Şimdi Ara

Red Alert Serisi Hayranları ( Fan Club ) - 108 Üye - [ RA3 ÇIKTI ! ] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
932
Cevap
5
Favori
96.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nası oynanıyor online..var mı bana yardımcı olabilecek..zor bişey deildir zatenn..
    erdem_kimes@hotmail.com msn im..burdan da görüşebiliriz..;
    Şimdiden teşekkürler..
  • Selam beyler oyunu bitirdim sinematiklerine bayıldım özelliklede allies son sinematik vp6 diye bi uzantıları var ben onu wma yada başka bi formata çevirmek istiyorum 1 gündür uğraştım bulamadım converter bilen duyan varsa yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ρѕусhо

Arkdaslar sizi bilmem ama ben ve tanıdıgım çogu RA2-YURIS oynayan insan, ABD,FRANSA,ALMANYA,INGILTERE ittifakına iyi, RUSYA,LIBYA,CUBA,IRAK itiifakına ise kötü diyor. Acaba gerçekten kötü oldukları içinmi yoksa tarafları kırmızı oldugu içinmi

Oyyy oyyy Rusya'ya kötü diyenler hiç oynamamış sanırım.. Dene ve gör, tecrübeyle sabittir.
  • üye alımları devam ediyorsa benide alırmısın ?
  • ra3 için benim yorumum görsellik güzel.
    ama çok renkli.
    ayrıca ra2 kadar geniş bir alanı aynı anda görememek kötü.
    nedense standart kısa yolları da değiştirmişler.
    benim favorim halen ra2
  • evet Ne varsa RA2 de var.. Bide eskiden starcraft vardı onunda 2.si yakında çıkacaktı çıktımı. inş ondada hayal kırıklığına uğramayız..
  • eklermisin lütfen,
    Teşekkürler şimdiden.
  • Peterciğim benide eklersen sevinirim . . . Biliyorsun Red Alert hayranıyım bende

- Ülkem ise ( Russia )
  • Ben oyunu çok beğendim, RA2 fanatiği olmama rağmen :)
    Ara sinematikler yine muhteşem. Yeni araçlar görsellik falan muhteşem olmuş. Müzikleri de ayrı güzel.
  • beni de ekler misiniz?

Ayrica bu oyunu nereden bulurum?
  • Üye alımı devam ediyosa beni de alır mısın ? Yeni başladım ama çok sevdim.. Bi de turnuva fln olr dimi heves ettim şimdi bi oynayasım geldi iyice zaten sevmıstım
  • Tabi ra3 çıktı peter onu bitirene kadar gelmez
  • RA2 ve özellikle Yuri serisi daha güzeldi bence. Microsoft un Age of Empires III çıkararak AOE Conquer mahvettiği gibi EA Games de oyunun tüm güzelliğini yemiş. Hep şekil gerisi hiç. EA den de daha fazlası beklenmezdi zaten. Ne varsa eskilerde var yine.
  • kemix yuri's r. varsa atarmısın bana pmden msn fln da weririm ? ya da büyük mü nasıl boyutu?
  • Yuri 670 MB civarında da, yalnız kurulum için RA2 kurman lazım önce. Maalesef ki benim de CD leri bozuldu o yüzden kuramıyorum oyunu RA ve Yuri yi. İnternette de kolay bulunmuyor. CD oyun marketlerinde bi ara DVD olarak command&conquer serisi komple satılıyordu. Onu araştırıyorum şimdi.
  • Bazı Büyük marketlerde indirimli
    DVD olarak command&conquer serisi komple satılıyormuş.
    Denk geleniniz varmı orjinalini alıp koleksiyona orjinal olarak eklemek istiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: VQVelen

kemix yuri's r. varsa atarmısın bana pmden msn fln da weririm ? ya da büyük mü nasıl boyutu?

dostum özel mesaj attım, linkleri yolladım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemixkem

RA2 ve özellikle Yuri serisi daha güzeldi bence. Microsoft un Age of Empires III çıkararak AOE Conquer mahvettiği gibi EA Games de oyunun tüm güzelliğini yemiş. Hep şekil gerisi hiç. EA den de daha fazlası beklenmezdi zaten. Ne varsa eskilerde var yine.

Katılıyorum. Oyun bu şekliyle Generals ve Tiberium Wars'tan belirli ünitelerin alıp alın size yeni oyun diye yapılmış ucuz bir kopya gibi duruyor. Oyunu cinmaticklerdeki hatunlarla kurtarmaya çalışmışlar ama o bile çok kurtarmamış bence. Bukadar aradan sonra daha orjinal birşeyler beklerdim. Beğenmediğim şeyler;

1- Oyunda zoom out yetersiz. Ekran yine çok büyük kalıyor.
    2- Ünitelerin çoğu çizgifilm(3-9 yaş arası) karkaterleri gibi kalıyor. Japonya hariç. Onunkiler anime karakteri gibi :D
    3- Campaingslerde anlatılan hikaye ve cinematikler çok basit olmuş.
    4- Campaingslerde oyunun size müttefik olarak atadığı adamla oynamak çok sıkıcı ve zorluk çıkartabiliyor.
    5- Campainglerde japonya ve Rusyayı bitirdim. Rusya bariz şekilde daha güçlü duruyor.

Beğendiğim yanlar;
    1- Cinematikte Rusya tarafındaki hatunlar RA2'ye göre daha başarılı.
    2- RA2'ile kalite karşılaştırması yapınca 2. beğendiğim bir yan ne yazıkki yok.

Tek tesellim oyunun tam orjinalini alacakken bir arkadaşın tavsiyesi(ve 8gblik flasha ataması) üzerine önce demosunu oynamam oldu. 60ytl'ye üzülürdüm valla.

• Arkadaşlar‚ bir arkadaşımdan Red Alert 2 oyununu aldım fakat kuramıyorum. Oyun orjinal oyun. Install diyorum‚ ardından lisans sözleşmesi çıkıyor onu da kabul ediyorum‚ ardından şifre ekranı çıkması lazımdı eğer yanlış hatırlamıyorsam‚ ama o çıkmıyor‚ ve sağda üst köşede Clearance code incorrect yazıyor‚ ne yapabilirim bir fikri olan var mı ?
  • Selam RA'cılar.

Bu oyunun çok fanatiği var. Burada 97 üye + benim strateji forumunda 29 kişi C&C hayranı. + RA 1 ve 2'nin 12 milyon ile rekor kırması çok dikkatimi çekti(hemde çok). Merak ettim nasıl birşeymiş bu yahu.

Arkadaşlar serinin hangi oyunuyla başlamamı ve hangileriyle devam etmemi önerirsiniz? Sistemimin yeteceği versiyonları yazıyorum:

Renegade
    Red Alert 1
    Red Alert 2
    Red Alert 2 - Yuri's Revenge
    Generals
    Generals: Zero Hour

+ bunların dışında Kane & Wrath, Tiberium Wars ve RA3 var fakat sistemim kaldırmaz diye düşünüyorum. Bütün bunlardan başka bilmediğim versiyon var mı??

Lütfen yardım.

edit: Bende olan versiyonlar: RA1-2 ve Generals.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 18 Aralık 2008; 19:10:35 >

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.