Şimdi Ara

Recovery cd hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hp g6 laptopum var yine başka bir g6 serisi laptop a benim cd ile formatlasam herhangi problem olurmu acaba bilen varmıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Simitci01 kullanıcısına yanıt
    Modeller bire bir aynı ise sorun olmaz. Atıyorum g6-1305et g6-2277st olursa sorun çıkar.
  • tremonti T kullanıcısına yanıt
    Modeller aynı değil hocam. Ekran kartı ve işlemci numaraları farklı. Sanırım hiç kurmaya başlamaz değil mi ya da kurduktan sonra ne gibi bir problem ile karşılaşırız bilginiz var mı

Ayrıca cevap için teşekkür ederim hocam.

• Belki Sadece recovery lerle kurarsan sorun çıkmaz ama en son driver dvd'sini takmadan kurulum yapcaksan sadece sistemi kurcaksın bi denemek lazım olabilir ama olmayabilirde. Ben zamanında Hp müşteri hizmetllerini aramıştım ve recovery dvd si istemiştim ücretsiz göndermişlerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenten16

Belki Sadece recovery lerle kurarsan sorun çıkmaz ama en son driver dvd'sini takmadan kurulum yapcaksan sadece sistemi kurcaksın bi denemek lazım olabilir ama olmayabilirde. Ben zamanında Hp müşteri hizmetllerini aramıştım ve recovery dvd si istemiştim ücretsiz göndermişlerdi

Asıl merak ettiğim de o hocam yani sistemi kurar ama Windows orijinal ya etkileşimi.

Artık denincem bakalım umarım bir sorun olmaz.

• Ben olsam recovery dvd mi başkasına verip kurdurmam olsa bile sonuçta aynı lisanslar kara listeye alınırsa yanmak var işin sonunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenten16

Ben olsam recovery dvd mi başkasına verip kurdurmam olsa bile sonuçta aynı lisanslar kara listeye alınırsa yanmak var işin sonunda

Haklısınız hocam 2 lisans zaten çalışmaz birinden biri patlar herhalde
    Çok teşekkürler cevaplar için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win7 Cd'si Yapma..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Simitci01 kullanıcısına yanıt
    Kurulum sağlanırmı emin değilim. Son dvd app and drivers olmalı. O olmadan kurmayı deneyin. Sadece windows u kurar. Driverları daha sonra yükleyebilirsiniz. Ayrıca lisansta sorun çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tremonti -- 20 Eylül 2013; 17:21:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.