Şimdi Ara

receiver bağlantı sorunu :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 aydır çok sıkıntılı bir sorunum var kullanıdığım receveir dan out çıkışını tv kartımın in girişinde kullanmak istiyorum bu mümkün değil mi? composite çıkışında goruntu hiçde kaliteli değil :( scart çıkıştan da tost jacklardan da denedim ama kalite hep dusuk samsung 226bw monitor kullanıyorum ama bu durumdan dolayı nerede ise samsung t260-s-hd almak üzeriyim 1000 liralık yaradan kurtarın beni :) benim tek yapmak istediğim reciver dan gelen gorunutuyu pc de gormek kanal değiştirmek kanal listesini gormek vs. değil sadece recevier da seçtiğim gorunutuyu net temiz bir şekilde monitor de gormek sadece bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mojo9 -- 14 Nisan 2009; 1:28:37 >

• yokmu arkadaşlar bu sorunun bir çözümü
  • sana dreambox önerirsim ama bu ek masraf demek ....

yerinde olsam analog bir tv kartı alırdım 2. elde olur farketmez 20 30 lir abişeydir av girişinden yayını alır o şekilde pc den izlerdim ....

direk moniterde izlemek istiorsan orasını bilemiyorum bisürü kablo çeşidi var senide bir çözümün vardır elbet
  • zaten dreambox 500s var bende nihat bana ne önerirsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mojo9 -- 14 Nisan 2009; 17:00:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mojo9

zaten dreambox 500s var bende nihat bana ne önerirsin :)

bunun kabloları satılıyordu gördüm çevirici kablo onlardan baksana
  • ne gibi bir kablo hocam tam bi link resim gibi bir bilgi verebilirsen aşırı makbule geçer şu 226bw nin keyfini bu yondede yaşamak istiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.