Bildirim
recovery dvd
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dostum bilgisayarında vardır. mesela benim sony. vaio recovery diye bi program var. onla dvd'ye atıyorsun. işte 2-3 dvd falan. -
arkadasim simdi öncelikle bilgisayar1ma sag tikla ordan yönet e geL ordan disk yönetimi var ordan recovry bölümünü ac içindekileri dvd ye cekersin olur biter. her hangi bir dorum sözkonusu olursa ordan kullanirsin... -
-
Arkadaşlar...Recovery partıtıon ile ilgili bir yardıma ihtiyacım var. Benim laptop vaio z serisi. Üzerinde 7200rpm disk var ve ben SSD disk takacağım. Yeni disk üzerine recovery partition nasıl oluşturabiliriz bilen varmı? -
acronis ile iki hddyi bi bilgisayara takıp partition kopyalama yapabilirsin.
ama eskisi gibi çalışır mı bilemem ...
Ya da acronis cd ile formatını atıp sürücüleri kurduktan sonra yedek al... recovery part dan farkı kalmaz. -
Arkadaşlar VGN-NW2STF/T aldım şimdi recovery cd yada disk yapmak istiyorum ancak pcde harddisk tek partition olarak geldi.. Recovery diye bi partition yok bu bir sorunmu? ben otomatik yedekleme için dvdyi seçtim dvdye yüklendi yedek.. Ayrıca cde bi partition daha açıp orayada yeekleme yapayımmı ne dersiniz?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- packard bell bios tuşu
- ethernet girişi olmayan laptop
- power saving mode ne demek
- bu yazılım oyunla aynı anda kullanılamaz virtual controller
- laptop fanı sürekli çalışıyor
- ekran kartı resetleme
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- pc otomatik kapatma
- suya düşen telefon
- internet hızlandırıcı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X