Şimdi Ara

Red Alert Serisi Hayranları ( Fan Club ) - 108 Üye - [ RA3 ÇIKTI ! ] (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
5
Favori
96.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekleme devam ediyor mu? Ediyorsa ekle. RA2 America
  • Windows 7 bir sistemde patlamalı sahnelerde oyun kasıyor, donma yapıyor, sonra düzeliyor. Neden acaba bilen varmı?
    Yani en son versiyon oyunlarda sorun yaşamıyorum ama RA2 neden böyle.
  • ekleme devam ediyorsa benide yaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: UniLéE

Windows 7 bir sistemde patlamalı sahnelerde oyun kasıyor, donma yapıyor, sonra düzeliyor. Neden acaba bilen varmı?
    Yani en son versiyon oyunlarda sorun yaşamıyorum ama RA2 neden böyle.

ya o problem her zaman var, ben hangi konfigürasyonda ve işletim sisteminde oynadıysam hep oldu. xp, vista, windows7, oyunda daha fazla ünite yaptıkça oyun yavaşlıyor. patlamalar desen keza, kare kare. ama oyun sistem kaynağı harcamıyor, o da garip. en sağlam anlardan birinde çıkıp baktım task managerda, 100 mb ram kullanıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed - -- 25 Şubat 2010; 22:41:50 >
  • Ben 8 brutal ülke açtığımda 2 Gb 667 Mhz ram ile haritada gezerken bile yavaşlamaya başlıyordu. Yuri's Revenge olduğu içinmidir bilmem ve nuke warda peş peşe nuke füze, weather storm ve dominator attığımda donma oluyor bende de evet. Ama 800 Mhz lik rem taktım sorun kalmadı gibi birşey buarada hala xp kullanıyorum...
  • ra3 oynayanlar varsa 1v1 yaparım pm atın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vayapp -- 1 Mart 2010; 10:25:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magical Zero

eskiden cok oynardık ama eskidi baya bu oyun

Efsaneler asla ölmez. Belki, şekil değiştirir.
  • bu sene red alert cıkcak mı
  • Selam benide ekler misiniz, bu arada ra2 oynamak isteyen multi tercübesi olan arkadaşlar var ise bana msn inizi pm atın sizi ekleyeyim.
  • beni ekleyin hocam az zaman geçirmedim ra2 ve yurı's revenge le üstüne ra3 ve uprising de az zamanımı almamıştı sağolsunlar
  • ya arkadaşlar bu RA3 beni çıldırtacak !!!

NE yaptıysam ne ettiysem ne kadar patch varsa indirdim...
    Campaing den oyuna daha başlamadan atıyor beni.
    New diyorum hangi birilği seçersem seçeyim tam oyun başlayacak ....tak masaüstündeyim

RA3 1.012 versiyon
    işletim sistemi windows 7
    Gelgelim versus da skirmish i oynuyorum yada network yaparak başkasıylada oynayabiliyorum...
  • Selam arkadaşlar işyerinden bir arkadaşım soruyorda ;

Şimdi sorun şu Red Alert 2 oynamaya çalışıyormuş evde bir dizüstü birde masaüstü pc mevcut bu ikisi arasında hamachi hariç nasıl oynayabilir? internet cafelerde oynandığı gibi yani?

2 Bilgisayarı direk bir kablo ile birbirine bağlayıp oynayabilir mi acaba ?

2 Bilgisayarı biribirine bağlayıp dosya paylaşımı yapabilir ama oyun oynayamıyor acep neden ? bir ayarı mı var?

Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: maknc

Selam arkadaşlar işyerinden bir arkadaşım soruyorda ;

Şimdi sorun şu Red Alert 2 oynamaya çalışıyormuş evde bir dizüstü birde masaüstü pc mevcut bu ikisi arasında hamachi hariç nasıl oynayabilir? internet cafelerde oynandığı gibi yani?

2 Bilgisayarı direk bir kablo ile birbirine bağlayıp oynayabilir mi acaba ?

2 Bilgisayarı biribirine bağlayıp dosya paylaşımı yapabilir ama oyun oynayamıyor acep neden ? bir ayarı mı var?

Teşekkür ederim

benim hatırladığım eski bilgisayarda da denediğimiz 2 bilgisayarı da aynı modeme bağlayıp firewall virüs programını filan kapatınca makineler birbirlerini görüyordu lan üzerinden
    biz internet kablosunu da çekiyorduk hiç bir antivirüs aktif değilken internete bağlı olmasın diye ancak tam hatırlamıyorum malesef çok uzun süre oldu bunu yapalı

• Yazın benide

• Hell March 2
  • Oyunun yüklenmesi bile çok güzel. Yüklenirken zevk aldığım tek oyun.
  • Ra3 e mod var mı güzel

Ra2de eğlenceli modlar vardı ne güzeldi eski günler
  • RA3 hiç sevmem. RA2'de Ares var harika.
  • gelmiş geçmiş en güzel oyunlardan...
  • Sir Yes Sir

Ayrıca Yuri'nin konuşmaları da çok iyiydi

Vay be eski nickimle 12. sıradaymışım eski günleri hatırladım
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.