quote:Orijinalden alıntı: fatih86 quote:Orjinalden alıntı: tahqra Bende RA2 Süper bi oyundu ama RA3 zamanına göre iğrenç bi oyun.Isıtılıp baştan verildi resmen. +1 ra2 nin havası ra3 te yok. Çok çocuksu olmuş. Aşırı renk var oyunda. Lego gibi katılıyorum..
RA 2 nokta . Hala pc'de var nasıl online oynanıyor hiç bilmem hep offline oynamışımdır online oynamak istiyorum yardım
quote:Orijinalden alıntı: paypay88 RA 2 nokta . Hala pc'de var nasıl online oynanıyor hiç bilmem hep offline oynamışımdır online oynamak istiyorum yardım Hamachi akar. Ayrıca orjinal alıp oynayabilirsin 10 tl felan
Tarihte yapılmış en iyi strateji oyunudur RED ALERT. RED ALERT 2 üzerine strateji tanımam :) Benide yazın listeye :D
quote:Orijinalden alıntı: nasozby Win7 de bir türlü oynayamadım yahu oyunun kısayoluna sag tıklayıp özellikler deyin oradan uymululuğu windows xp serivce pack 2 veya 3 yapın.
hmm istersen bendeki red alert i vereyim ? (red alert 2 versin 1.006 ve yuri's revenege version 1.001)
quote:Orijinalden alıntı: nasozby Çok sağolasın hocam ne demek hocam önemli degil indirme işi bitince haber verde beraber oynayalım gameranger'dan. ??