Şimdi Ara

Red Alert Serisi Hayranları ( Fan Club ) - 108 Üye - [ RA3 ÇIKTI ! ] (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
932
Cevap
5
Favori
96.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternet Cafelerde İlk Oynadığım Csden Sonra İlk Göz Ağrım Red Alert di Çocukluğum Geçti Valla Bunlarla
  • Beyler şuna bakın. her eve lazım bu Tesla Teknolojisi.

http://www.bobiler.org/monte.asp?m=30511
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jansay

Beyler şuna bakın. her eve lazım bu Tesla Teknolojisi.

http://www.bobiler.org/monte.asp?m=30511

• yav arkadaşlar oyunla ilgili bir para hilesi bilen varmı?50 tane trainer denedim olmuyor..yardım ederseniz sevinirim.

"şu oyunları hileyle oynamayın yahu" geyiği yapmayalım lütfen.tercihler kişisel

edit:listeye yazarsanız benide sevinirm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_yeg -- 28 Ocak 2009; 22:45:13 >
  • @ by_yeg burdan 1,2 trainerini kullanıyorum ben para hilesi için
    http://www.gamecopyworld.com/
  • ra 3'te süper silahlar kapanmıyor mu acaba?
  • ilk oyunun hayranıyım gerçekten harikaydı. redalert3 ü oynama fırsatım olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 30 Ocak 2009; 23:56:56 >
  • hocam teşekkürler ama ben bulamadım yav.yani çok fazla var.birinide indirdim olmadı.biraz daha yardımcı olursan sevinirim.
    quote:

Orjinalden alıntı: teeKin

@ by_yeg burdan 1,2 trainerini kullanıyorum ben para hilesi için
    http://www.gamecopyworld.com/
  • saol hocam ya buldum çok saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaderrR1993

Abi bazı yerler de dengesiz gibi geliyor olabilir mesela

Alliedlerdeki prism tank(buydu galiba (karışıyo)) adam onda 5-10 tane bastıgı zaman hayvani vbir ordusu oluyor yüksek range seken ateş ama canları az ve havadan bir şey yapamıyorlar.Ha diceksiniz burda ne alaka abi 5 tane son rütbe apocalypse'i rütbesiz 5 prism yank çıtır çıtır yedi mesela burda bir dengesizlik varmış gibi görünüyor...

Yada sovyetlerin kirov ları adamın hızı çok yavaş ama hayvan gibi damage var dakikalar içinde baseyi yerle bir ediyor bu örnekler uzayabilir ama her ünitenin kendine karşı bir antisi ve yenilmez olmak için bi yardımvcıya ihtiyacı var (apocalypse hariç)

TW de başlarda cidden dengesizdi scrinlerdeki hava birimleri arkadaşın dediği gibi deli bir menzile sahipti + kalkanı da eklediğimiz zaman cidden güçleniyorlardı.Ama çıkardıkları patchler ile bunu eşitlemeye çalışıyorlar.

Bu arada bir şey soracam ben bu scrin hava birimlerini buluttan geçirince değişik bir renk alıyo nedir o ne oluyor yani

5 tane prism 5 tane rütbesiz apocalypse'i yiyemez 3 rütbelileri hayatta yiyemez.Zaten apocalpyse prisme tek atıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Mareshall

ra 3'te süper silahlar kapanmıyor mu acaba?

Evet bunun için bir trainer var mıdır?
  • Yukarı...

N'olmuş buraya yahu başkan dahil benden başka kimse uğramıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jansay

Yukarı...

N'olmuş buraya yahu başkan dahil benden başka kimse uğramıyor.

Arada bir bende geliorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dark4lon3

Bana su versiyonun ( a10 ve hayalet ucaklı) download linkini atabilecek olan varmı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .M3RT. -- 4 Mart 2009; 13:10:42 >
  • su dernege beni de ekleyin arkadaslar :))))
    red red red red :))
  • vayyy bee efsane oyunun topigi yerlerde topigin sahibi helal olsun yani ne diyelim insan birşey kurdugu zaman arkasında durur ...
    neyse bir arkadaş a10 uçaklı ra2 yi sormuş o ra2 dezire internette aratırsan çok kolay bulursun
    ra2 dezire diye arat...
    bu arada arkadaşlar yok mu kendine güvenen oynayalım ben kendime çok güveniyorum freezes over da 7 karışık brutal ı yendim ( klasik ra2 de ) varsa yigit çıksın ortaya şu ana kadar bilegimi büken olmadı urfa da number one
  • Thanks to ImageShack for Free Image Hosting

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lMithrandirl -- 2 Nisan 2009; 11:54:23 >
  • up!
  • quote:

Orjinalden alıntı: EdeSS@

up!

Bence de up!

Bura ölmüş yahu.
  • Merhaba,beni de uye yapar misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.