Şimdi Ara

Red Alert Serisi Hayranları ( Fan Club ) - 108 Üye - [ RA3 ÇIKTI ! ] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
5
Favori
96.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: kibrit

ra nedir?

alien mi soviet mi?

ra = red alert ve oyunun içinde 2 ülke grupları var Allied ve Sovyet
  • ***FATAL*** String Manager failed to initilaizad properly

diye hata veriyo dewamlı kuruyorum hep bu windows wista kullanıyorum
    warmı yardımcı olacak arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: kibrit

Arkadaşlar red alertin hangisi daha güzel?????

Command & Conquer: Red Alert mi?

Red Alert 2: Yuri's Revenge
  • Ekle beni de.
  • for mother RUSSIA!!!

ra2yi zamanında çok oynardık 2 yıldan beri oyunu adam gibi oynamadım arada cafede arkadaşlarla nostalji yapıyoruz ra2nin tadı başka oyunlarda yok ra3dede olucagını sanmıyorum.
    zaten alemde 2 tane strateji bilirim biri aoe2 biride ra2...

ey gidi soktugumuz demolar engler yaptıgımız hatıra ormanları aklıma geldi canım cekti cafeye gidince oynayayım bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tufan. -- 5 Ekim 2008; 12:32:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SP3ctr3

for mother RUSSIA!!!

ra2yi zamanında çok oynardık 2 yıldan beri oyunu adam gibi oynamadım arada cafede arkadaşlarla nostalji yapıyoruz ra2nin tadı başka oyunlarda yok ra3dede olucagını sanmıyorum.

ey gidi soktugumuz demolar engler yaptıgımız hatıra ormanları aklıma geldi canım cekti cafeye gidince oynayayım bari

Katılıyorum. AOE2 ve RA2 üzerine strateji oyunu yok. Mesela Age of 3'ü hiç sevemedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

quote:

for mother RUSSIA!!!

Katılıyorum. AOE2 ve RA2 üzerine strateji oyunu yok. Mesela Age of 3'ü hiç sevemedim.

AL BENDEN DE O KADAR BEN AOE3 BİR TÜRLÜ SEVEMEDİM BİR DE BU YURİ'S REVENGE ORJİNALİNİ Bİ TÜRLÜ BULAMIYORUM

• quote:

Orjinalden alıntı: KARATAHTA

quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

quote:

for mother RUSSIA!!!

AL BENDEN DE O KADAR BEN AOE3 BİR TÜRLÜ SEVEMEDİM BİR DE BU YURİ'S REVENGE ORJİNALİNİ Bİ TÜRLÜ BULAMIYORUM

Aral'da 98'den beri çıkan bütün seriler vardı. 50 lira felandı ben ondan alacaktım stokta kalmamıştı sonra unutmuştum. Yuride vardı orjinal.

• Bende varım
    for di unyın
  • off of bir turlu ra3 beta yı oynayanıyorum kurdum ama acamiyorum.. problem hakkında bilgisi olan varsa pm atabilirmi?!!!
  • arkadaşlar oyun ne zaman çıkacak beklemekten sıkıldık artık
  • Arkadaslar CD cilerde veya DVD cilerde falan yada oyuncularda herneyse, bulabilirmiyim Yuri ve RA2 yi
  • Beni de ekler misiniz,
    Amerika, casuslar, paraşütler:)
  • ne zaman çıkıyor yaaaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: b03 psycho

Arkadaslar CD cilerde veya DVD cilerde falan yada oyuncularda herneyse, bulabilirmiyim Yuri ve RA2 yi

RA' olarak elektronik mağazalarında 10 ytl gibi çok uygun fiyat lı bulabilirsin YURİ dersen bulsam ben de alacam ama bulamıyorum bir türlü

• Arkdaslar sizi bilmem ama ben ve tanıdıgım çogu RA2-YURIS oynayan insan, ABD,FRANSA,ALMANYA,INGILTERE ittifakına iyi, RUSYA,LIBYA,CUBA,IRAK itiifakına ise kötü diyor. Acaba gerçekten kötü oldukları içinmi yoksa tarafları kırmızı oldugu içinmi
  • hadi müjde benden red alert 3(RELODED) 3 çıktı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetsary

hadi müjde benden red alert 3(RELODED) 3 çıktı.

babayı.gif
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.