Şimdi Ara

Receiver alıcam yardım ve önerilerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Üründen öncelikli olarak beklentilerim Hd ve şifreli kanalları sorunsuz bi şekilde izleyebilmek, uydudan sorunsuz bir şekilde kanal kaydı yapabilmek ve güncelleme işini tamamen aletin kendisine bırakmak. Daha sonra da film oynatma, internet ve multimedia vs gibi özellikler geliyor.

Aklımda 4 adet model belirledim, şu listeye ve isteklerimi göz önüne alarak bana tavsiye edebileceğiniz model hangisi olurdu?

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?CategoryId=155057&productId=evnetadsr6400

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?CategoryId=155057&productId=evsunnyat14600

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?CategoryId=155057&productId=evsunny15100

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?CategoryId=155057&productId=evlinxne1090s

Görüş, yardım ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

• Ben de benzer bir problemle karşı karşıyayım lakin tek farkımız benim mini hd receiver ihtiyacım olması. Ne alacağım inan bilmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar butcenizi soyleyin yardimci olayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş bütçe problem değil yeterki cihaz parasının hakkını versin. Digiturk e zaten bir çuval para veriyorum her yıl. Şimdi bir kere olsun ama şusu busu eksik demeyeyim yarın öbürgün. Çatıda iki tane çanak var her odada anten girişi var. Bir ay sonra sınırsız internette olacak, tek sıkıntı mini receiver olmak zorunda.
    Hem turksat hem de hotbird ü izleyebilir miyim?
    Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• gigablue al dostum bende var 800 eu plus serisi 10 numara
  • Tuykil T kullanıcısına yanıt
    aselam

yazdıklarınızda neta 6400 modelını sıfresız kanalları ve bısslı kanalları ızlıyebılmek ıcın alıcaksanız tavsıye ederım goruntu kalıtesı mukemmeldır

hotbırd vs uydulardakı kanalalrı ızlemek ıcın baska bır modele bakın

---------------------------------

yazdıgınız lınx 1090 alıcıp setlı cıhaz eutelsatı taratırken hotbırd kanallarını buluyor hayatımda gordugum en vasat cıhazlardan bırı

sunny 15100 modelı aldıgınız an çöp olucak bır cıhaz androıd 2.3 versıyonu ıle yenı cıkan bırcok uygulama calısmaz yuklenemez ramı 600mhz cok az ve durma hatası verır

---------------------------------

yazdıklarınızdan ıcın pıyasadakı en ucuzu sunny 14600 goruntu kalıtesı onemlı degılse alabılırsınız yazılım destegı vs cıkmaz 1 sene ıcınde destegı kesılır hatta bıssler bıle yuklenemıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 15 Nisan 2014; 14:38:44 >
  • Kısaca neta 6400 diyorsunuz yani?

Ayrıca hotbird ve diğer uydularda ki kanalları izlemek içni başka bir modele bakın derken neyi kasteddiniz?

@fatihmc
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlgrl

Kardeş bütçe problem değil yeterki cihaz parasının hakkını versin. Digiturk e zaten bir çuval para veriyorum her yıl. Şimdi bir kere olsun ama şusu busu eksik demeyeyim yarın öbürgün. Çatıda iki tane çanak var her odada anten girişi var. Bir ay sonra sınırsız internette olacak, tek sıkıntı mini receiver olmak zorunda.
    Hem turksat hem de hotbird ü izleyebilir miyim?
    Teşekkürler

Android cihazlar sürekli geliştiğinden ve donanımları da üst düzey olduğundan ilerisi için doğru seçenek olacaktır
    mesela sunny android cihaz tv arkasına sabitlenebiliyor. zaten androidi anlatmaya gerek yok bilgisayardan farksız
    model numarası 15100

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.