Şimdi Ara

Red Alert 2 Network sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba.forumda arastırma yaptım.xp için çözümleri buldum.ammmaa ben vistada oynuyamıycakmıyım bu ra2 yi?network e tıkladıgımda ana menüye geri geliyo.o ıpx şeyide çıkmıyo.zaten 0.9.9.9 kurulmuyo.2000 ve xp için diyo.ne yapmam lazım vistada netword oynuyabilmek için?

yeri burası digil biliyorum ama 2 gündür pc oyun bölümünde konuyu upluyorum bakan yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaaNN -- 19 Temmuz 2008; 12:53:01 >

• up :C
  • Version doğru değil eğer Network'e tıkladığında geri dönüyorsa...

Bunun dışında Vista'dan kaynaklanan bir sorun varsa bilemem.
  • sorun o digil.normalde hamachi ağ bağlantılarından ıpx bilmemnesini yükliyince açılıyo.birkaç ayarda yaptınmı tamam oynanabiliyo.ama vistada bu ıpx/spx yükle diye bi seçenek çıkmıyo.
  • up
  • bu sorunu halletmiştim ben internet özelliklerinden bi ayar yapıyordun biraz bekle bir yerden okumuştum orayı bulmaya çalışayım
  • vista diyormuş yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vamos Bien -- 19 Temmuz 2008; 16:55:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Platinum Hide IP 3.4.3.2
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • XP'de Service Adversting Protocol ekleyince açılıyordu, Vista'da o yok muymuş?
  • xp de onu ekliyince acıldıgını okudum bende forumlarda.ama vistada öyle bi seçenek çıkmıyo.birde oynuyabilmek için hamachi nin0.9.9.9 versiyonu gerektiği söyleniyo.oda vistaya kurulamıyo.ne yapmam lazım :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaaNN -- 19 Temmuz 2008; 17:32:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.