Şimdi Ara

Red Alert Serisi Hayranları ( Fan Club ) - 108 Üye - [ RA3 ÇIKTI ! ] (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
5
Favori
96.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende aynı sorunu yaşamıştım vistada sanırım vista kullanıyorsanız bununla ilgili bi sorun format atmak istemiyorsanız benim tavsiyem Virtual Box ile xp çalıştırıp orda oynamanızdır

Bu arada benide ekleyin amerika+askerleri+prisim tower

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cHkLL -- 16 Aralık 2011; 22:13:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cHkLL

Bende aynı sorunu yaşamıştım vistada sanırım vista kullanıyorsanız bununla ilgili bi sorun format atmak istemiyorsanız benim tavsiyem Virtual Box ile xp çalıştırıp orda oynamanızdır

Bu arada benide ekleyin amerika+askerleri+prisim tower

format atmanın çözüm olacağını zannetmiyorum o yüzden format atmak istemiyorum yok çözüm olur derseniz hemen atarım sıkıntı değil 3 4 saatimi alacak ama boşuna driver v.s.

" Virtual Box" u deneyeceğim

• Benide ekleyin bakalım, 2001'den bu yana tek favori oyunumdur...
    ve online oynamak isteyenler bana pm ile msn falan gönderirlerse sevinirim

Favori ülke, Irak ve Fransa

ve arkadaşlar, şuanda Red Alert 2'nin %100 Türkçe yamasını hazırlamaktayım bilginize..
    ve türkçe dublaj yapmayıda düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 31 Aralık 2011; 3:23:46 >
  • ekle benide
  • Aboww daha yeni gördüm hemeenn benide yazın eskiden nette gece gündüz bunu oynardım
  • Arkadaşlar ağ bağlantısıyla red alert 2 oynuyoruz ancak kasma sorunu yaşıyoruz.Bunun çözümü nedir acaba?
  • RA3 hilelerini arıyorum
  • ra2 win7 de nasıl çalıştırıcaz?
  • arkadaşlar red alert 2 yi satın alabileceğim bir yer var mı dijital olarak? torrent ile uğraşmak istemiyorum hata falan veriyor, yüklerken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

ra2 win7 de nasıl çalıştırıcaz?

Hiçbir işlem yapmadan, yüklediğim gibi oynuyorum Win7-64 Bit işletim sisteminde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

ra2 win7 de nasıl çalıştırıcaz?

Hiçbir işlem yapmadan, yüklediğim gibi oynuyorum Win7-64 Bit işletim sisteminde.

eyw hemen kurayım ozaman ben calışmaz heralde diye üşeniyordum
  • bu oyunun hayranları madem bi başlıkta toplanmış. zor bi sorum olucak
    Bu oyunun ekran çözünürlüğü orjinal haliyle kısıtlı bildiğiniz gibi en yüksek 1024-xxx gibi bi değer
    Ben zamanında oyunun başında anamenüde bi kelime yazıyorduk. Ve tüm çözünürlükler aktive oluyordu
    Kaç gündür o kelimeyi arıyorum, benim gibi eski red alert hayranlarından kaldıysa lütfen yardımcı olabilirmi
  • şansa bakın buldum
    HIRES yazıyoruz oyun açılır açılmaz. ana menude o kadar
  • şu battle laba spy sokma işi nasıl kendi battlenede soksan olurmu? alied ülkesi iken
  • Beni de ekleyin hayatımda oynadığım en iyi stratejidir.
  • cok sacma bi oyun hele o grafikleri ve birimleri gorunce sildim attım..rezalet bi göruntusu var..atari oyunu gibi ya...guzel karılara uniforma gydirip coluk cocugun gozunu boyarlar anca videolarla..compny of hers. En iyisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

cok sacma bi oyun hele o grafikleri ve birimleri gorunce sildim attım..rezalet bi göruntusu var..atari oyunu gibi ya...guzel karılara uniforma gydirip coluk cocugun gozunu boyarlar anca videolarla..compny of hers. En iyisi

arkadaşı dışarı alalım bi zahmet
  • benide ekleyebilirsin. Az kapışmadık zamanında Bay of pigs te :)
  • Red Alert 2 HD diye aynı grafiklerle yeni bir senaryoyla bir devam oyunu yapsalar ne kadar güzel olurdu.... Böyle bir şey çıksa da oynayabilsek keşke....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iki bilgisayar arasında kablosuz ağ bağlantısıyla network üzerinden Red Alert 2 oynuyoruz ancak oyun akıcılığı zaman zaman bozuluyor anlık takılma oluyor 1-2 saniyelik sonra geçiyor ve zamanla oyundaki birim sayıları arttıkça oyun ağırlaşmaya başlıyor.Ancak single player da böyle bir sorun yok.Bilgisayarlarımızın donanımları da gayet iyi.Bunun bir çözümü vardı daha önce bir yerde görmüştüm ancak bulamıyorum.Çözümünü bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.