Şimdi Ara

Red Alert Serisi Hayranları ( Fan Club ) - 108 Üye - [ RA3 ÇIKTI ! ] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
5
Favori
96.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bulsam orjinal alıcam. Netten indirdiklerimin hiçbiri lan dan oyun oynayamıyor :(
  • Orijinal Red Alert 2 , 10ytl ye internette her mağazada var. Ben yarın alacağım arşivimde bulunsun.
  • Hemen hemen bütün bimekslerde ,teknosalarda var. Ayrıca aral.com dan da sipariş verebilirsiniz havaleyle daha da ucuz. Best Games kategorisinde dağıtılıyor. Arşiv için alınmalı.
  • Bu bahsettiğiniz fiyata ra2 ve yuri de dahil mi?

(Baktım da yuri yok. Tüm ra serisinin tek paket halinde satıldığı bir yer var mı?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi join -- 27 Temmuz 2008; 14:22:15 >
  • http://aralgame.com/asp/show_stock.asp?product=01.0591

Bende bundan alacağım 1-2 gün sonra.

Command & Conquer™ (Ağustos 1995)
    Command & Conquer The Covert Operations™ (Nisan 1996)
    Command & Conquer Red Alert™ (Ekim 1996)
    Command & Conquer Red Alert Counterstrike™ (Mart 1997)
    Command & Conquer Red Alert™ The Aftermath™ (Eylül 1997)
    Command & Conquer™ Tiberian Sun™ (Ağustos 1999)
    Command & Conquer™ Tiberian Sun™ Firestorm (Şubat 2000)
    Command & Conquer Red Alert™ 2 (Ekim 2000)
    Command & Conquer™ Red Alert™ Yuri’s Revenge™ (Ekim 2001)
    Command & Conquer Renegade™ (Şubat 2002)
    Command & Conquer™ Generals (Şubat 2003)
    Command & Conquer™ Generals Zero Hour (Eylül 2003)
    Command & Conquer 3 Tiberium Wars™ (Mart 2007)

• Çok iyi bir sistem yaptım , herşeyi oynayabilirim, ancak RA tutkusu başka birşey işte... Çoğu oyunu kapatıp tekrar tekrar oynuyorum, kurulu olanlardan hangisi olursa :) Beni de RAfan olarak kaydedebilirsiniz.
  • Valla benide ekle bende hasta olmasamda oynarım ekle pls
  • Ra2 de en sevdiğim silahlar rusyanın elektirik atan tankları ve apocalypse. Savunma silahı olarakta Fransız topunu tek geçerim. Sizlerde o oyunda en sevdiğiniz silahları yazar mısınız.
  • apocalypse ve kirkov airship
    her ikisi de 3 rütbe olduğunda durdurulması güç araçlar..
  • Apocalypse ve prizma tanklar...rütbe alınca muhteşem oluyorlar
  • prizma tanklar çok çabuk patlıyorlar..
  • ama etkileri çok fazla, özellikle en üst rütbede olunca...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MegaWolt38

ama etkileri çok fazla, özellikle en üst rütbede olunca...

AYNI FİKİRDEYİM + ÜST RÜTBEDE SADECE 2 TANE KİROVU BİLE YIKMAK SAÇ BAŞ YOLDURACAK KADAR ZORDUR
  • evet ya ne oyundu arkadaşlar oynardı bende bakardım 1 hafta da oyunu çözdüm sonra başladık arkadaşlarla kapışmaya gittikçe iyi oynamaya başlamıştım artık bir kişi duramıyordu karşımda iki kişi olunca zor yeniyorlardı sonra iki kişi de yetmedi adamlar oyuna kural getirmeye başladılar hava yok spy yok gibi özellikle havayı çok iyi kullanırdım 150-200 tane uçan adam yapar adamın bütün enerjilerini sonrada ana evini vururdum
    http://i34.tinypic.com/34hxvsy.jpg

bu arada beni de eklersiniz degilmi tşkler

kendine güvenen varsa online oynayabiliriz ama nasıl kurulacagını bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lMithrandirl -- 21 Ağustos 2008; 12:35:35 >

• arkadailar 7 brutal ı yendiklerini söylüyorlar ben size 5 tane açayım yenin bakayım nasıl yeneceksiniz ama istedigim ülke olacak
    1)libya
    2)amerika
    3)britain
    4)korea
    5)germany

hadi bunları frezes over (8 kişilik karlı bölüm köprüsüz olanı ) da yenin size helal olsun
    bende 7 brutalı yendim ama
    3 tane ırak
    3 fransa
    1 de almanya olunca bide beni frezess over da sag üst köşede verecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lMithrandirl -- 21 Ağustos 2008; 12:41:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: EdeSS@

arkadailar 7 brutal ı yendiklerini söylüyorlar ben size 5 tane açayım yenin bakayım nasıl yeneceksiniz ama istedigim ülke olacak
    1)libya
    2)amerika
    3)britain
    4)korea
    5)germany

hadi bunları frezes over (8 kişilik karlı bölüm köprüsüz olanı ) da yenin size helal olsun
    bende 7 brutalı yendim ama
    3 tane ırak
    3 fransa
    1 de almanya olunca bide beni frezess over da sag üst köşede verecek

Arkadaşlar öyle 7 tane brutal her haritada yenilmez,hatta bazen imkansızdır.
    Ben ilk 7 btutali powder keg haritasında yenmiştim.
    Arkadaşa ek olarak söylediğin devletler içinden 10-15 dk içinde libyayı ve germany'i yendin mi gerisi tamamdır.kilit nokta orası.Yoksa duman ederler ayrıca 7 kişilik bir oyun için frezes over bence hiç uygun değil.Mineral bakımından çok zayıf.Daha öncede söyledğim gibi Rhino's Rulette diye bir harita var orda 5-6 tane brutal yenin de göreyim işte o 7 kişilik haritadır.Profesyoneller orda belli olur.Ben 1 kere 6 brutal yenebildim oda devletleri kendim seçerek

• Zaten ben her zaman "Hack freez over II" haritasında oynarım, bana en hoş gelen ve yerleşim bakımından rahat olan harita orası gözüküyor. Oyunu dediğiniz gibi oynayacağım, eğer yenersem buradan resim veya video ile bildiri yaparım
  • ekle benide hacı
  • quote:

Orjinalden alıntı: MegaWolt38

Zaten ben her zaman "Hack freez over II" haritasında oynarım, bana en hoş gelen ve yerleşim bakımından rahat olan harita orası gözüküyor. Oyunu dediğiniz gibi oynayacağım, eğer yenersem buradan resim veya video ile bildiri yaparım

hadi bakalım ss ve video ları bekliyoruz yenersen bu işi çözmüşsün demektir ama çok zor niye mi :
    birincisi karşında ingiltere nin sniperları var yani ülkeni askerlerle koruyamazsın
    ikincisi libya nın bombalı tankları da berbat savunma diye bişey bırakmıyorlar
    ... korea altın arabalarını vurur
    ....almanyada öyle
    .....amerikada durmadan asker indirir dostum işin çok zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lMithrandirl -- 22 Ağustos 2008; 13:32:18 >

• megavolt kardeş burdayken soruyum sana ra2 de kapışalım mı online
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.