Şimdi Ara

Recovery

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

daha önce reccovery disc i yapmıştım fakat kaybettim. şu an xp işletim sistemi kullanıyorum recovery dosyaları "d" de duruyor recovery cd si yapmamın bir yolu var mıdır?

• TOSHIBA Recovery Disk Creator programını indir. Otomatik olarak Recovery DVD si oluşturur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Powermove

TOSHIBA Recovery Disk Creator programını indir. Otomatik olarak Recovery DVD si oluşturur.

Selam ,bende qosmio f10 var bu dedigin işlemi ben de uygularsam RECOVERY CD si yapabilir miyim? Bir vga DRİVERY i bulamadım. Bu qosmio f10 anakart cdlerini nerden alabiliriz acaba bilen var mı?saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: yetkin

quote:

TOSHIBA Recovery Disk Creator programını indir. Otomatik olarak Recovery DVD si oluşturur.

Selam ,bende qosmio f10 var bu dedigin işlemi ben de uygularsam RECOVERY CD si yapabilir miyim? Bir vga DRİVERY i bulamadım. Bu qosmio f10 anakart cdlerini nerden alabiliriz acaba bilen var mı?saygılar

Eğer Recovery dosyaları hala PCnde duruyorsa(ikincil sürücüde bulunur) Recovery Creator programıyla Recovery DVD oluşturabilirsin.

Yok eğer dosyalar kaybolduysa bu adresten cihazının bilgilerini girerek tek tek driverlarını indirebilirsin.

http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp

En son çare olarak fiyatını tam olarak bilmemekle beraber 20-30 dolar gibi bir ücretle cihazının modeline uygun Recovery DVDsini teknik servisten temin edebileceğini söyleyebilirim.

Kolay gelsin.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yetkin

quote:

Eğer Recovery dosyaları hala PCnde duruyorsa(ikincil sürücüde bulunur) Recovery Creator programıyla Recovery DVD oluşturabilirsin.

Yok eğer dosyalar kaybolduysa bu adresten cihazının bilgilerini girerek tek tek driverlarını indirebilirsin.

http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp

En son çare olarak fiyatını tam olarak bilmemekle beraber 20-30 dolar gibi bir ücretle cihazının modeline uygun Recovery DVDsini teknik servisten temin edebileceğini söyleyebilirim.

Kolay gelsin.

Teşekkürler cevab için powermove, toshiba driverlerini indirdim ama bir türlü kuramadım,bu qosmiklerin hepsi böyle zor mu dur bilmiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.