Şimdi Ara

Red Alert Serisi Hayranları ( Fan Club ) - 108 Üye - [ RA3 ÇIKTI ! ] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
932
Cevap
5
Favori
96.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Amerika-Laser Tank
    bana da ra1 linki atsanıza yaw.indireyim şunu.anılarım depreşti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan73

ekle hocam.
    Amerika-Laser Tank
    bana da ra1 linki atsanıza yaw.indireyim şunu.anılarım depreşti.

Legal olmayan oyun paylaşım linklerinin forum içinde paylaşımı yasak
  • quote:

Orjinalden alıntı: akademikhoroz

evet önce RA2 yi yüklüosun sonra oyunu bi aç kapa daha sonra arkasından YURİ ek paketini yükle ;)
    YURİ ekpaketini yükleyince soviyetin bi kaç özelliği YURİ nin özelliği oluyo....

ra 2 zaten yüklü ama netten ripli olarak yüklediğim için yuri ra 2 yi görmüyor lütfen yardım edin bu oyunu oynamak istiyorum
  • Arkadaşlar benimde canım çekti grafikler kötü ama bu oyun grafikleri için oynanmaz.Şimdi birşey soracam bende cdleri buldum yuri ile ra2 nin kuruyorum şimdi online oynamak için patch falan yapmamız gerekecekmi :D Ve bu arada ben baya unuttum oyunu çok bilenler oynamasın
  • Kimse cevap vermiyormu ?? Ve birde ben 1.0.2.5 sürümünü kurdum hamachinin sorun olurmu?
  • abi benide ekle bende sıkı bi oyuncuyum

ayrıca sırf tanya bide videolarda çıkan kızlar için oynanır bu oyun

prenses dediğin pamuktan olmaz taş gibi olur taşşşşşşşş
  • Ya ben bu oyuna resmen hastayım yıllardır oynadım haylada oynuyorum. Bana göre gelmiş geçmiş en iyi oyun bu oyundur. Bu oyunda her ülkeyi ayrı bir seviyorum. Ama Fransa yı topundan dolayı. Rusyayı da tanklarından dolayı seviyorum. :D iki ülkeyi de yazın ve klübe kesinlikle ekleyin beni
  • benide ekleyin lütfen çocukluğumun oyunu ra2 ile büyüdüm ondan sonra diğerlerini hiç öyle zevkle oynayamnadım aoe empire earth hepsi yanında silik kaldı gözümde

ülkem rusya tanklarına hastayım
  • Yuh be hocam hani ismimi yazacaktın
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0nur!

Yuh be hocam hani ismimi yazacaktın

Nasıl bir insanım ben ya

• Hocam şu Yuri's Revenge'i ben de bulamadım bizim PM'i de bir yoklasan
  • Yoldaşlar bi link atıverin yahu red alert 2 1 farkemez krizdeyim oynamam lazım deliricem hiçbiyerdede yok tiberium oynuyorum kesmiyor ra gibisi yok pm den ulaştırın yahu.
  • Attım pmlerinize
  • @PeterPetrelli

Sana zahmet banada şu yuri's revenge linkini atıver

Bu arada hamachi ağını ekledim ama online olan yokNe zaman yapıcaz bir tarih üzerinde kesinleştirelim artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RamseygR -- 3 Şubat 2008; 2:34:12 >
  • Pm attım
    Valla bimeksde 14.99 a orjinal red alert 2 var onu alacam kopya sarmadı :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Attım pmlerinize

Teşekkürler

Ben de D&R da gördüm 15 YTL idi orjinal RA2 ama Yuri's Revenge olmadan onu almanın bir anlamı yok diye almadım
  • benide ekle yaw severim kendilerini
  • şuan bilgisayarda yüklü tek oyun c&c serisi, çok seviyorum hiçbir strateji oyunu red alert serisini tutmaz
  • haberiniz ola sevgili fun club üyeleri; bimeks de red alert paket oyunu 9.90 ytl. (görüldüğü yer: bimeks/kadıköy nautilus alışveriş merkezi)
  • quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

haberiniz ola sevgili fun club üyeleri; bimeks de red alert paket oyunu 9.90 ytl. (görüldüğü yer: bimeks/kadıköy nautilus alışveriş merkezi)

Evet saol haber için , ben eskişehirden aldım bimeks tam aradığım eski oyunları getirmiş. Swat 4 felanda vardı harika oraya 100-200 ytl ile gitmek lazım.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.