Şimdi Ara

Red bull mu burn 'mü tercih edersiniz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
20.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anket ekle bence. Ben burn diyorum. vodka+redbull bana acı geliyor. Votka+burn inanılmaz tatlı oluyor, 1 şişeyi deviririm. Sonunda kendim de devrilirim ama sorun değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodie*

İkisini de sevmiyorum.
  • burn blue,enerji içeceği dedikleri olay ise tamamen plasebo etkisi,tadını sevdiğimden içiyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Powermove

Buzzer. 1 TL

orjinali 16tl bişey di onlar feyk

yandık alkolden sonra bide bunlarında mı feyk i cıktı bunada mı bırakalım kör mör edmesin sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İrfan Serdar Bilgiç -- 18 Temmuz 2011; 17:05:05 >
  • Burn
  • Tabiki Burn Çok ateşli
  • redbull daha çok hoşuma gitti de gerek burn gerek redbull olsun hiçbir etkisi yok içtikten sonra bile uyuyabilirim.
  • burnde yapay bi tat alıyorum o yüzden redbull(bira gibi koktuğu için hoşuma gidiyo bide)
  • 2 red bull içtim etkisinin görmedim. Burn deneyeceğim.
  • Red Bull
  • tuborg akar
  • Burn ne yav.

RedBull akar.
  • Hot Blood 1 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSH

Kesinlikle Redbull. Etkisini hissetmeyenleri anlayamıyorum. Yarım saat içinde tüm yorgunluğunuzu alıyor, hatta gece uyutmayabiliyor bile.

Votka + Redbull gibisi de yoktur.

. (Nokta)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EagleOfPeace

Geçen redbull aldım attım 2 tane hiçbir etkisini göremedim ?
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legida92 -- 24 Ocak 2013; 21:32:45 >
  • apsolute + burn tek geçerim
  • Smirnoff al hacı
  • İkisi de yeterli etkiyi gösteriyor bence ama bende şöyle bir yan etkisi oldu, içtikten sonra bi yarım saat uyutuyor ondan sonra etkisini ortaya çıkarıyordu.
  • redbull daha etkili. Gece yolculuk yapacaksam mutlaka içerim. 3-4 saat uykuyu engelliyo en azından.
  • Açıkçası geçenlerde Tarsus tan İzmir e dönerken nasıl etkisi olduğunu kanıtladı Redbull.14 saat içinde 3 redbull 2 bardak kahve içtim yol boyunca gözümde 1 damla uyku yoktu.Enerji konusu ise ilk 3-4 saat aşırı enerjik oluyorsun fakat sonra yorgunluk hissi etkili oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.