Şimdi Ara

Red Alert Serisi Hayranları ( Fan Club ) - 108 Üye - [ RA3 ÇIKTI ! ] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
5
Favori
96.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten bir efsanedir Red Alert bende hayranlıktan ötesi var:)
  • red alert 2 hayraniyim 5 senedeir oynuyom ama hala internet uzeri hic oynamadim :) arkadaslar artik oynamak istemiyor benle kimle oynasam ben senle olcam diyorlar net uzerinden nsl oynancak bilen varmi ve benide eklermisiniz hayranlaraa

teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: KARATAHTA

VALLA RED ALERT İ BİMEKS MEGAVİZYON VB. MAĞAZALARDA BULABİLİRSİN -şayet bursa da isen özdilek te bi dünya RA2 orjinal var- AMA YURİ'S REVENGE BEN BULAMADIM HİÇ BİR YERDE

malesef şu an türkiye'de değilim ve bulunduğum yer biraz mahrumiyet bölgesi. o yüzden eğer internet üzerinden bulabileceğim bir yer varsa çok makbule geçer.
    yine de ilginiz için teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Marcus Fenix

Red Alert Serisi Hayranları ( Fan Club ) - 108 Üye - [ RA3 ÇIKTI ! ]

Bu bizim Hellboy değilmi??

ana illidan soviyetlere geçmiş komünüst olmuş
  • Red Alert 2'yi yeni oynamaya başladım.Şu anlık favori ülkem Küba.Peki diğer Sovyet ülkelerindeki özel ünitelerin özellikleri nedir?
  • şimdi ırakın desolatoru var radyasyon yayıyor piyadelere karsı çok etkili tanklara karşı daha az etkili
    libyanın intahar kamyonu var gider patlar bayağı zarar verir
    kübanın teroristi var
    rusyanın tesla tankı var tesla troperin tank hali
  • ilk oynadığım oyunlardandı internet kafede ilk gördüğümde bu oyunmu çizgi film gibi demiştim ama bi sardık bırakamadık hala bilgsayarımda ve süreki kasarım şampiyonasında hem sovyet hemde amerika tarafından bitirdim yuriyide sovyet tarafından bitirdim yuri az zorlamadı

benide eklersiniz deyilmi ?
  • yahu bu oyun ne zaman cıkıcak????
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahadirekici

Orduyu yapmaya çalıştığım arkadaşla aramızda geçen bir dialog

--Koray bunların üstüne 2 nükleer atarsam ne yaparsın?
    --Delirdin mi lan sen ağlarım a.q

abi bu saatte kopardın beni yaa
    Hayatımda ençok zevk aldığım oyundu RA2 halada öyle,arkadaşlerle cafede oynardık.Kural ilk 15 dakika saldırmak yok,sonrası japon kale gibi kim kimi boş buldu ona dalıyodu.Ahhh ahh.Nerde o günler.
    Ekleyin abi ekleyin.

• acaba ra3 teki rush sistemi nasıl birşey olacak.
  • arkadaşlar bu oyunda abd'yi bombalayabiliyoz mu call of duty 4 çok heyecanlıydı( her ne kadar abd askeri gibi bişe olsak da) onun gibi mi bu oyun? yoksa strateji tarzı mı? gerçi komünizmin işaretinin olması bile yeter ya benim için bulsam alacam bu oyunu ama bulamıoym
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurdeniz65

arkadaşlar bu oyunda abd'yi bombalayabiliyoz mu call of duty 4 çok heyecanlıydı( her ne kadar abd askeri gibi bişe olsak da) onun gibi mi bu oyun? yoksa strateji tarzı mı? gerçi komünizmin işaretinin olması bile yeter ya benim için bulsam alacam bu oyunu ama bulamıoym

Irak olup kaçkere abdyi yerlebir ettim.Böyle bir sorun yok yani oyunda.
  • Selam kanka ben de tam bir red alert hastasıyım red alert 1/2, yuri, generals... Hepsini severek oynuyorum..

Beni de cluba üye yaparmısın?
  • quote:

Arkadaşlar bahsettiğim ordunun çekirdeği

Yorumları bekliyorum

Bölümü kendinmi kurdun bu kadar parayı bulman ve bu kadar adam yapman biraz zor.
    Bende 100 kişilik adamlar giderken donuyor ve hepsini seçemiyorum.

• beyler bütün yazılar okumadım red alert 3 çıkış tarihi tam olarak ne zaman ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:: Death ::.

Bölümü kendinmi kurdun bu kadar parayı bulman ve bu kadar adam yapman biraz zor.

Bölümü internetten indirdik.Haritada mineral ve altın çok fazla eğer 15 tane cronominer çıkartırsan 15 dk'da 100.000 para oluyor
    spy'ı da sayarsan zengin oldun demektir

Oyunda harita çok kastığı için bıraktık orduyu.Yine söylüyorum bu haritada (oyun yuri bu arada) 6 tane brutal yenen adamın elini öperim ben 5 brutalı çok zor yendim ki normal 8 kişilik haritalarda 7 brutalı zorlanmadan yenerken. harita çok geniş ve çok fazla mineral ve equipment var.(Secret tab,tech oil,machine shop v.s)

Bu arada allied'teki oyunu anlatan bayanın söyle demesine bayılıyorum
    "Secred lab captured new technology available"

• quote:

Orjinalden alıntı: pagan_chris

beyler bütün yazılar okumadım red alert 3 çıkış tarihi tam olarak ne zaman ?

Original KANE WRAT alanlar icin yaz sonu - sonbahar baslarinda BETA tester olma imkani veriliyor , oyunun tahmini cikis tarihi ise 2008 sonu veya 2009 basi olarak gozukuyor simdilik kesin ve resmi bir aciklama yok bu konuda.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: .:: Death ::.

Bölümü internetten indirdik.Haritada mineral ve altın çok fazla eğer 15 tane cronominer çıkartırsan 15 dk'da 100.000 para oluyor
    spy'ı da sayarsan zengin oldun demektir

Oyunda harita çok kastığı için bıraktık orduyu.Yine söylüyorum bu haritada (oyun yuri bu arada) 6 tane brutal yenen adamın elini öperim ben 5 brutalı çok zor yendim ki normal 8 kişilik haritalarda 7 brutalı zorlanmadan yenerken. harita çok geniş ve çok fazla mineral ve equipment var.(Secret tab,tech oil,machine shop v.s)

Bu arada allied'teki oyunu anlatan bayanın söyle demesine bayılıyorum
    "Secred lab captured new technology available"

evet bide spy ı war factory e soktuğunda "technology stolen" demeside hoş ama favorim boris'in "DİE TRAİTORS DOG" lafı

• arkadaşlar ra2yi online nasıl oynuoruz bide bişi daha sorucam yuri ne
  • İzmirli arkadaşlarımın dikkatine: Red alert 2 Gaziemirdeki METRO markette orjinal olarak satışa sunuldu.Ben dün aldım ve eski günlerime geri döndüm,çok özlemişim yaaa.Fiyatı 9.90 ytl ancak metro ya herkesi almıyolar.Özel bir giriş kartı gerekiyor,almak isteyenler metroya geliceklerse 1-2 gün önceden bana pm den ulaşsınlar evim metronun karşısında,yardımcı olurum.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.