Şimdi yuri ek pakettir. Cd sini almanız gerekli. Tüm cc serilerinin bulunduğu bir paket var ve internetten online satılıyor. Bu konuda ilgili mesaj ve linki var. Fiyatı da uygundu. Başka çaresi yok. Ayrı bir oyun halinde (ek paket ra2 olmasa çalışmaz ama)
arkadaşlar tiberium suns oyununda skirmish game de brutal düşmanı yenebilen varmı acayip zorlanıyorum ytaw
Ben command & conquer 3 kane's wrath oyununu orijinal aldım red alert 3 beta testi için başka var mı alan şimdi kayıt ettirdim siteye çıktığı an maille yollayacaklar güzel güzel test ederim artık inşallah sistem çökmez betasında
Arkadaşlar,
Red Alert 2: Yuri's Revenge ile ilgili ansiklopedik kaynak.
Electronic Arts yaptığı açıklama ile Electronic Arts: Los Angeles tarafından Xbox 360 ve PC (oyunun PS3 versiyonu şu an için askıya alındı) platformları için geliştirilen RTS oyunu Command & Conquer: Red Alert 3'ün müziklerinin Frank Klepacki tarafından hazırlanacağını duyurdu. Frank Klepacki, eski Red Alert oyunlarının da müziklerini hazırlamıştı ve efsanevi "Hell March" adlı parçası ile bir ikon haline gelmişti. Klepacki, Ekim 2008 tarihinde piyasaya sürülecek olan Command & Conquer: Red Alert 3 için "Hell March"'ın 3. versiyonunu da hazırlayacak.
alıntı: trgamer
Frank abimizde olmasa napardık bilmiyorum, hala her gün Red Alert 2 nin müziklerini dinliyorum.
klübe benide ekleyin
Ra serisi hayranları olarak çoğalıyoruz. Ne güzel bir durum
benm elimde yuri cd si var.. ama ra cdsini bulamadim bi turlu ra olmadan yuri oynayabilirmiyim
slm arkadaşlar vistada bu oyunu oynayamıyorum bir hata alıyorum bunun nedeni nedir_?bazı vısta kullanan arkadaslarda red alert2 oynandıgını gordum bende kurayım dedım ama olmadı.işte şu hatayı alıyorum.
ben imzama RA serisi hayranlarının imzasını eklemiştim, yöneticiler kurallara aykırı imza demiş
Ra düşmanımısınız arkadaş
peter abi benide ekle ben amerika -allieds paraşütçüleri manyak bişey...
bide biz red alert 2 turnuvası düzenlesek fena olmaz? Kapışırız kendi aramızda sonra size söleriz???
o nasıl olacak? ayarlamasını bilen varsa yapalım...
quote:
Orjinalden alıntı: arfeiniel
benm elimde yuri cd si var.. ama ra cdsini bulamadim bi turlu ra olmadan yuri oynayabilirmiyim
MAALESEF RA2 OLMADAN OYNAYAMAZSIN
Anlamıyorum imza resimleri 100x100 max olacak diyorlar o benim hazırladığım resimler 100x100değil mi ki acaba?