beni de ekleyin arkadaşla bi kapışırdık bilgisayar donardı artık başımız 5 kişi bizi hayranlıkla izlerdi
Ekledim yoldaşlar.
Arkadaşlar ben yuri'yi oynayamıyorum.core2duo işlemcim var.Yuri çift çekirdekli işlemcilerde çalışmıyor diye söyledi arkadaşım ne kadar doğru bilmiyorum araştırdım bu konu hakkında yeterli veri bulamadım.RA2 oynuyor ama yuri exe hatası veriyor.Bilen varmı acaba?
ra3 aşmış ya
quote:
Orjinalden alıntı: bahadirekici
Arkadaşlar ben yuri'yi oynayamıyorum.core2duo işlemcim var.Yuri çift çekirdekli işlemcilerde çalışmıyor diye söyledi arkadaşım ne kadar doğru bilmiyorum araştırdım bu konu hakkında yeterli veri bulamadım.RA2 oynuyor ama yuri exe hatası veriyor.Bilen varmı acaba?
Çok saçma dostum böyle birşey olması imkansız. Exe hatasını crack değişerek yada windowsu güncelleştirerek düzeltebilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: PeterPetrelli
quote:
Orjinalden alıntı: bahadirekici
Çok saçma dostum böyle birşey olması imkansız. Exe hatasını crack değişerek yada windowsu güncelleştirerek düzeltebilirsin.
%99 crack ile ilgili bi durum varmış gibi geliyor bana kalırsa
Evet crack değişmeyi dene. Birde netteki çoğu ra2 bozuk, bimeksde 14YTLye orjinalleri var classic olarak satılıyor, aldım bi tane rahatım.
Beni de ekle, RA3 beta key için Kane's Wrath aldım.
quote:
Orjinalden alıntı: can-selcik
Beni de ekle, RA3 beta key için Kane's Wrath aldım.
Tamamdır.
benide eklemeyi unutmayın.
beni de ekleyin lütfen
Benide ekleyebilirsiniz,canım ne zaman sıkılırsa girer bir el atarım..
Benide ekleyebilirsiniz..
Beni de ekleyin hayla böyle bir oyun çıkmadı harika bir oyun. Bu arada ilk mesajdaki resimler hangi oyuna ait bu oyunun yeni versiyonu mu çıktı yoksa haberimiz olmadan. Favori ülkem rusya
BU oyun kaçmaz
RA3ün resimleri. Ekledim.
NEREYE EKLEDİN ?
Arkadaşlar sıkı durun bir önceki forumda bahsettiğim 3 rütbeli ordu yakında geliyor.benim manyak arkadaşım yapmaya başladı bile bir sürü apo,siege coper,kirov,flaton disc v.s var eve gidince ben koyucam buraya fakat oyun çok kasıyor bende dahi(dure2duo işlemci var) save dosyası 26mb
Bu arada rihinno rulet diye bir harita var.Oyun seviyesi options'dan hard(karizması sarsılmasın) ve 5 brutal yenebilen adamın elini öperim.Easy bile super weapon kuruyor
Akşama resimleri yüklerim
Al Benide Zamanında Az mı Oynadık Ya Hatta Şimdide İştahlandım CD'sini Bulabilrsem Yüklücem Valla :p Favorum : Tanya "Seek It Baby" Tarzında Bişiler Dio Ya Orda Ölüom İşte