben geo adına yazın bry b bitirdim sene içinde de analitik hariç acili çözdüm. çok uğraşmadım vakit yiyor diye kenan hocadan dinledim yapamadığımı dörtgenleri özellikle. sınavda panikten soru işaretleyemedim bile ama denemelerde de ayt sinde sıkıntı yaşadığımı bir dersti. ne önerirsimiz acili tekrar almak da istemşyorum durum bu
  • hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    Daha hiçbir şey için geç değil rahat olabilirsin.Konuları kavrayaraktan ilerlediğin sürece sıkıntı yok sınava daha çok var, konuları erken bitirmek bir avantaj değil sen bildiğin yoldan devam et başarılar :))

• __Scrubs__ kullanıcısına yanıt
    Açıkçası bireyb de acil de en baba kaynaklardır geo konusunda.Aynı kitabı tekrar çözmek işine yarar mı bir fikrim yok açıkçası ama ben farklı kaynaklara yönel derdim.Yine zor olarak bildiğim fen bilimleri ayt geometri önerebilirim bir de orta derecede tekrar istersen bilgi sarmal var kolay gelsin

• .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Ayt ye kaç netle başladınız?

• öyle bir şeyden bahsedemem çünkü zaten konuları erkenden bitirmedim ama 75 civarı geliyordu genelde
  • Elward kullanıcısına yanıt
    Hocam siz kaç bin yaptınız?

• hocam şu sıralar tyt fen+ tyt mat konuları(fonksiyon vs.) çalışmak mantıklı mıdır 9-10u boş geçen birisi için
  • Hocam şu an tyt 84 net iyi midir sizce?

teşekkürler inceleyeceğim
  • Hocam sıralamalar daha da artar mı yoksa bu seneye özgü müydü ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.