Şimdi Ara

Red Alert Serisi Hayranları ( Fan Club ) - 108 Üye - [ RA3 ÇIKTI ! ] (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
932
Cevap
5
Favori
96.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O kadarda olsun ya Sovyetlerde nükleer filan var. Prism Tanklar bela hakkaten. Ama 5 örümcekle filan 1 tanesi halloluyor.

Örümcek konusuna da gelelim. Çok hızlı ve iron curtain basılabilir psikopat şeyler. Tek tanımı bu yani sayko gibi pıtıpıtıpıtıpıtı gidip tankların içine girip yok ediyor. Prism tanklara iyi gelir mesela. Ayrıca Rusların Tesla Tankları çok güçlü diye biliyorum teorik olarak. Onlar prisme karşı nasıl? Bence Tesla alır.

Kirov Zeplin öyle ama gerekli savunmayı yapınca onlar yalan oluyor. Ben sovyet campaingde sondan ikinci bölümde nükleer missile binası yapıp yurinin headquarter'ını yıkmaya çalışıyordum. Gelen 2 zepline 2 tane flank cannon yetti. E diyeceksin o 2 tane. Ben de diyecem: kirov sürüyle gelirse flank cannon yığını yap. Flank troopsta iyidir cannon kadar olmasada bir 15-20 tanesi iyi iş görür. Ayrıca Fransızların ünlü Grand Cannon'u da havadan saldırılara karşı defansı varsa şayet iyi iş görür. Kirov biraz sakat iş yani sovyet olsam kirova fazla rağbet etmem anca yerdeki düşman havaya ateş güçlerini yok edince devreye sokarım. Aşırı yavaş çünki. Hedefe gelene kadar çok darbe yiyor hatta düşüyor. Yani açıkçası havada ben pek avantajlı bulmuyorum sovyetleri.

Bide: Prism filan diilde Mirage Tank var oda bela. O herif diğer tanklara çok iyi geliyor diye okumuştum bir yerden. Ayrıca sürpriz atak yapma kabiliyetleri var pusuya yatıp(ağaca dönüşebilme özelliğiyle).

Bu arada: "scrin" dediğin şey nedir anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 3 Ocak 2009; 14:32:23 >

• Scrin abi C&C 3 : Tiberium wars'taki uzaydan gelen arkadaşlar
  •  Red Alert Serisi Hayranları ( Fan Club ) - 108 Üye - [ RA3 ÇIKTI ! ]

beyler burada takıldım ne yapmam lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Rusher- -- 4 Ocak 2009; 3:34:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaderrR1993

Scrin abi C&C 3 : Tiberium wars'taki uzaydan gelen arkadaşlar

Abi ben Red Alert 2'den bahsediyorum. Ben C&C serisinden bi RA2 oynadım. Scrinleri filan bilmem ben. Benim dediğim eşitlik Red Alert 2 için geçerli.
  • beyler şu resme bakın bir zahmette geçeyim orayı :)
    quote:

Orjinalden alıntı: blackenedd

Red Alert Serisi Hayranları ( Fan Club ) - 108 Üye - [ RA3 ÇIKTI ! ]

• quote:

beyler şu resme bakın bir zahmette geçeyim orayı :)
    quote:

Red Alert Serisi Hayranları ( Fan Club ) - 108 Üye - [ RA3 ÇIKTI ! ]

Agam resme baktım fakat Red Alert 3 oynamadım fazla o yüzden bilmiyorum o görevi yoksa yardım ederdim. Biraz bi cafede oynamıştım.

Görevde yazan şeyi anlamadıysan onu yaz buraya tercüme etmeye çalışırım elimden geldiğince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 4 Ocak 2009; 15:31:51 >

• blackenedd kardesim ben ra3 u bitirdim tam hatırlayamıyorum sana hatırladığım kadarıyla anlatacam:
    spy lar ile sana gosterdiği yerleri aliyorsun sonra da tanyayla gorevde ne anlatıyorsa yapacaksın.
    Ama dikkat etmen gereken bir yer var : rusyanın kopekleri spyları tanır o neden zamanlamayı cok iyi yapman grekiyor.
    NOT:ana gorevler yesil renkli gorevlerdir sarılarıyapmasan da olur.
    kolay gelsin
  • red alert2 ben orayı geçtim kaldığım yer 4 hackerla tanya ne yapacağımı bilmiyorum :S
  • selam
    red alert 3 de
    karşıma bi rakip alıyorum mediumda
    bi türlü yenemiyorum
    biraz taktik yada hile fellan varmı bu işin
  • Arkadaşlar oyunu indiriyorum %55 oldu.Ra2 den sonra oyunu başarılı buldunuz mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: seF[o]

Arkadaşlar oyunu indiriyorum %55 oldu.Ra2 den sonra oyunu başarılı buldunuz mu?

Ben buldum fakat çoğunluğun fikri zıt yönde. Benim de beğenmediğim birkaç yanı var. Bazı ünitelerin grafikleri çizgiromanımsı tarzı kötü olmuş. Bazı aletler oyuncak gibi durmuş, oyundaki pastel(vari) renk paleti ciddi bir strateji oyununa hiç gitmemiş. Fakat ara videolardan tut eğlencesine kadar yine bildiğin Red Alert 2, eğlencesinde herhangi bir düşüş hissetmedim aksine çok eğlendim.

Oyunu cafede oynamıştım; tadı damağımda kaldı tek kelimeyle. Bi pc toplasam ilk yükleyeceğim oyunlar arasında Red Alert 3.

• quote:

Orjinalden Alıntı: Jansay

Beyler sizlere gene sorularım olacak.

Navy denen asker(C4 ile bina patlatabilen, karada ve havada gidebilen infantry'i çok hızlı bir şekilde telef edebilen özel askerler) Amerika'nın bir avantajı mı yoksa bütün allied(müttefik) ülkelerinde var mı?(Amerika'nın avantajı Paratroopers(paraşüt saldırısı) olarak geçiyor)

2. soru: Pysich Beacon denen aletten yaptım fakat onlar sadece saldırı gelirken haber vermekten ve saldıranların nereye saldıracağını göstermekten başka bir işe yaramıyor. Kullanım alanı bu kadar mı yoksa ünite filan çevirebiliyor mu? Kullanım alanı bu kadarsa ne diye yapayım bu aletten?

Yardım ederseniz sevinirim.

Bir cevap verecek yok mu?

• Yorumun için teşekkür ederim.Grafikleri Ra2 gibi olsun yine oynarım.Asıl sormak istediğim özellikle multiplayer modunda yeni stratejiler var mı?
  • arkadaşlar birsürü harita indirdim ra3 için fakat nasıl yükleyeceğimi bulamıyorum bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim..
  • _toscana_

oyunda oynadığın dusmana bağlı.ve cok hızlı olmalısın.medium da oynarken eğer karsına japonyayı alırsan elinden gelenin en iyisini yapmalısın ve soyle bir sey var america ve sovyetlerde MCV disinda bir yere üs kurmak icin adını hatırlayamadım kucuk radar binalarına benzeyen binaları kurmalısın.ama japonyada istediğin gibi gidip kurarsın.
    ben mesela genelde japonya oluyorum ve americayı muttfeiksiz brutalda yeniyorum rusyayı hardda(ama yanıma muttefik alırsam brutalda da yeniorum) japonyayı ise muttefiksiz hardda yeniorum.uretimi cok hızlı yapmalısın.bir yere sıkısıp kalmamalısın ve sadece 2 tane ore mine ile cok yavas para uretirsin ve gelisemezsin.americayla oynarken hava saldırılarına dikkat et rusayla oynarken bu uzaktan fuze atan tanklar benim savunmamı yıkabiliyor sinir bozucu:S ve anti air jet yap ya da roket atar ya da tan cunku rusya saldirirken her bir tarafını cevirerek airship lerle saldirir onları cok hızlı yok etmen lazım.ben de henuz yeni yeni alısıyorum oyuna red alert2 den farklı guc dengeleri yapmıslar red alert2 daha daha basıt geldi bana kolay gelsin.ve bir de su sol alt kosede sana verdiği seyler var ya rusyada supermagnetic diye bir sey var ordularını ona karsı iyi koru ben bir ara sinir krizi gecirmistim pc basında:D.
    kolay gelsin

• blackenedd

senin dediiğin bolumu anladım sanırım americanlarda 2. bolum olması lazım ama bir turlu oradaki gorevi hatırlayamıyorum .su bolumun adını tam olarak yazar mısın?
    bir de bu dediğin yer bolumun bası mı yoksa ortaları mı? ona gore bir karıstırayım olmazsa bastan oynarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: seF[o]

Yorumun için teşekkür ederim.Grafikleri Ra2 gibi olsun yine oynarım.Asıl sormak istediğim özellikle multiplayer modunda yeni stratejiler var mı?

Önemli değil. Ben o kadar oynamadım açıkçası. Sadece grafikler, sesler ve oynanabilirlik hakkında yorum yapabilirim.

Beyler biri topicte "hangi tank en güçlü?" diye birşey anlatmıştı. Prism ve Apokalipse arasında kalıyorum demişti. Bence Apokalipse. Çünki Prismleri ne zaman ben choronoshpere ile ışınlayıp sürpriz atak yapsam hepsini kaybediyorum. İyi bina yıkıyorlar ama bayağı dayanıksızlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 6 Ocak 2009; 16:47:47 >
  • kesinlikle Apokalipse.ben kucukken kuzenlerimle (benden 10 yas buyukler) red alert2 oynardım karsılıklı.o zmanalr kucuktuk takmıstım bir ısın tankı diye.D uretiyordum bunları bayağı sonra dalıyordum kuzen de hep rusya oluyordu ve beni Apokalipselerle duman ediyordu.D.
  • quote:

Orjinalden alıntı: red alert2

kesinlikle Apokalipse.ben kucukken kuzenlerimle (benden 10 yas buyukler) red alert2 oynardım karsılıklı.o zmanalr kucuktuk takmıstım bir ısın tankı diye.D uretiyordum bunları bayağı sonra dalıyordum kuzen de hep rusya oluyordu ve beni Apokalipselerle duman ediyordu.D.

Prism tanklar ile apokalipslerin üzerine gidersen yok olman çok doğal.
  • choronoshpere ile saldırdım sonuc olarak apokalipslerin tanklara daha fazla vurduğunu gordum kendi fikrin ne?
    burada apokalipslerin mi Prism lerin mi daha guclu ldugunu konusuyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.