Şimdi Ara

Red Alert Serisi Hayranları ( Fan Club ) - 108 Üye - [ RA3 ÇIKTI ! ] (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
5
Favori
96.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • red alerd 3 orjinal oyunda online oynayan varmı fazla türk cıkmıyor online aglarda :) oynayan varsa kapışalım:D
  • ra3 iğrenç ötesi bir oyun ama ra2 geniş ekran uyumu olsa bir an düşünmem alırım ra3 le mahvetmişler güzelim oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: erthuu

Yazılmışmı bilmiyorum ancak oyunu win7'de çalıştırma şansımız varmıdır. Birde indirebilecegimiz bir site, yada satın alabilecegimiz bir yer.. Red Alert 1'den bahsediyorum.

şimdi sana ararken buldum
    bende farklı, eski bir sürüm vardı görüntüler bozuktu
    bulduğum hem görüntüsü güzel hem online oynanabiliyor
    isteyenlere öm'den adres veriyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gegirti

quote:

Orijinalden alıntı: erthuu

Yazılmışmı bilmiyorum ancak oyunu win7'de çalıştırma şansımız varmıdır. Birde indirebilecegimiz bir site, yada satın alabilecegimiz bir yer.. Red Alert 1'den bahsediyorum.

şimdi sana ararken buldum
    bende farklı, eski bir sürüm vardı görüntüler bozuktu
    bulduğum hem görüntüsü güzel hem online oynanabiliyor
    isteyenlere öm'den adres veriyim

Çok teşekkür ederim şimdi oynamaya başlıyacağım. Çok sağol cidden, 486 bir makinam vardı vakti zamanında onda oynardım bu oyunu. : )
  • arkadaşlar ya ben bi ra modu arıyorum yardımcı olursanız sevinirim ra2 yada ra olcak. laser turret cow ant monkey vardı bu versionunda ama ne adını hatırlıyabiliyorum nede indirebiliyorum yardımcı olursanız sevinirim
  • Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak. Abim ra2 hastası fakat ne zaman çift çekirdekli işlemciye geçtiyse oyunu düzgün oynayamıyor. Şu an ki makineside amd phenom x6 haliyle iyice ızdırap olmuş. Oyun çok hızlı ilerliyor 2 dakikada düşman gelişip soluğu basede alıyor Kötü bir programlamaya sahip olmalı ki cpu yönetimi karmakarışık. Bu sorunu nasıl çözebiliriz? Görev yöneticide cpu çekirdeklerini teke düşürdüm ra2 uygulamasında yine aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

ra3 iğrenç ötesi bir oyun ama ra2 geniş ekran uyumu olsa bir an düşünmem alırım ra3 le mahvetmişler güzelim oyunu

geniş ekran yapılıyor dostum Ra 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

quote:

ra3 iğrenç ötesi bir oyun ama ra2 geniş ekran uyumu olsa bir an düşünmem alırım ra3 le mahvetmişler güzelim oyunu

yok hocam desteklemiyor yüksek çözünürlük 1600 x 900 v.s.
  • quote:

quote:

quote:

Hmm... Dostum, yardımcı olayım
    Ben şu anda 22" monitörümde 1680x1050 çözünürlüğünde oynuyorum.

Oyunu istediğin çözünürlükte oynayabilmek için oyunun kurulu olduğu dizindeki RA2.ini isimli Yapılandırma Ayarları dosyasında ufak bir değişiklik yapmalısın. Buna göre,

Red Alert 2 oyununun simgesine sağ tıkla ve Hedef bul... veyahut Dosya konumunu bul... tıkla. Açılan dizinde, RA2.ini dosyasını bul ve aç. Ctrl+F yap, ScreenWidth yaz.

Orada, şuna benzer veriler olmalı:

ScreenWidth=1600
    ScreenHeight=900

Burayı istediğin çözünürlüğe göre ayarlayabilirsin.

Ya da, aşağıdaki bağlantıların birinden dosyayı indir, RAR dosyasını çıkart. İçinden çıkan RA2.ini dosyasını kopyala. Oyunun dizinine yapıştır. Değiştirilsin mi derse evet de.

https://skydrive.live.com/?cid=5F73B10FD1A48EDB&id=5F73B10FD1A48EDB%211469

http://dl.dropbox.com/u/33937505/RA2.rar

Şimdi de Geniş Ekran çözünürlükte açılmasınn daaaaa görelim

Bu arada Red Alert 2 4Everrr

• quote:

Orijinalden alıntı: M-A-R-S

red alert 3 oyunu ile seriyi bitirmişti..red alert 2 deki muzikler bile şahaser..

Off off.. Amerika'ya Meksika sınırından saldırdıkları anda çalan Main theme soundtrack yok mu hele..

Bir de Yuri Expansion daki Yuri Drok****.....

Feci gaza getiriyor ağabeyy :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hmm... Dostum, yardımcı olayım
    Ben şu anda 22" monitörümde 1680x1050 çözünürlüğünde oynuyorum.

Oyunu istediğin çözünürlükte oynayabilmek için oyunun kurulu olduğu dizindeki RA2.ini isimli Yapılandırma Ayarları dosyasında ufak bir değişiklik yapmalısın. Buna göre,

Red Alert 2 oyununun simgesine sağ tıkla ve Hedef bul... veyahut Dosya konumunu bul... tıkla. Açılan dizinde, RA2.ini dosyasını bul ve aç. Ctrl+F yap, ScreenWidth yaz.

Orada, şuna benzer veriler olmalı:

ScreenWidth=1600
    ScreenHeight=900

Burayı istediğin çözünürlüğe göre ayarlayabilirsin.

Ya da, aşağıdaki bağlantıların birinden dosyayı indir, RAR dosyasını çıkart. İçinden çıkan RA2.ini dosyasını kopyala. Oyunun dizinine yapıştır. Değiştirilsin mi derse evet de.

https://skydrive.live.com/?cid=5F73B10FD1A48EDB&id=5F73B10FD1A48EDB%211469

http://dl.dropbox.com/u/33937505/RA2.rar

Şimdi de Geniş Ekran çözünürlükte açılmasınn daaaaa görelim

Bu arada Red Alert 2 4Everrr

hocam ağzından bal akıyor inşallah dediğin olur dur ra2 kurayım hemen (:

win 7 x64 de sorunsuz kullanırsak bide offf

• yok olmuyor kasıyor oyun görüntü bozuluyor olamaz böyle birşey ya son sistem bilgisayarda oynuyamıyorum şu oyunu sıyırıcam kafayı
  • ana ekrandan sonra görüntü gidiyo milyarlık bilgsiayar al birşeye yaramasın ne diyeyim yaaa
  • Co op Ra3 oynamak istiyordum da kurmayı beceremedik malesef. İnşallah bir dahaki lan party çabamızda kurucaz.
  • quote:

yok olmuyor kasıyor oyun görüntü bozuluyor olamaz böyle birşey ya son sistem bilgisayarda oynuyamıyorum şu oyunu sıyırıcam kafayı

Kardeş, nasıl olmaz çok ilginç. Bilgisayarın da iyiymiş acaba sorun nerede..

Bak benim PC, GIGABYTE X48-DQ6 Anakart, Intel Q9550 işlemci, 4 GB 1066 Mhz DDR II RAM ve Zotac 9800 GT ekran kartı...

64 Bit Win 7 Ultimate kullanıyorum. Ayrıca Win 7 den önce önceki hard diskime kurduğum 32 bit eski orjinal XP Home da duruyor, Win 7 veya 64 bit ile çalışmayan program, oyun vs. yazılımları açmak için o HDD yi takıyorum PC XP oluyor.

Benim her iki işletim sistemimde de sorunsuz çalışıyor...

Oyunu nereden yükledin? Rip falan ise sıkıntı çıkarabilir.

Benim kullandığım sürüm, orjinal CD imajı.. Power ISO ile mount ediyorum (cruck ile de çalışıyor) ama ben böyle tercih ediyorum ve sorun yaşamıyorum.

Red Alert 2, 64-bit Win 7 de sorunsuz çalışıyor. Bir sorun çıksa bile Win XP SP3 uyumluluk modunda ve Yönetici olarak aç seçeneği ile çalıştırırsan temelli sorunsuz olması lazım..

• quote:

quote:

yok olmuyor kasıyor oyun görüntü bozuluyor olamaz böyle birşey ya son sistem bilgisayarda oynuyamıyorum şu oyunu sıyırıcam kafayı

Bak benim PC, GIGABYTE X48-DQ6 Anakart, Intel Q9550 işlemci, 4 GB 1066 Mhz DDR II RAM ve Zotac 9800 GT ekran kartı...

64 Bit Win 7 Ultimate kullanıyorum. Ayrıca Win 7 den önce önceki hard diskime kurduğum 32 bit eski orjinal XP Home da duruyor, Win 7 veya 64 bit ile çalışmayan program, oyun vs. yazılımları açmak için o HDD yi takıyorum PC XP oluyor.

Benim kullandığım sürüm, orjinal CD imajı.. Power ISO ile mount ediyorum (cruck ile de çalışıyor) ama ben böyle tercih ediyorum ve sorun yaşamıyorum.

Red Alert 2, 64-bit Win 7 de sorunsuz çalışıyor. Bir sorun çıksa bile Win XP SP3 uyumluluk modunda ve Yönetici olarak aç seçeneği ile çalıştırırsan temelli sorunsuz olması lazım..

hocam denemediğim sürüm kalmadı bi kaçtan indirdim yok olmadı sistemde çalışmayan hiçbirşey yok
    uyumlulukta hepsini denedim yok banamısın demedi

• quote:

quote:

quote:

hocam denemediğim sürüm kalmadı bi kaçtan indirdim yok olmadı sistemde çalışmayan hiçbirşey yok

Daha fazla yardımcı olmak isterdim ama demek ki benim de bilmediğim bir sorun var senin PC de. Oyundan olmadığı kesin o zaman. Ya işletim sistemi kaynaklı ya da ekran kartı yazılım/donanım kaynaklı.
    64-bit Win 7 sistemde ve güncel ekran kartlarıyla oyun sorunsuz çalışıyor geniş ekran çözünürlükte, bunu bil yeter. Yani bir çözümü olmalı.. Hata mesajı falan çıkmıyor mu?

• ekleyebilirsin.

Red Alert II akar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Daha fazla yardımcı olmak isterdim ama demek ki benim de bilmediğim bir sorun var senin PC de. Oyundan olmadığı kesin o zaman. Ya işletim sistemi kaynaklı ya da ekran kartı yazılım/donanım kaynaklı.
    64-bit Win 7 sistemde ve güncel ekran kartlarıyla oyun sorunsuz çalışıyor geniş ekran çözünürlükte, bunu bil yeter. Yani bir çözümü olmalı.. Hata mesajı falan çıkmıyor mu?

hayır hayır hiç birşey yok zaten google'a yazınca çıkıyor dire RA2 ses var görüntü yok diye bayağı var sorun zannedersem
    ekran kartım pc herşey oldukça stabil çalışmakta

• Allahım allahımmm

Red Alert 2 Sistem Gereksinimleri
    İşlemci:PII 266 veya daha iyisi
    RAM:64 MB
    Ekran Kartı:2 MB Ekran Kartı
    HDD:350 MB Boş disk alanı

Ve benim sistemim
    İşlemci: i7 2630Qm
    Ram: 8139 Mb
    Ekran Kartı: 1024mb HD6770 olmak üzere ram ile 4837 Mb
    Hdd: 160 gb sata 3 ssd. 1 tb 7200 rpm hdd ve ben bu oyunu oynayamıyorum kesicem kendimi

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.