Şimdi Ara

Red Alert Serisi Hayranları ( Fan Club ) - 108 Üye - [ RA3 ÇIKTI ! ] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
5
Favori
96.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KIROV REPORTING..

HELIUM MIX OPTIMUM

O sesi nasılda özlemişim.. Haritanın her yerinden duyulurdu..
  • Arkadaşlar imzamdaki sisteme ek olarak 9600GT ekran kartı alıcam.

Sizce 1280x1024 çözünürlük ve full grafik ayarlarında nasıl bir ile karşılaşırım RA3'te??

Teşekkürler...
  • arkadaşlar valla uzun zamandır forumun hiçbir bölümüne mesaj atmıyodum ama red alerti görünce dayanamadım. bencede ra1 ve ra2 üzerine strateji oyunu yoktur. Heleki ra1 ve aftermath paketi var ise tadından yenmez. benide ruslara ekleyebilirsiniz.

hatırlarsınz red alert 1 multi playerda allies'ların ezici üstünlüğü vardı(tüm haritayı görebilme avantajı + ultra güçlü deniz kuvvetleri sayesinde) ama aftermath'te güçlendirilen rus donanması ile allies'lara karşı baya bir yol katetmiştik. bundan dolayı favori ünitem missile sub'dır.
  • Command & Conquer Red Alert 3 BETA Registration

http://www.ea.com/redalert3beta/

Tabi bunu yapabilmek icin original kane wrath almis olmaniz gerekiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Ekledim arkadaşlar.
    Birde ben orjinal vista64 bitde RA'yı yüklemeyi hiç denemedim nasıl bir sorun veriyorki?

BANA KALIRSA OYNAR İHTİMAL OYUN ESKİ İŞLETİM SİSTEMİ YENİ YANİ BİR ÇAKIŞMA OLABİLİR AMA-ki sanmıyorum- XP DE SORUNSUZ OYNUYORSA VİSTA DA DA HAYDİ HAYDİ OYNAR GİBİME GELİYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARATAHTA -- 29 Mart 2008; 8:26:45 >
  • Arkadaşlar ra2 yurinin şifrelerini bilen varmı nette baktım ama işe yarar bişey bulamadım bu arada ekibe bende katılmak istiyorum
  • RA3 'e Denize Tesla Coil koymuşlar he Güzel gözüküyor

Pazara kadar değil mezara kadar Yuri's Revenge
     Red Alert Serisi Hayranları ( Fan Club ) - 108 Üye - [ RA3 ÇIKTI ! ]

• quote:

Orjinalden alıntı: KARATAHTA

quote:

Ekledim arkadaşlar.
    Birde ben orjinal vista64 bitde RA'yı yüklemeyi hiç denemedim nasıl bir sorun veriyorki?

BANA KALIRSA OYNAR İHTİMAL OYUN ESKİ İŞLETİM SİSTEMİ YENİ YANİ BİR ÇAKIŞMA OLABİLİR AMA-ki sanmıyorum- XP DE SORUNSUZ OYNUYORSA VİSTA DA DA HAYDİ HAYDİ OYNAR GİBİME GELİYOR

yukarıda yazdım ya okumadın mı?çakışma falan tabi ki olmaz ufak bi network bug'ı var vistada.online oynanmıyor sadece.

• quote:

Orjinalden alıntı: Empyrium

quote:

Orjinalden alıntı: KARATAHTA

quote:

Ekledim arkadaşlar.

yukarıda yazdım ya okumadın mı?çakışma falan tabi ki olmaz ufak bi network bug'ı var vistada.online oynanmıyor sadece.

PARDON HOCAM OKUMADIM -

• yurinin hilelerini arıyorum arkadaşlar bilen varmı
  • zamanında az oynamadım canım sıkıldıkcada yükler oynarım sadecew oyundaki konuşmalar bile insana oyun keyfini dolu dolu yaşatabiliyor
  • Gerçekten muhteşem bir oyundur,ilk oyunum olmakla beraber hala bilgisayarımda 2 sürümü yüklüdür.Klübe katılmak isterim...

Favorim :
  • ben komünistim arkadaşlar..abd yi bombalayabiliyo muyum?? yani askerlerini COD 4 teki gibi zevkli oluyomu savaşlar?? yoksa world in conflict deki gibi strateji tarzı mı bu oyun??
  • arkadaşlar bnm işletim sistemi vista internetten 2 farklı linkten indirdim ra2 yi olmadı yaw networkle de bir işim yok kendi kendime oynayacam oyunu kurup patch dosyasını kurmak istiyorum eski patchleri bulamadı die hata weriyor acaba internetten indirilenler de mi bi sorun war bi yerlerden cdsini mi bulmam lazım
  • ben sana veryım ıkı tane var bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: break_dans_34

ben sana veryım ıkı tane var bende

valla süper olur
  • benide ekleyin lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurdeniz65

ben komünistim arkadaşlar..abd yi bombalayabiliyo muyum?? yani askerlerini COD 4 teki gibi zevkli oluyomu savaşlar?? yoksa world in conflict deki gibi strateji tarzı mı bu oyun??

W.İ.C GİBİ STRATEJİ AMA OYNANIŞI KESİNLİKLE FARKLI ABD VE RUSYA VAR TEK KİŞİLİK SENARYO MODUNDA KAFANA GÖRE İSTEDİĞİNİ SEÇ GAYET ŞAHANE

MULTİ DE DE FARKLI BİR SÜRÜ ÜLKE VAR KİMİ İSTESEN BOMBALARSIN
  • "WARNING Military Software Detected, Top Secret Clearance Required"

Offf offf burayı yerde ararken gökte buldum.Daha 2 gün önce yükledim dün ise campaing bitirdim yıllardır oynuyorum ve hala bıkmadım
    Devlet farketmez hepsiyle duman ederim
    3 sene önce 2 vs 2 haritada bilgisayara karşı oynadık.Yanımıza bir tane düşman açıp ele geçirdik 2 ana bina oldu.Ardında kutudan bir ana bina daha çıktı.Sovyet+France+Yuri ana binaları..Ardından bir haftalık müthiş bir oyun sonucunda haritanın komple heryeri aklınza gelebilecek her türlü ordu elemanı ile doldu hepsi 3 rütbe aklımda kalanlar:

300 tane prizm
    300 tane apolcalypse
    50 tane airship
    200 tane flaton disc
    tanya
    boris
    normal tanklar
    IFV'ler(sovyet dahil)

v.s
    İnanırmısınız 1 tane tankın üstüne Iron Curtain atıp ilerde adam çiğneterek 3 rütbe yapıyorduk
    beni de ekleyinnn.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.