Şimdi Ara

Red Alert Serisi Hayranları ( Fan Club ) - 108 Üye - [ RA3 ÇIKTI ! ] (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
5
Favori
96.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce konusu geçti mi bilmiyorum. Eğer geçtiyse kusura bakmayın. Zamanımın kısıtlılığından tüm yazılara bakamadım.

İşletim sistemi olarak Vista yı kullanıyorum.
    Ama Vistada xp deki lan protokolü olmadığı için (IDX gibi bişeydi) Vista da RA2 lan üzerinden oynanmıyordu.
    Buna çözüm bulduğunu iddia eden yabancı bir siteden bir program indirmiştim ama gene olmamıştı.
    Vista da Red alert 2 yi lan dan oynayacağımız stabil bir çözüm bulundu mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperyaman

Daha önce konusu geçti mi bilmiyorum. Eğer geçtiyse kusura bakmayın. Zamanımın kısıtlılığından tüm yazılara bakamadım.

İşletim sistemi olarak Vista yı kullanıyorum.
    Ama Vistada xp deki lan protokolü olmadığı için (IDX gibi bişeydi) Vista da RA2 lan üzerinden oynanmıyordu.
    Buna çözüm bulduğunu iddia eden yabancı bir siteden bir program indirmiştim ama gene olmamıştı.
    Vista da Red alert 2 yi lan dan oynayacağımız stabil bir çözüm bulundu mu ?

IPX protokolünden bahsediyorsun sanırım.Vistada bu olmadığı için oynanamıyor.Ve vistada lan üzerinden Red Alert 2 oynamayı sağlayacak bir çözüm bulunamadı sanırım.

• quote:

Orjinalden alıntı: KARATAHTA

ZATEN TAŞ KAĞIT MAKAS MANTIĞI VAR- genelde her strateji oyunda var zaten ya- 6 - 7 PRİZM TANK I CHRONOSPHERE İLE DÜŞMAN CONSTRUCTİON YARD ININ YANINA ÇIKAR SONRA MANZARANIN KEYFİNİ SÜR

Tabi öyle de olur

Hepsinin artısı ve eksisi var

Bu aralar 4 Burtual +Süper silah açık, Rusyayı alarak yeniyorum, git gide 7ye kadar gidecem, eskiden 7i bile rahat yenerdim biraz paslanmışım

• ben 7 ülkeyi brutual de yeniyordum ama bir yerden sonra trainer kullanıyordum
  • ya arkdslr bn bu oyunun hastayım ama bnm bılgısayarda sorun werdı oynuyamıyorum bı turlu oyuna gırınce rafınerıyı kurunca oyundan atıyor kullnadıgım oyun 200 mb lık dırek acılandan kurulum gerektırmeyen acaba hata ondanmı sımdı sılıp tekrar kuramıyorumda kurulum ıstemeden yukledıgım ıcın bu konuda yardımcı olabılırmısınz
  • quote:

Orjinalden alıntı: MegaWolt38

quote:

ZATEN TAŞ KAĞIT MAKAS MANTIĞI VAR- genelde her strateji oyunda var zaten ya- 6 - 7 PRİZM TANK I CHRONOSPHERE İLE DÜŞMAN CONSTRUCTİON YARD ININ YANINA ÇIKAR SONRA MANZARANIN KEYFİNİ SÜR

Tabi öyle de olur

Bu aralar 4 Burtual +Süper silah açık, Rusyayı alarak yeniyorum, git gide 7ye kadar gidecem, eskiden 7i bile rahat yenerdim biraz paslanmışım

hocam 7 yi de evvelden rahat yenmişsen ne diyeyim yemiş bitirmişsinde çıkarmış tekrar devam ediyomuşsun gibi bi durum olmuş

ben 2 de bile kafam bulaşık teline dönerdi

• vista'da ra2 ve yuri oynayamıyorum ben ya kuruluyo ama oyun açılmıyo..
    nası hallederim ?
  • 3-4 sene önce gözüm kapalı yuri'de 7 brutal yenebiliyordum(oyun seviyesi options'dan hard'ta karizma çizilmesin)
    Tabi bu hale gelmenin bedeli ise 2-3 sene
    Akıl almaz şeyler yapardık ne güzel günlerdi be
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MegaWolt38

quote:

Tabi öyle de olur

hocam 7 yi de evvelden rahat yenmişsen ne diyeyim yemiş bitirmişsinde çıkarmış tekrar devam ediyomuşsun gibi bi durum olmuş

ben 2 de bile kafam bulaşık teline dönerdi

harbiden öyleydim ama, şimdi 4 te tıkanıyom 3ü ancak yeniyom rahatça.
    hatta bende ra2'nin bir modu vardı, yani normali kolay geldiyse onu oynayın diye, onda 3 normal i bile zor yeniyom düşün artık onu

• quote:

Orjinalden alıntı: Thoughtless

red alert 2

• Red Alert 4EVER
  • Red Alerd 2
  • Valla arkadaşlar bu kadar ra haranının olaması güzel. Şu ana kadar gelmiş geçmiş en iyi oyun gözümde. Hatta strateji oyunlarının içinde değil, tüm oyunlarda en iyisi
  • Beyler bu Red Alert 3 çıkmadı mı hala?Web sitesinde çıktı diyor fakat piyasada yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Razercode

Beyler bu Red Alert 3 çıkmadı mı hala?Web sitesinde çıktı diyor fakat piyasada yok.

ekim 08 olarak belirtildi resmi tarih ama belki gecikebilir.
  • 2009'a girmeden oynarız inşallah. Peki sistem gereksinimleri tahmini ne olur. Bu konuda bilgisi yada fikri olan varmı. Umarım fazla kastıracak sistem istemezler.
  • yazx benide
  • Bu oyunu sabırsızlıkla bekliyorum.
  • Herkeze selamlar bende eski ra1 oyuncusu ve fanatiği olarak aranıza katıldım yalnız, eski bilgisayarım bozuldu yeni bilgisayar aldım işletim sistemi eski bilgisayarda Win98 ve Xp vardı yani iki işletim sistemi kullanıyordum. Yeni bilgisayarıma win98 kuramıyorum daha doğrusu bellek hatası veriyor herhalde yazılım sd ram arıyor bilgisayarda benim sorum xp de ra1 nasıl çalıştırabilirim 10 puanlık uzmanlık sorusu. 1 günümü yedim nette bulamadım cevap bana yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydemir_ -- 25 Temmuz 2008; 15:45:00 >
  • Ben orjinal RA2yi 64bit vistada sorunsuz yükleyip açmış biriyim. 10 liraya kadar düştü fiyatları bence herkes almalı.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.