Arkadaşlar 2 gündür bir sorun ile karşılaşmaktayım Champion'umu seçip Oyuna girmesini beklerken Yükleme ekranı geldiği zaman aradan 2 dakka geçince oyun otomatik olarak kapatıyor kendini ve ben tekrar Reconnect yapınca bu seferde %100 e geldigi zaman oyunda ki sesler geliyo Mark işaretleri falan fakat görüntü yok %100 ekranında yarım saat bekledim banamısın demiyor nedir bunun çözümü falan varmıdır
şimdiden teşekkürler
up lütfen yardıma ihtiyacım var sinir oldum bu soruna
Ben hiç böyle bi sorun yaşamadım oyunu komple silip yeniden yüklemeyi dene.
reinstall
tamam deniyorum bakalım
LoL'ün bir acayipliği:Hataların %90'ı reinstall la çözülüyor
Sildim tekrar yükledim fakat yine aynı sorun yine aynı sorun ne bu yaa offf oyun oynattırmadı
Ya en son ethernet kartı aldım VisionTek Killer2100 die ondan sonra böyle sorun oldu acaba bu kartdan dolayı olabilirmi bana saçma geliyor ama sorayım dedim ben
Upp sorun devam ediyo çıldırıcam ya oyun zevki falan kalmadı
Bendede oluyor bi benzeri bazen oyunda donma ve gecikmeler oluyor. İnternet bağlantından olabilir ben cepnetle bağlanıyorum bu ay bedava olunca yoğunluktan dolayıdır diye düşündüm ve ek paket aldım biraz düzeldi. birde yaz sıcaklığı pc yi yavaşlatıyo olabilir. Son server bölünmesinden sonra bi çok kişide benzer sorunlar var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme