Şimdi Ara

*-*-*RECEİVER KONUSUNDA YARDIM ARKADAŞLAR*-*-*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 ay sonra bahçeşehir de yeni yapılan ıspartakule evlerine taşınıcam allah izin verirse.Ufak ufak evin ihtiyaçlarını gideriyorum 106 Ekran FULL HD Phılıps LCD aldım tek keyfim televizyon ve internet özellikle uydu dikkatimi çekiyor kanal çeşidi olmasından dolayı...

Kararsız kaldım DİGİTURK PLUS mı almalıyım yoksa daha fazla kanal izleyebilceğim bir reciever ve kartmı almalıyım.Yani LİG tv ve benzeri kanalları izleme şansım varmıdır tavsiye edeceğiniz reciever larda bunları göz önünde bulundurursanız sevinirim.Fiyat önemli değil bu işe büyük bir bütçe ayırabilirim.Şimdiden teşekkürler hepinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DATADOT -- 16 Nisan 2009; 14:49:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: DATADOT

Arkadaşlar 1 ay sonra bahçeşehir de yeni yapılan ıspartakule evlerine taşınıcam allah izin verirse.Ufak ufak evin ihtiyaçlarını gideriyorum 106 Ekran FULL HD Phılıps LCD aldım tek keyfim televizyon ve internet özellikle uydu dikkatimi çekiyor kanal çeşidi olmasından dolayı...

Kararsız kaldım DİGİTURK PLUS mı almalıyım yoksa daha fazla kanal izleyebilceğim bir reciever ve kartmı almalıyım.Yani LİG tv ve benzeri kanalları izleme şansım varmıdır tavsiye edeceğiniz reciever larda bunları göz önünde bulundurursanız sevinirim.Fiyat önemli değil bu işe büyük bir bütçe ayırabilirim.Şimdiden teşekkürler hepinize.

Digiturk yayınlarını illegal paylaşımlar dışında hiç bir cihazda yasal üyelik olmadan izleyemezsiniz.Büyük bir bütçe ayrıcaksanız ve hd yayınları (yerli ve yabancı) izlemek istiyorsanız ve tabi internet üzerinden birçok süprizlerine tanık olacağınız Dreambox 800 Hd Pvr (1000 TL) yada 8000Hd Pvr (2800-3000 TL) alabilirsiniz.Bu cihazlar hem hd destekli hemde internet üzerinden paylaşım yapabilmektedir.Fiyatları çok yüksek tabi istedikleriniz ile bu orantılı bir durum.Ama nunutmayınki bu cihazlardan birini aldığınızda epey bir süre meşgale çıkacağının garantisini veririm.Özellikle evli iseniz cihazla uğraşmaktan başka bir hayatınız kalmayabilir.
    Fiyat yüksek ise ve yasal üyelik ile fazla uğraşmadan yayın izlemek istiyorsanız digiturk un cihazı yada daha düşük fiyatlı bir hd cihaz da alabilrisiniz

• Fiyat normal benim ayırdığım bütçeyle hemen hemen çok yakınlar.Ama şunu anlamadım meşkale olarak dedidniz mesela neler yapabilirim ki ben bu dreambox ile bana bir kaç örnek verirseniz sevinirim.
  • Bu cihazlar Linux işletim sistemi ile çalışmaktadır.Yani normal bir uydu alıcısından farklıdır.Ethernet girişi ile yukarıda bahsettiğin illegal paylaşımdan tutunda bir çok farklı işlevi olan cihazdır.Uğraştıkça yeni özellikleri ortaya çıkar
    http://resim.donanimhaber.com/m_17316179/tm.htm
    inceleyiniz.
    Kolay gelsin
  • Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum incelemeye alıcam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.