Şimdi Ara

Red Alert Serisi Hayranları ( Fan Club ) - 108 Üye - [ RA3 ÇIKTI ! ] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
5
Favori
96.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nedendir bilmem ama bu oyun beni starcraft'tan daha çok heyecanlandırıyor.starcraft'ı daha çok severdim halbuki ama ra deyince içim bi hoş oluyor.bir de dune'ın yeni oyununu yapsalar bak o daha daha bi heyecanlandırır beni ve birçok kişiyi.
  • En iyi strateji oyunlarından biri süper bir oyun bence en iyisi fransızların canon ları her bir koşeye koyacaksın :) Amerika tarafı (alliens) daha avantajlı ama 'dezire' diye bir yama var onu int. bulup yüklerseniz iki tarafta eşitleniyor gibi ama oyun bazen sorun veriyor :) red alert 3 sabırsızlıkla bekliyorum...
  • Selamlar arkadaşlar,

Ben sadece red alert 1 fanıyımdır geçen günlerde tekrardan oynamayı, tanyanın nıhahhahha! şeklinde gülüşünü ve bölüm aralarında demoları izlemeyi tekrardan istedim. torentten 2 defa indirdim ama ayrı yerlerden indirmeme karşın indirdiğim red alert sürümü sadece windows 95'te çalışabilecek sürümlermiş. o yüzden bende sizden red alert 1 ve ek görev paketlerini (tiberian sun falan vardı) nereden indirebileceğim konusunda fikir almak istiyorum. yardımcı olursanız minnettar kalırım.

teşekkürler.
  • Arkadaşlar bu oyun o kadar çok seviyorumki öğrencilik dönemlerimde harçlıklarımdan kısıp Command & Conquer: The First Decade almıştım 60 ytl vermiştim.Ve Tiberum Wars serisinden önce olan bütün oyunlar war vistada dahil olmak üzere bütün işletim sistemlerinde çalışıyor.
    İsteyen olursa ark bana özelle ulaşsınlar ben onlara Command & Conquer: The First Decade linklerini vereyim int indirirsiniz.
    Yaşasın Command & Conquer Kardeşliği.
  • Bimekste ve Vatan bilgisayarda görmüştüm, Red Alert serilerinin olduğu Paket CD vardı. Sanırım 20 ytl felandı, arşiv olsun diye almayı düşünüyorum.

İlgilenen arkadaşlar varsa eğer;

Command & Conquer - Red Alert
    Command & Conquer - Red Alert - Aftermath
    Command & Conquer - Red Alert - Counterstrike

bunların hepsi ilk oyun ve paketleri....İSTEYENLERE LİNKİNİ ÖZELDEN VEREBİLİRİM.
  • bence en iyisi red alert 2
  • ra3 çıkınca çoşucam
  • Red Alert 2 Müzik Listesi

1. Hell March 2
    2. Industrofunk
    3. Ready the Army
    4. Grinder
    5. In Deep
    6. Motorized
    7. Power
    8. 200 Meters
    9. Destroy
    10. Burn
    11. Probing
    12. Blow It Up
    13. Eagle Hunter
    14. Fortification
    15. Jank
    16. C&C In The House

Red Alert 2'nin müziklerini isteyen arkadaşlar varsa özel mesaj atabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWolt38 -- 9 Temmuz 2008; 15:37:12 >
  • Hayatımın Oyunu Benide Eklersen Sevinirim
  • arkadaşlar hamachide bu oyunu oğlumla karşılıklı oynayabilirmiyim..lan desteği varmı..oynayan varmı acaba..?
    teşekkürler
  • Beni neden clube almadığınız yada eklemediğinizi sorabilir miyim? Bilgisayarımda iki oyunda yüklüyken artı generas + zero hour ve tiberium wars ta varken neden bu dışlama merak ettim.....Hala C&C serisinin World in Conflict en daha ii olduğunu düşünmeme rağmen..... :(
  • ra2 cok eski bir oyun olmasına ragmen hala en sevdigim oyunlardan biridir bakıyorum da abd nin paratrooperların larını hiç öven olmamış belki ben sürekli abd ile oynadıgım için bana en iyi o geliyordur askerleri bir de oturttun mu harika oluyor prizm lerde cabası ahh ahh eski anılarımı hatırlattınız beni de ekle
  • kim tutar sizi
  • quote:

Orjinalden alıntı: dorhug

ra2 cok eski bir oyun olmasına ragmen hala en sevdigim oyunlardan biridir bakıyorum da abd nin paratrooperların larını hiç öven olmamış belki ben sürekli abd ile oynadıgım için bana en iyi o geliyordur askerleri bir de oturttun mu harika oluyor prizm lerde cabası ahh ahh eski anılarımı hatırlattınız beni de ekle

dediğin gibi abd nin paraşütçileri iyi, hele de rütbe alırsa önüne ne çıkarsa yeniyor.

ama benim her zaman favorim apocalypse tanklardır...üstüne tanımam.... 6-7 tanesiyle herşeyi yıkar geçerim

• Valla bende Ra 2 var neredeyse her gün oynuyorum hayla. Ama yuri bulamadım daha onu da baya bir özledim yafs.
  • Kardeş Bende Ra2 Hastasıyım... Ne savaşlar yapardık bee Prizm tanklar grand cannonlar vs... Mükemmeldi hepsi... Şimdi RA3ü sabırsızlıkla bekliyoruz...
    Benide ekle sana zahmet...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MegaWolt38

quote:

ra2 cok eski bir oyun olmasına ragmen hala en sevdigim oyunlardan biridir bakıyorum da abd nin paratrooperların larını hiç öven olmamış belki ben sürekli abd ile oynadıgım için bana en iyi o geliyordur askerleri bir de oturttun mu harika oluyor prizm lerde cabası ahh ahh eski anılarımı hatırlattınız beni de ekle

dediğin gibi abd nin paraşütçileri iyi, hele de rütbe alırsa önüne ne çıkarsa yeniyor.

ama benim her zaman favorim apocalypse tanklardır...üstüne tanımam.... 6-7 tanesiyle herşeyi yıkar geçerim

BEN 6 - 7 PRİZM GRUBUYLA DAHA YIKICI OLUNUR GÖRÜŞÜNDEYİM -ha acocalypse lerin hava savunması da mevcut o ayrı-

• quote:

Orjinalden alıntı: KARATAHTA

quote:

quote:

BEN 6 - 7 PRİZM GRUBUYLA DAHA YIKICI OLUNUR GÖRÜŞÜNDEYİM -ha acocalypse lerin hava savunması da mevcut o ayrı-

ama prizmalar çok cansız, hele apocalypse lere "iron curtain" i verirsen, tamamdır

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: KARATAHTA

quote:

quote:

ama prizmalar çok cansız, hele apocalypse lere "iron curtain" i verirsen, tamamdır

ZATEN TAŞ KAĞIT MAKAS MANTIĞI VAR- genelde her strateji oyunda var zaten ya- 6 - 7 PRİZM TANK I CHRONOSPHERE İLE DÜŞMAN CONSTRUCTİON YARD ININ YANINA ÇIKAR SONRA MANZARANIN KEYFİNİ SÜR

• ah ulan konuyu gördüm ya yuri's amcayı hemen yükliyem uzun zamandur oynamıyordum aynıyam....
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.