Şimdi Ara

Red Alert Serisi Hayranları ( Fan Club ) - 108 Üye - [ RA3 ÇIKTI ! ] (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
5
Favori
96.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benide ekleyin dostlar.... Tanyanın " Çaçennaaaa" diyişi hala kulaklarımda :)
  • Ekle benide ekle !
    İlk oynadığım oyun Dune 2000 sonra Red Alert 2'dir.Hala bile RA2 & Yuri's + RA3 yüklüdür PC'de.Kaldırmaya kıyamıyorum,suç işlemiş gibi hissediyorum hehe
    Çok büyük RA2 YURI & Tanya (Kari Wuhrer) hayranıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuri_78 -- 2 Ocak 2013; 20:50:27 >
  • Konuyu açan arkadas bu mesaji goruyorsan lutfen benide ekle listeye ra 2 en sevdigim strateji oyunlarindandir ilk okul yillarim hep onla geçmistir hala cok severim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bölümde spy nasıl öldürülmeden binalara sokuluyor?

http://www.youtube.com/watch?v=89RlHR8RSIg
  • ekleyin benide listeye o halde.
  • bu paradox mod nasıl yükleniyor Allah aşkına bir yardım edin desura ile indiriyorum play diyorum normal red alert 3 açılıyor paradox mod açılmıyor nasıl yüklüyecez bunu red alert 3 belgelerimdeki mod klasörü var onun içinde paradox dosyalarıda var ama niye paradox modu açmıyor. Normal red alert 3 başlatıyor özel mesaj atar yada alıntı ile cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler. Moddb den indirip ykledim bu arada . manual indirip mod klasörünede attım ama paradox mod baslamadı 1.12 v ve 1.0 version da denedm
  • red alert 2 benim efsanemdir. 3 den pek hoşlanmasamda 2 yi hala ara ara oynarım.
    uplansın bu arada.
  • Red Alert 4 çıksaydı iyi satardı bence...
  • red alert hayranlığı 13 şubatta son bulmuş bakıyomda
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

Beyler OpenRA yi sitesinden indiriyorsunuz sadece sonra kendi update ediyor ve internet uzerinden oynuyorsunuz karsilikli olarak.Ozellikle RA1 hayranlarinin cok begenicegini dusunuyorum hakikaten harika bir proje yapmis adamlar umarim aynisini RA2 icinde yaparlar.

OpenRA harika icinde Red Alert 1 , C&C TD ve Dune2000 oyunlari var.

http://openra.res0l.net/
  • Red Alert in müzikleri muhteşemdi bence, hala arada bir açar dinlerim...
  • Dünya’nın en büyük RTS serisi olan Command & Conquer ve Tiberium Alliances Türkiye Resmi Fan Sitesini Tüm Alt Yapısı ile devrediyoruz. İlgilenen Ekip PDF dosyasını inceleyip bize ulaşabilir.

PDF:http://www.cncturkiye.org/cncturkiye.pdf
  • Ekleyin
  • Ekleyin hiç bıkmadan tam 6 yıl bu oyunu oynamıştım. Kıdemlerim red alert 2 bitti, yuri's revenge bitti, red alert 3 bitti.
  • En sevdiğim sayılı strateji oyunlarından biridir ekleyin benide.

Bu arad red alert 3 uprisingte multiplayer yok,alternatif olarak oynamaızın bir yolu varmı?
  • windows7 32bit , red alert2 ve Yuri's Revenge yükledim. oyunun müzik sesi geliyor fakat ekran siyah...
    uyumluluk windowsXP (service pack3) , zaten windows7 yok uyumluluk ayarlarında..
    xp de oynuyordum sorun yoktu. geçte olsa windows7 kullanacağım artık..
    Nasıl açılır bu oyun???... Nasıl Oynayacağım??.......
  • İlk oyundan beri hastasıyım nezamandır ne generals ne red alert nede tiberum wars cıkarmıyorlar cok mutsuzum :(
  • beni de eklermisiniz
    www.tibed.net
    Downloading from TibEd.net
    http://www.tibed.net/download/?tibed
    bu link red alert serisi dahil westwood un kurdugu oyunlar dahil de dahil mod yapıcınındır yükledikten sonra programı açınca bi red alert serisi isteyecek bu böyle devam eder ilk ondan sonra bir yer daha ister or yerede red alert i kaç olursa olsun üstte yazdıgım gibi bir dosya ister o zaman sizden oyunun kurulu oldugu dosyayı ister ama bende yeni indirdim pek fazla kullanamıyorum bilen varsa yada duymuşsa modu nasıl yapıcagımız anlatır umarım FAVORİ ÜLKEM : ALMANYA

dip not (şahsen virüs taramasından geçirdim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanyürekli6301 -- 10 Ocak 2014; 14:21:16 >

• benide ekle bağımlısıyım
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.