Şimdi Ara

Red Alert Serisi Hayranları ( Fan Club ) - 108 Üye - [ RA3 ÇIKTI ! ] (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
5
Favori
96.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam oldu o zaman yarın önce bi pc ye karşımı oynasak ne
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaderrR1993

Tamam oldu o zaman yarın önce bi pc ye karşımı oynasak ne

Nasıl istersen; her türlü zevkli olur.

Birde söylemem gereken birşey var: eğer oyunu yükleyince network'e tıkladığında ana menüye dönerse şöyle yapman gerekiyor:

Sağ altta bir sürü icon olan yerde ağ bağlantın var(yerel ağ bağlantısı ya da kablosuz ağ bağlantısı modeme nasıl bağlıysan artık). Ona çift tıkla. Özelliklere gel. Yükle'ye tıkla hizmet'i seç. Service Adverciting Protocol'ü yükle. Tamamdır.

Fakat: hamachi'den Red Alert 2 ya da Yuri's Revenge oynamak için yapılması gereken bazı ayarlar varmış. Bu topicte yazıyor. Ben hiç hamachi'den RA2 oynamadım o yüzden bu ayarlar lazım mı bilmiyorum. Bu ayarları yapmadan bir deniyelim eğer olmazsa bu ayarları yapıp deneriz. Çünki biraz karışık ayarlar.

• bir yardım edecek yok mu yav
  • @ red alert 2 abi ping'de zaman aşımı hatası ara sıra verebiliyor
    @ Jansay hadi parti başlasın
  • Party time! Şeyk it beybi!

Hadi hamachi'deyim sen de gel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 8 Ocak 2009; 17:48:24 >
  • Hele şükür yarım-yamalakta olsa bir maç yaptık RaderrR1993'le. Computere karşı. Sonucu belli olmayan dandirik bi maçtı. Devamı gelir inşallah.

Beyler Red Alert 2 oynamak isteyen varsa hamachi ağımız belli; gelen gelsin maçlar düzenleyelim.

ID: RA2DH
    Pass: ilovera
  • Aman gene o sorunlar olmasında
  • ***FATAL*** String Manager failed to initilaizad properly

diye hata veriyo dewamlı kuruyorum hep bu windows wista kullanıyorum
    warmı yardımcı olacak arkadaşlar
  • Up.
  • Arkadaşlar RA3 ü bugün kurdum sorunsuz oynuyordum fakat daha sonra menu de ve oyun içinde belirli bir süre(yaklaşık 4-5 sn) fare ile tıklayamıyorum -(sadece tıklayamıyorum onun dışında harita da gezinebiliyorum) bunun bi çözümü var mıdır???
    Kardeşimde kurdu aynı sorun onun bilg. oluyo...
  • En sevdiğim müzikleri hell march 3 ve grinder 2
  • kardeş anlayamadım ne demek istediğini
  • neyi anlamadın?
  • sems'e dedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sems

Arkadaşlar RA3 ü bugün kurdum sorunsuz oynuyordum fakat daha sonra menu de ve oyun içinde belirli bir süre(yaklaşık 4-5 sn) fare ile tıklayamıyorum -(sadece tıklayamıyorum onun dışında harita da gezinebiliyorum) bunun bi çözümü var mıdır???
    Kardeşimde kurdu aynı sorun onun bilg. oluyo...

reloaded ın 1.06 patch ini çek ve kur...
  • Red Alert Serisi Delisiyim fakat 3 ü aldım ve yüklerken 2.cd movies A02TH11.vp6 da hata verior yni cd almam grekior biliormda internette bulabilirmiyim ?? yardımlarınızı bekliorm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: red alert2

sems'e dedim

anlaşıldı dostum
  • 9 sene oldu çıkalı ama hala oynarım o bir efsane oyun benide ekleyin plss libya demolation trucks keyifli oyunlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: harlem_boy

9 sene oldu çıkalı ama hala oynarım o bir efsane oyun benide ekleyin plss libya demolation trucks keyifli oyunlar..

Hamachi Network ID: RA2DH Pass: ilovera

Bekliyruk.

Not: network üyeleri RaderrR1993 ve ben. Senle üç olcez.

Not 2: lütfen müttefik olalım tecrübesiz ve ezikim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 21 Ocak 2009; 3:14:21 >

• ra3 çıktı ne dionz
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.