Ben de üye olabilirim....Red Alert 1 için şu oyun içi görüntüyü koyabiliriz...Eski grafikler ama müthiş oynanıştan bir kare..
quote:Orjinalden alıntı: Elem_Kelem @PeterPetrelli Abi beni 2 kere eklemişiniz? Çok hakediyosun dmekki
quote:Orjinalden alıntı: PeterPetrelli quote:Orjinalden alıntı: Elem_Kelem @PeterPetrelli Abi beni 2 kere eklemişiniz? Çok hakediyosun dmekki
quote:Orjinalden alıntı: SiyaH BeyaZ Bilgisayarı formatladım.Yarına yüklerim var mı benimle kapışma cesareti olan Nickini altında ki " mp3 player uzmanı " nasıl yazıyor bizde ra2 uzmanı yazdıralım
gerçekten süper oyundu red alert II ve yuri.bir ara alıp götüren sabah akşam kastığımız günler hala aklımda.valla kurasın geldi terkardan
Zamanında arkadaşlarla az kapışmamıştık multide,hala arada kurar oynarım,hep fransayı alırdım canon topları süperdi
benide ekleyin. az mı oynadım bu oyunu ya. kaç kez sabahladım başında ya bu oyunun. genelde kore oluyodum hava kuvvetleri hep ilgimi çekmiştir =)
bende red alert oynuyorum normal ilerlemeli bi 10 bölüm felan geçiyom sora hata veriyo cd2 gibisinden neden olabilirki
quote:Orjinalden alıntı: Fairon benide ekleyin. az mı oynadım bu oyunu ya. kaç kez sabahladım başında ya bu oyunun. genelde kore oluyodum hava kuvvetleri hep ilgimi çekmiştir =)