Arkadaşlar digital bir receiver almayı düşünüyorum ve önerilerinizi bekliyorum, aşağıdaki özellikleri olursa harika olur
1.ligtv aboneliği için üzerinde cryptoworks modülü barındıran (embedded deniyor galiba)
2.nbatv yada diğer şifreli kanlallar için şifreleri kumanda ile girebileceğim
3.kanal geçişleri hızlı olursa iyi olur:)
4. standart özellikler dışında aklıma birşeyde gelmiyor:)
önerilerinizi bekliyorum, saygılarımla.....
cw embedded bi cihaz istiyosan el mahkum vwstel 3001 alıcan ama kesinlikle tevsiye etmem çünkü diğer aradığın özellikleri kaybedersin nba tv hızlı kanal geçişleri falan ayrıca neden embedded cihaz alıyosunki lig tv alırken onlar sana modülünüde veriyor senin yapacağın cı cihaz almak okadar yalnız cihaz seçerken dikkat et bazı cihazlarda lig tv problem çıkarıyor yani cihaz alırken özellikle belirt lig tv abonesi olacağını ona göre al kolay gelsin
next 2000 ci,2005 dci,9000 ci modellerinden biri istediklerin için yeterli olur sanırım
next 2000 X CIS Plus: hızlı kanal geçişi...ok! lig tv uyumlu gömülü modül.. ok! elle key girme...ok! yazılım desteği...ok! aradığın özellikler direk bu cihazı tarif ediyor, fredycrouger dediği modellerde gömülü modül yok dikkat et, 2000X CIS Plus...
osman yagan dogru söylüyor. ben gömülü modül kısmını atlamışım.
ye 9000 ci öneriyorum 1 hafta oldu henüz alalı görüntü ve ses kalitesi çok iyi.
bende 2 hafta önce 2005 dci aldım. süper
niye herkez next diye tutturmuş anlıyamıyorum, illaki paramızı yabancıyamı vericez, yerli malı alsak vestel alsak arçelik alsak olmuyomu, bende vestel kullanıyorum kötü bir tarafını görmedim bence birazcık yerli malını desteklemeyi düşünelim herkeze selam
Bir zamanlar bazı kesimlerce izlenen xxxxvadisi dizisi sponsoru olan next popiler oldu.Fakat popilerliğin yanısısıa buna eş değer uydu alıcıları daha çok yazılım desteği vermesine rağmen genede next halk arasında yada kulakdan kulağa + reklamlar olarak tutuldu.Her en olursa olsun en alınacak cihazlar arasında kaon tabanlı cihazdır.Çünki elinde kaon tabanlı cihaz gurubundan ne olursa olsun mevcut cihazı iste kaon+sunny+hemco+ora+goldmastere dönüştürme şansı var.Buda şu demek oluyor!!! İlk önce kaon tabanlı olan bir cihazın yazılımı çıktığında uygulama şansına sahip olunuyor.
Saygılarımla
redline serisinden bir ciaz alma da ne alırsan al bence .bu ciazın problemini bile bile bayiler bu ciazı öve öve biteremiyo böyle menfaat dünyası işte....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme