Şimdi Ara

recovery cd si ile format atamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim sorunum laptopuma sistemi tekrar geri yüklemek.hp presario c700 marka laptopm var ilk aldığım gün recovery cd sini oluşturdum.alalı 2 ay falan oldu.şimdi laptopta virüs var ve bende tekrar sistemi kurmak istiyorum,recovery cd sini takıyorum sistem geri yükleme falan dio sistemi sadece bundan 1-2 hafta öncesine geri yükleyebiliyor ayrıca sınırlı kullanıcı falan v.s bişeyler diyor...nasıl sistemi ilk günkü haline getirebilirim yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok çok sağolun iyi günler

• quote:

Orjinalden alıntı: nod15

arkadaşlar benim sorunum laptopuma sistemi tekrar geri yüklemek.hp presario c700 marka laptopm var ilk aldığım gün recovery cd sini oluşturdum.alalı 2 ay falan oldu.şimdi laptopta virüs var ve bende tekrar sistemi kurmak istiyorum,recovery cd sini takıyorum sistem geri yükleme falan dio sistemi sadece bundan 1-2 hafta öncesine geri yükleyebiliyor ayrıca sınırlı kullanıcı falan v.s bişeyler diyor...nasıl sistemi ilk günkü haline getirebilirim yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok çok sağolun iyi günler

Sistem geri yükleme farkli, Recovery farklı şeylerdir. Oluşturduğunuz Recovery DVD leri bir kenarda dursun. Şu an size lazım değiller. Sizin yapmanız gereken şey bilgisayar açılırken F11 tuşuna basıp Çıkan menüden Fabrika Ayarlarına Dön seçeneğini seçmek.

Olmazsa, F11 işe yaramazsa yazın yine buraya..

• hocam f11 e basıyorum türkçe ingilizce ekranı çıkıo ilk kurulumdaki gibi türkçe yapıom sistem geri yüklenecektir tarih seçin dio ayrıca sınırlı kullanıcı die bişey çıkıo yani anlicanız f11 de olmadı
  • Recovery DVD ni takıp bilgisayarını yeniden başlat. Bilgisayar DVD den başlasın bakalım...

Bir de böyle dene denmediysen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtgkce

Recovery DVD ni takıp bilgisayarını yeniden başlat. Bilgisayar DVD den başlasın bakalım...

Bir de böyle dene denmediysen...

onuda denedim hocam aynı şekilde disktenmi yapılsın yoksa harddisktki d sürücüsündeki recoverydenmi yapılsın diye soruyor
  • yok hocam yine geri yükleme moduna geçio kafayı yiyecem
  • Diskten yapmayı denedin mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dvd den format atamıyorum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtgkce

Diskten yapmayı denedin mi?

evet ama olmadı
  • UFF driver ları al bi cd ye sonra da efendi gibi biçimle HDD yi sonra da tertmiz XP kur...
    Yükle driver ları iş tamamdır... RECOVERY felan uğraşma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.