Şimdi Ara

Red Alert Serisi Hayranları ( Fan Club ) - 108 Üye - [ RA3 ÇIKTI ! ] (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
5
Favori
96.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

Red Alert 2 HD diye aynı grafiklerle yeni bir senaryoyla bir devam oyunu yapsalar ne kadar güzel olurdu.... Böyle bir şey çıksa da oynayabilsek keşke....

Belki OpenRA2 cikarsa bu dediginize yakin olabilir.REmake hakikaten harika olurdu eksiklerinide gidermis olarak piyasaya surerler belki.

RA 1 hayranlarina mutlaka OpenRA yi oneriyorum;

http://openra.res0l.net/

• quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

Red Alert 2 HD diye aynı grafiklerle yeni bir senaryoyla bir devam oyunu yapsalar ne kadar güzel olurdu.... Böyle bir şey çıksa da oynayabilsek keşke....

Belki OpenRA2 cikarsa bu dediginize yakin olabilir.REmake hakikaten harika olurdu eksiklerinide gidermis olarak piyasaya surerler belki.

RA 1 hayranlarina mutlaka OpenRA yi oneriyorum;

http://openra.res0l.net/

Her türlü, beklemedeyim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu openra'yı normalm oyunu kurduktan sonramı yüklüyoruz?
  • Beyler OpenRA yi sitesinden indiriyorsunuz sadece sonra kendi update ediyor ve internet uzerinden oynuyorsunuz karsilikli olarak.Ozellikle RA1 hayranlarinin cok begenicegini dusunuyorum hakikaten harika bir proje yapmis adamlar umarim aynisini RA2 icinde yaparlar.
  • Mental Omega isimli grubun hazırladığı mod için güncellemeler çıkmış:

http://mo.cncguild.net/

• Ohoooooo apayrı bir dünya varmış...

Beyler bu modlar hakkında daha fazla bilginiz varsa lütfen paylaşın...

Çok teşekkür ederim...

• Generals için en sağlam mod hangisidir acaba?
  • Oyun hala eskilerin unutulmazları arasında, Red Alert 2'yi ilk bitirdiğimde Soviet Campaign'in son bölümününü geçmek için ne kadar uğraştığımı hala unutmuyorum.Kremlin'i yıkmak çok zordu.
  • Ekleyebilirsin, Korea
  • herkese selam. arkadaşlar ben daha yeni red alerd 3 ü indirdim fakat kuramadım. key istiyor. netten aradım ama uygun key bulamadım. bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşların yardımını bekliyorum. şimdiden herkese teşekkürler.
  • arkadaşlar key buldum oyun kuruldu ama oyunu açmaya kalktığım zaman bu uyarı çıkıyor. bu nedir söylermisiniz

• hallettim
  • Ekle.
  • Arkadaşlar benim de 10 senedir oynadığım bir oyun red alert...win 7 ulti. 32 bit kullanıyorum ve önceden 4850 toxic 512mb 256bit ile sıkıntısız oynarken şimdi zotac 275 GTX AMP ile kasıyor ya hayret verici...çözümünü bilen var mı ?

Arkadaşlar galiba konuyu biraz erken karıştırdım :) çözümü yabancı bir sitede çok küçük bir dosya ile buldum.önce dosyayı indirip kurulu oldugu klasöre atıyorsunuz.çözünürlüğünüzü değiştiriyor "fix slowdown during play" e basıyorsunuz. Olay çözülüyor ve büyük kocaman oynamaktan da kasmadan da kurtuluyorsunuz :))

Yuri Screen Resolution İNDİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masmynak -- 26 Temmuz 2012; 13:05:07 >

• Meraklısına...

RED ALERT (IPHONE)

• Off mm bu oyunun RA3 te vazgecilvazgecilmezim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu oynamak isteyenler, GameRanger uygulamasını yükleyip rahatlıkla dünyanın 4 bir yanından insanlarla ve kendi aralarında internetten oynayabilirler. Problem yaşayanlar benimle irtibata geçebilir
    burakerk@hot
  • Red Alert Hayranlarını Bekleriz:www.cncturkiye.org
  • Benide ekleyinn ve ilk sorumu sorayım Red Alert 2 torrent var mı her hangi birinizde?

buldum inşallah çalışır çok severim bu oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_alien89 -- 3 Ekim 2012; 19:12:39 >
  • red alert 1 oynamadım ama red akert 2 oyunun müptelesıyım..red alert 3 beklediğim gibi olmadı çok tırt bir yapısı var renkler çizimler beğenmedim..umarım westwood red alert 2 hiç bozmadan sadece yapay zeka ve hd görüntülerle tekrar piyasaya çıkartır çıktığı an orjinalini alırım..
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.