Şimdi Ara

Red Alert Serisi Hayranları ( Fan Club ) - 108 Üye - [ RA3 ÇIKTI ! ] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
5
Favori
96.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bende bu oyunların ithalatçısı olan ARAL.COM dan aldım eve kargo dahil 13liraya getirdiler. Şuanda Command&Conqueror: SAGA adlı dvdyi sipariş etim. İçindeki oyunlardan sadece yuri için aldım desem yeridir:P Şaka şaka hepsi müthiş hiç oynamadığım ilk ra serileri de var merakle bekliyorum kargoyu.
    http://www.aralgame.com/asp/show_stock.asp?product=01.0591

Command & Conquer™ (Ağustos 1995)
    Command & Conquer The Covert Operations™ (Nisan 1996)
    Command & Conquer Red Alert™ (Ekim 1996)
    Command & Conquer Red Alert Counterstrike™ (Mart 1997)
    Command & Conquer Red Alert™ The Aftermath™ (Eylül 1997)
    Command & Conquer™ Tiberian Sun™ (Ağustos 1999)
    Command & Conquer™ Tiberian Sun™ Firestorm (Şubat 2000)
    Command & Conquer Red Alert™ 2 (Ekim 2000)
    Command & Conquer™ Red Alert™ Yuri’s Revenge™ (Ekim 2001)
    Command & Conquer Renegade™ (Şubat 2002)
    Command & Conquer™ Generals (Şubat 2003)
    Command & Conquer™ Generals Zero Hour (Eylül 2003)
    Command & Conquer 3 Tiberium Wars™ (Mart 2007)

• c&c tıberıan sun la sevmeye başladım cc serisini... sonra c&c generals.. zero hour da ardından... bağımlılık yarattı..sonra tıberıan sun un devamı niteliğinde tıberıum wars 3cıktı en son.. pek beyenmiş değilim... cc serisinin

devamını yapmaya devam edecekler umarım.. ben zero hour un devamı niteliğinde bi oyun beklıorum
  • benide ekleyin de nasıl maç yapıcaz bilen varmı
    edit:bu arada hamachiyi falan kurdum ayarlarıda yaptım ıpx falan şimdi yuri revenge lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanjin -- 15 Mayıs 2008; 16:47:42 >
  •  Red Alert Serisi Hayranları ( Fan Club ) - 108 Üye - [ RA3 ÇIKTI ! ]

Arkadaşlar işte benim aşkım burda

bilin bakalım bu kim

• ya eskiden oynardım!
  • Tanya mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Tanya mı ?

aynen +1 işte burda sevgili tanya

http://www.kariwuhrer.net/redalertx.html
  • Çok güzel bir bayan yaw bu tanya Borisi bulamadım bir türlü
  • Boris reporting umarim ra3 dede boris ve tanya olur.Ozellikle Borisin konusmalari cok guzeldi.
  • Bence olur çünkü bir ana karakter olması lazım, yani yöneteceğimiz türden. Belli ki tanya ve borisi bu oyunu oynayan herkes sevmiştir. Bende inanıyorum olacağına.
  • quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

Boris reporting umarim ra3 dede boris ve tanya olur.Ozellikle Borisin konusmalari cok guzeldi.

BEN ONU "KİROV REPORTİNG" DİYE BİLİYORUM AMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARATAHTA -- 20 Mayıs 2008; 16:03:18 >
  •  Red Alert Serisi Hayranları ( Fan Club ) - 108 Üye - [ RA3 ÇIKTI ! ]

Ya beyler ben iyicene aşık oldum ne yapacam?

Hadi bakalım bunu bilin kolaysa
     Red Alert Serisi Hayranları ( Fan Club ) - 108 Üye - [ RA3 ÇIKTI ! ]

• sonsuza kadar red alert 1 2 3 .....
  • Şu ikincisi Müttefiklerin görevlerinde sunum yapan kişiydi di mi : )
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sfred

Şu ikincisi Müttefiklerin görevlerinde sunum yapan kişiydi di mi : )

Ama kari wuhrer namı diğer tanya daha güzel.
  • kardes ben hemen imzami degistirdim benide eklersen sevinirim bu arada yuris revenge paketi benimde hosuma gidiyor adam okdr gelisiyor yuri ile gidip ana binasini aliyorum satiorum sonrada :D sonrada enerji binalarini aliorum onlarida satiorum aldigim para ile havada ucan adam cıkariyorum enerjisi olmadigi icin olduruyorum onu hehehehe
    kardesim benide almassan cok uzulursun benim gibi ra2 ciyi birdaha bulamassin neden mi sana bir ornek vereyim amerika gibi devletler spy cıkara biliyor dimi? istediginiz insaninda sekline giriyor dimi? peki hic denediniz mi spy ı ucan adam kılıgına sokmak icin? ben denedim spy ı ucan adam ın ustune tıklıyorum spy ucan adam oluyor ama ucmuyor yerde yuruyor heuheugenede para makinesine sokuyorum paralarini aliorum tank ve insan cıkarma yerlerine sokuyorum rutbe aliorum battle lab e sokuyrum ozel bir insan veriyor :D nese bu kdr yeter spr konu basarilarinizin devamini dilerim

bu arada aramizda ra3 u olan varsa rarlasin sonrada rapid ten veya baska sitedeb upload layip bize sunsun hep beraber onlne bir sekilde hamaciden oynariz olan ltfn uploadlasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatality11 -- 24 Mayıs 2008; 12:15:42 >

• ra3 deki ülkere ait yeni birimler açıklanmış -tabi bazılarında ? var demek ki yepyeni üniteler de gelecek işte burada

http://www.ea.com/redalert/factions.jsp
  • Muhteşem bir oyun ! Hayatımın oyunuydu! Yenisi ne zaman çıkıyor??
  • Beni de ekle pls
  • Tamam beni de eklesin!
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.