Dostlar bilgisayarımı dün normal bir şekilde kapattım bugün açtığımda lenovo yazısı geliyor ardından sol üst köşede tire işareti 5 dk boyunca yanıp sönüyor ve onun ardından 2-3 dk siyah ekran geliyor en sonunda recovery hatası veriyor bios ayarlarına girebiliyorum format flashını taktım biostan başa getirdim ama format arayüzüne bile girmedi yine recovery hatası verdi sorun nerde sizce harddisktemi Marka lenovo g500 İşletim sistemi windows 10
Bozuk cihaz uyarısı vermiş ve boot yapamamış yani sorun çok büyük ihtimalle disk.
poko001P
kullanıcısına yanıt
Yeni disk mi almalıyım yani
Kitashi11K
kullanıcısına yanıt
Disk'i kontrol edip hatanın sebebini anlamanız gerekir, disk tamamen bozulmuş olabilir, disk çalışıyordur ama dosyalar zarar görmüş olabilir vs. yani sorunun sebebinden emin olduktan sonra yeni bir disk almayı düşünmelisiniz. Disk çalışıyor fakat boot yapamıyorsa Windows DVD'si ile sistemi açıp sistem onarma seçenekleri ile tamir denenebilir. BIOS disk'i görmüyorsa kablo ve elektrik sorunları yoksa pek bir şey yapamazsınız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme