Şimdi Ara

Red Alert Serisi Hayranları ( Fan Club ) - 108 Üye - [ RA3 ÇIKTI ! ] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
5
Favori
96.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ayrıca kapışmak istiyenlerle itina ile oynanır :D s1mbiyot@w.cn
  • arkadaşlar kardeşim kastamonudan command&conquer tiberium wars adında tek dvd oyun almış. oyunun dvd içeriği şunlardır vede beni oku dosyasında şunlar yazıyo oyunu bir türlü kuramadım yardımcı olursanız sevinirim.

Red Alert Serisi Hayranları ( Fan Club ) - 108 Üye - [ RA3 ÇIKTI ! ]

• dvd içeriği ve beni oku dosyasını vwerdiğim oyunu nasıl kuracağım hakkında yorumda bulunacak arkadaşlara şimdiden selamlar. ayrıca tahmin ediyorum bu yama bile olabilir çünkü beni okuda yazdıklarını yapıyorum ama program files a bir klasör eklenmiyo crak ı ekleyeyim oyunu oynayayım.
  • artık ra3 istiyorum....
  • kim istemiyo ki?
  • Arkadaşlar ben ra2 yi widescreen oynayamıyorum herhangi bir çözümü olan var mı ? ra2.ini içindeki değerleri değiştirmek olmadı bunun haricinde öneride bulunabilecek kimse yok mu ? os:vista

Edit: Çözdüm ini dosyası içindeki değerlerle oynayarak istediğiniz çözünürlükte oynayabilirsiniz arkadaşlar daha önce söylendi mi bilmiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi дltuğ -- 20 Nisan 2008; 21:09:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: дltuğ

Arkadaşlar ben ra2 yi widescreen oynayamıyorum herhangi bir çözümü olan var mı ? ra2.ini içindeki değerleri değiştirmek olmadı bunun haricinde öneride bulunabilecek kimse yok mu ? os:vista

Edit: Çözdüm ini dosyası içindeki değerlerle oynayarak istediğiniz çözünürlükte oynayabilirsiniz arkadaşlar daha önce söylendi mi bilmiyorum..

Bahsedersen seviniriz :)
  • Tabi bahsedim..Ra2.ini dosyasını aratın dosyayı açın text halinde değerler göreceksiniz alta doğru oyunun çönürülüğünü yazan değerler var :

[Video]
    ScreenWidth=640
    ScreenHeight=480
    StretchMovies=no

640x480 gözüküüyor mesela bunu ben 1280x800 yaptım sonra texti kaydedin..Hepsi bu kadar..Yabancı bi forumdan okudum 1920x1080 e kadar destekliyormuş..4:3 ekran formatında bunun karşılığı çözünürlüğü de destekler galiba..
  • Vista önüme gene engel koydu ipx protokolü olmadığı için multi oynayamıyorum vistada multi oynayabilen var mı ?
  • Ben orjinal red alert2 aldım ama internetten oynayamıyorum nasıl oynanır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: дltuğ

Vista önüme gene engel koydu ipx protokolü olmadığı için multi oynayamıyorum vistada multi oynayabilen var mı ?

Şuan için dünya üzerinde yok galiba yapabilen?
  • İzmirde orjinalini satan neresi var arkadaşlar ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: c0nfine

İzmirde orjinalini satan neresi var arkadaşlar ??

Bimeks varmı izmirde?
  • Sorunlar bitmiyor bugün kendim oynıyayım dedim yaklaşık 15 dk da oyun donuyor..Vistada ra2 harammış demekki onu öğrendik..
  • Öyle öyle, uyumluluğu sp2 xp yap hataları yarıya indirirsin belki.
  • RA2'yi severek oynuyordum sonradan sıkıldım bir dahada yüzüne bakmadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: atlatma

arkadaşlar kardeşim kastamonudan command&conquer tiberium wars adında tek dvd oyun almış. oyunun dvd içeriği şunlardır vede beni oku dosyasında şunlar yazıyo oyunu bir türlü kuramadım yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşlar verdiğim resimlere bakarak oyun hakkında yorumda bulunabilecek kimse yokmu

• c&c 3 klasörüne yazsana onu burasa RA topiği. gerçi buraya fazla mod uğramıyo herhalde belki cc3 topiğinde banlanırsın herhalde
  • merhabalar;
    eskiden beri unutamadığım oyunlardan biri red alert. şu anda red alert 2 ve yuri's revenge paketini arıyorum. acaba nerden bulabilirim, yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim.
    şimdiden teşekkürler.
  • VALLA RED ALERT İ BİMEKS MEGAVİZYON VB. MAĞAZALARDA BULABİLİRSİN -şayet bursa da isen özdilek te bi dünya RA2 orjinal var- AMA YURİ'S REVENGE BEN BULAMADIM HİÇ BİR YERDE
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.