Şimdi Ara

Red Alert Serisi Hayranları ( Fan Club ) - 108 Üye - [ RA3 ÇIKTI ! ] (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
5
Favori
96.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu aldım kurdum böle bi hata alıyorum yardımcı olurmusunuz hangisine tıklarsam tıklıyım oyuna giremiyorum ya
     Red Alert Serisi Hayranları ( Fan Club ) - 108 Üye - [ RA3 ÇIKTI ! ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scott. -- 18 Aralık 2008; 22:31:15 >
  • Up...Bir yardım edecek yok mu yahu? Ölmüş burası.
  • arkadaşlar lütfen aynı sorunu bende çekiyorum
  • ohaaaaa ne hatunlar var oyunda
    biri beni rus ordusuna bulaşıkçı olarak alsa ne olcak lannnnnnnn
  • :)
  • benide ekle
  • Red Alert 2'yi oynadım ve çok beğendim arkadaşlar. Siz de çok yardım ettiniz.

Beni de ekle başkanım. En sevdiğim ülkeyi sonra söyleceğim. Henüz bütün ülkelerle oynamadım.
  • 10 gündür yoktum arkadaşlar şimdi geldim.
    O RA3 hatası ise sanırım yanlış patch ike yanlış ilacı denemenizde kaykanlanıyor. Benimde başıma gelmişti.
  • Arkadaşlar birşey soracağım.

Bu Hell March oyunun hangi müziği oluyor?? Oyunu bayağı oynadım herhalde bütün sound track'i dinlemişimdir. Çok güzel hard rock şarkılar var ama hangisi hell march biraz tarif filan edebilirseniz sevinirim.

Not: Oyunun müttefikler campaingini oynuyorum.
  • !!!Dikkat: Alttaki yazım spoiler(İpucu/Bilgi vermek) içerir. Ona göre.!!!

Beyler oyunun müttefikler campaingini bitirdim. Sonu gerçekten süper. Özellikle Tanya'nın Romanov'un ofisini basma videosu. Romanov'un donunda sovyet simgesi var ya. Herif donuna kadar kominist yani.

Şimdi sovyetlerinkindeyim. Yuri Romanov'u hastaneye tıkıp koltuğu ele geçirdi. Nasıl bitecek çok merak ediyorum. Bu arada bu oyunu amerikalılar nasıl oynadı çok merak ediyorum. Sovyetlerin ara videolarında hep amerikayı aşağılayıcı öğeler var. Adam amerikan bayrağıyla çizmesini parlatıyor ya. Öbür Romanov'da kaplumbağasına Sam(Uncle Sam. Bir amerika başkanı mıdır kültürel değeri midir nedir o işte) ismini takmış. Romanov'un kesin DH'de "anti-amerika fan club"ı vardır.

Bu arada: Hell March'ın hangisi olduğunu buldum. Yardımlarınız için sağolun(!)

• Nice senelere Arkadaşlar..

• RedAlert3 bana çok çocuksu geldi. Ne yalan söyliyim hiç beklediğim gibi değil. Bende kurulu olduqu halde oynayasım gelmiyor pek. C&C3 Kane's Wrath ı tercih ediyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jansay

!!!Dikkat: Alttaki yazım spoiler(İpucu/Bilgi vermek) içerir. Ona göre.!!!

Beyler oyunun müttefikler campaingini bitirdim. Sonu gerçekten süper. Özellikle Tanya'nın Romanov'un ofisini basma videosu. Romanov'un donunda sovyet simgesi var ya. Herif donuna kadar kominist yani.

Şimdi sovyetlerinkindeyim. Yuri Romanov'u hastaneye tıkıp koltuğu ele geçirdi. Nasıl bitecek çok merak ediyorum. Bu arada bu oyunu amerikalılar nasıl oynadı çok merak ediyorum. Sovyetlerin ara videolarında hep amerikayı aşağılayıcı öğeler var. Adam amerikan bayrağıyla çizmesini parlatıyor ya. Öbür Romanov'da kaplumbağasına Sam(Uncle Sam. Bir amerika başkanı mıdır kültürel değeri midir nedir o işte) ismini takmış. Romanov'un kesin DH'de "anti-amerika fan club"ı vardır.

Bu arada: Hell March'ın hangisi olduğunu buldum. Yardımlarınız için sağolun(!)

Hell March'ın 1. ve 3. oyunda çıkan versiyonları da var. Hatta 3. oyunda ilk hell march'ı bile mixlemişler. Dinlemeni tavsiye ederim.

• sonunda oynandı.. incelendi...

red alert 3 çok artılar ve eksileri beraber getirmiş...

çok güzel bir oyun... zaten aldığı puanlar yüksek...
    çok iyi bir senaryo... kaç yıldır alt yapısı hazırlanmıştı...
    çok iyi bir görsellik... ben önce settings den medium kalite seçtiğimde farkı anlamadım. nette gördüğüm reklamlarında görsellik high ve ultra da ortaya çıkıyor. akıcı şekilde oynamak içinde ekran kartı ve ram deryasına sahip olmak gerekiyor...

ırklar problemi hala halledilememiş... EA nın biçip hazırladığı elbiseyi her önüne giydirme gayreti işi konfeksiyona çeviriyor. LOTR, C&C ve şimdi de RA3... 3 ırk ve onu bunu topla harita ezberle işi bitir. şu ırkların toplam kuvvetine puan verilse de insanlar özgürce kendine özgü milletler ortaya çıkarabilse daha güzel olur. Scrinleri japon yapmakla iş bitmiyor. teoride değişiklik yok...

donanım canavarı... yani beş görsel seviye için 5 ayrı oyun mu yapılır? hiç pratik değil... GB israfı... ortak müşterek bir görsellikle herkese hitap edememişler... C&C3'ü bu açıdan geçememiş...

Starcraft II ön izlemelerinden etkilenmiş bir görselliği var. çizgi filmsi havası Kane's Wrath'ın arkasına düşürüyor...

yine de uzun müddet oyun gündeminde olacak gibi görünüyor...

• @eflatoon

quote:

Orjinalden alıntı: eflatoon

şu ırkların toplam kuvvetine puan verilse de insanlar özgürce kendine özgü milletler ortaya çıkarabilse daha güzel olur. Scrinleri japon yapmakla iş bitmiyor. teoride değişiklik yok...

Burada demek istediğin şeyi anlayamadım. Biraz daha açarsan memnun olacağım.

Bu arada çok özet ama güzel bir inceleme olmuş. Bu yazıdan yararlandığımı söyleyebilirim. Teşekkür ederim.
  • Beyler sizlere gene sorularım olacak.

Navy denen asker(C4 ile bina patlatabilen, karada ve havada gidebilen infantry'i çok hızlı bir şekilde telef edebilen özel askerler) Amerika'nın bir avantajı mı yoksa bütün allied(müttefik) ülkelerinde var mı?(Amerika'nın avantajı Paratroopers(paraşüt saldırısı) olarak geçiyor)

2. soru: Pysich Beacon denen aletten yaptım fakat onlar sadece saldırı gelirken haber vermekten ve saldıranların nereye saldıracağını göstermekten başka bir işe yaramıyor. Kullanım alanı bu kadar mı yoksa ünite filan çevirebiliyor mu? Kullanım alanı bu kadarsa ne diye yapayım bu aletten?

Yardım ederseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 5 Ocak 2009; 8:32:36 >

• Sevgili JANSAY,

bu tür oyunlarda en büyük problem farklı kültürlerin farklı yapı ve cihazlarının toplamda aynı olamaması. aynı olmayınca ister istemez bir süre oynadıktan sonra üstün olan gücün zaferleri tekrar etmeye başlıyor. bunu siz de her milleti oynadıkça kendiniz görebilirsiniz... nükleer karşısında bir şey olmayan Scrin hava gemileri manyetik fırtına ile şehirleri yutarken karşı tarafın elindekiler birşeye yaramaz. C&C3de Scrinler göreceli daha güçlü düşünülmüş... RA3 te de Japonlar için yabancı forumlarda aynı şeyleri okursunuz. hatta dün Patch indirdim. epey bir güç eşitlenmeye çalışılmış. yeni eklenti kültürleri dengelemeye çalışmış...

oysa mesela her kullanıcı 100 000 krediye sahip olsa ve toplayıcı, üretici, sabit savunma ve mobil birlik sınıflarını buna göre baştan belirlese bu durum ortadan kaldırılabilir. o birimin vuruş gücü, dayanıklılığı, üretim süresi kriterleri farklı olsa bile toplamda o millet diğerleri kadar ağırlığa sahip olur...

böylece adaletli bir start verilmiş olur. böylece üstünlük doğru planlama, üretim ve strateji ile sağlanmış olur.

• Sevgili eflatoon:

Red Alert 3 hakkında birşey diyemem. Çünki onu henüz oynamadım. Ama Red Alert 2'de kesinlikle çok profesyonel bir güç dengesi oluşturulduğunu içtenlikle söyleyebilirim. İki tarafında saldırılarına karşı yapılabilecek şeyler var. Super Weapons'tan bir örnek vereyim.

Cronosphore=Iron Curtain(biri sürpriz ataklar yapar fakat öbürü kısa bir süreliğine birkaç ölümsüz tankının olmasını sağlar. Bu özelliklerin ikisi de birbirini dengeleyen şeyler bence)

Weather Machine=Nuclear Missile(biliyorum eşit değil ama "onların nükleeri varsa bizimde weather var" diyebiliyorlar müttefikler. Weather'ı yabana atmamak lazım.)

Ve ünite çeşitleri(Kara hava deniz). Denizde sovyetlerin üstünlüğü açık ortada. Fakat havada çok yavaş hareket eden ve infantrylerini kolayca ondan kaçırabileceğin zeplinlerinden başka birşeyleri yok. Ayrıca havada sivrisinek gibi giderek hızlı ataklar yapabilen askerleri ya da jetleri yok. Kore devletinin avantajı bu jetler zaten(eagle jets). Sonra Tanya gibi bir ölüm makinasına maruz Sovyetler. C4 ve üstün infantry öldürme gücüyle güzel kullanıldığında çok tehlikeli olan bir özel ajan olmuş. Sovyetlerdeki Yuri ise her biri sadece bir tane ünite çevirebiliyor. Ayrıca kolay ölen pahalı üniteler bunlar(1200$).

Bir de diyeceksin: "adamların desolatorleri(radyasyon yayan herif) demolition truckları apokalipse ve tesla tankları var karada askeri güç zirve." Evet haklısın karada da Sovyetin gücü görünüyor fakat duyduğum kadarıyla(tecrübe etmedim) Fransa'nın Grand Canonları karşısında herkes sapır sapır dökülüyormuş. Ayrıca "one shot, one kill" felsefesine dayanarak hareket eden İngiliz sniperlar radyasyona maruz kalmadan[hatta belki düşmana gözükmeden(haritayı açmamışsa)] desolator mesolator bırakmaz ortada.

Eşitliği minerlarda bile görebilirsin. Allied Forces(Müttefik Güçler)'deki makinaların Einstein amca sayesinde cronosphere teknolojisini kullanarak depoya ışınlanması süper birşey. Sovyetlerdeki minerin ise taramalı ile güzel bir atak gücü var; kendini iyi savunuyor. Bunlar birbirini dengeliyor. Bu topicte bir arkadaş söylemişti zaten. "Taş kağıt makas dengesi var" anlamında birşey söylemişti. Taş makası kırar ama kağıtta taşı sarar.

Bir de: "insanlar kendine özgü özgürce milletler çıkarsa" ibareni hâlâ anlamış değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 3 Ocak 2009; 12:02:37 >

• Abi bazı yerler de dengesiz gibi geliyor olabilir mesela

Alliedlerdeki prism tank(buydu galiba (karışıyo)) adam onda 5-10 tane bastıgı zaman hayvani vbir ordusu oluyor yüksek range seken ateş ama canları az ve havadan bir şey yapamıyorlar.Ha diceksiniz burda ne alaka abi 5 tane son rütbe apocalypse'i rütbesiz 5 prism yank çıtır çıtır yedi mesela burda bir dengesizlik varmış gibi görünüyor...

Yada sovyetlerin kirov ları adamın hızı çok yavaş ama hayvan gibi damage var dakikalar içinde baseyi yerle bir ediyor bu örnekler uzayabilir ama her ünitenin kendine karşı bir antisi ve yenilmez olmak için bi yardımvcıya ihtiyacı var (apocalypse hariç)

TW de başlarda cidden dengesizdi scrinlerdeki hava birimleri arkadaşın dediği gibi deli bir menzile sahipti + kalkanı da eklediğimiz zaman cidden güçleniyorlardı.Ama çıkardıkları patchler ile bunu eşitlemeye çalışıyorlar.

Bu arada bir şey soracam ben bu scrin hava birimlerini buluttan geçirince değişik bir renk alıyo nedir o ne oluyor yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mtntk -- 3 Ocak 2009; 13:03:17 >

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.