Şimdi Ara

Recruit-A-Friend Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 sene önce tek başıma oynamıştım 1 ay kadar ve tek başına dolana dolana sıkılıp bırakmıştım.
    Bir arkadaşımla yeniden başlıcaz ikimizde pek bilmiyoruz benim en azından 1 aylık oynamışlıgım var
    Bu Recruit-A-Friend olayı sanırım aynı anda online olunca 3x fazla exp geliyormus bu fazla exp olayı kac lvl 'e kadar sürüyor yoksa süreklimi
    Birde sanırım ben eski hesabımla oynuyacagım anladıgım kadarıyla türkiye üzerinden açılmış hesaplarda olmuyor bunu nasıl aşabiliriz.

Şuan için başlamamızı tavsiye edermisiniz çünki zaman vakit geçirecek aktiviteler lazım gez dolaş diyenler olabilir nereye kadar :)
    Şuan oynadıgım zaman yüklemesi baya uzun patchleri çok oldugu için 5 dvd ye çekmiştim oyunu sanırım patchlerde en son Cataclysm geldi onuda atıcak yükleyecek.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Recruit a friend için dediğin gigi türkiye accountlarında olmuyor. Account bilgilerinden ulkeyi değistirebiliyorsun ama yinede çalısmıyor sanırım. En azından ben çalıstıramadım. 3x muhabbeti 60lvl'e kadar işliyor. Sonrasında normale dönüyor. Çalısması içinde ikinizin part içinde olması gerekli.

Evet cata patch'lerinide atıcak. Eğer wotlk varsa 3-4gb gibi birsey indirir en fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3 -- 23 Ağustos 2011; 14:49:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3

Recruit a friend için dediğin gigi türkiye accountlarında olmuyor. Account bilgilerinden ulkeyi değistirebiliyorsun ama yinede çalısmıyor sanırım. En azından ben çalıstıramadım. 3x muhabbeti 60lvl'e kadar işliyor. Sonrasında normale dönüyor. Çalısması içinde ikinizin part içinde olması gerekli.

Evet cata patch'lerinide atıcak. Eğer wotlk varsa 3-4gb gibi birsey indirir en fazla.

Yannış hatırlamıyor isem cata ile 60 sınırı 80 sınırına taşındı X3 exp
  • Bilgilendirdiginiz için teşekkür ederim 80 yapıldıysa sınır bizim için daha iyiolur.
    Çalısması içinde ikinizin part içinde olması gerekli demişşiniz aynı patymi yoksa aynı bölge mi yada aynı realm demi online olması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: red01

Bilgilendirdiginiz için teşekkür ederim 80 yapıldıysa sınır bizim için daha iyiolur.
    Çalısması içinde ikinizin part içinde olması gerekli demişşiniz aynı patymi yoksa aynı bölge mi yada aynı realm demi online olması gerekiyor.

Hayır aynı party içinde olmanız yeterli. Sonunda y olucak yani
  • oynarken 5 dvdlik hazırladıgım oyunu kurdum ilk olarak 100 mb lık bir patch attı daha sonra
    World of warcraft 4,0,012911 isimli launcher açıldı ve toplamda 9,2 GB lik bir Patch atıcak artık bir kac güne indiririz 1 mbit hızla
  • Raf konusundaki sonucunu merak ediyorum bende turkiye kayitli bi account da raf ile alt kasmak istiyorum ulkeyi degistirsen bile olmayan var demisler konuyu merakla takip ediyorum bizi bilgilendirirsen sevinirim kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

quote:

Recruit a friend için dediğin gigi türkiye accountlarında olmuyor. Account bilgilerinden ulkeyi değistirebiliyorsun ama yinede çalısmıyor sanırım. En azından ben çalıstıramadım. 3x muhabbeti 60lvl'e kadar işliyor. Sonrasında normale dönüyor. Çalısması içinde ikinizin part içinde olması gerekli.

yanlış hatırlıyorsun malesef hala 60 levelden sonrası için geçerli değil. türkiye acc'lerine gelince orası için tam bi bilgim yok ama benim account'umun adresi bilgileri paris üzerine kayıtlı sizde açarken ilk başta başka bi ülkeye göre açın sorun olmaz. charların aynı partyde olması da yetmez yanyana olmaları gerekir görevler dahil herşey 3x gelir böylece 1 gecede 60 olabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: coskunba

quote:

quote:

yanlış hatırlıyorsun malesef hala 60 levelden sonrası için geçerli değil. türkiye acc'lerine gelince orası için tam bi bilgim yok ama benim account'umun adresi bilgileri paris üzerine kayıtlı sizde açarken ilk başta başka bi ülkeye göre açın sorun olmaz. charların aynı partyde olması da yetmez yanyana olmaları gerekir görevler dahil herşey 3x gelir böylece 1 gecede 60 olabilirsin

Bende 80lvl'a kadar diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Captor.

quote:

Orijinalden alıntı: coskunba

quote:

quote:

Bende 80lvl'a kadar diye biliyorum

4.3 ile gelen bi değişiklik var mı bi bilgim yok ama 4.1~4.2 patchlerinde 60 levele kadardı yine de bi araştırıp buraya yazarım tekrar.

• recruit 80 levele kadar oluyor ülkeyi değiştirince çalışıyor. yanyana durursanız 3x exp gelir.
  • yanlış bilgi verdiğim için özür dilerim arkadaşlar 80 level sınırı gelmiş şimdi baktım.

Recruit a Friend FAQ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.